ANKIETA! Forumowe koszulki- ostateczna wersja POLO

mi się szczerze podoba z ramką. bo jest bardziej re-voltowo 😀 a dużo byłoby opcji kolorystycznych żeby miała nie pasować? ale jeśli to byłby problem to ja siedzę cicho, i zacytuję again atamankę: wezmę każdą, byle to tylko doszło do celu 🙂
Wcześniej dałam link do koszulek 😉 Wystarczy kliknąć w okienko z kolorem i pokaże całą koszulkę taką.
Np. turkusowa z czerwoną ramką? wg średnio to wygląda, ale to już Wasza decyzja. Powiedzmy, że jestem tylko wykonawcą 😉
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
01 marca 2011 21:18
O tego konika tylko z ciekawości zapytałam 😉
Nie zamierzam wydziwiać, jeśli się uda doprowadzić sprawę do końca, to wezmę tak czy inaczej 😉
Ja /jeżeli jest/ chciałabym butelkową zieleń i logo r-v z ramką czerwoną. 🙂
ja bym chciała ot- czarną, tylko, że również z czerwoną ramką.

i myślę, że zamówienie by poszło tylko dla osób, które wpłacą kasę.

może przykleimy na końskie i towarzyskie nowy temat nt. już konkretnie zamówienia, kto by się deklarował i wszystko tak już jasno powiedziane, skoro mamy ustalone co chcemy? 🙂 bo tu maaało osób wchodzi.

to są kolory ze strony, z której ahawa. rozmiary S-XXL. więc uniwersalnie.
Ta.. i ciekawe kto się podejmuje zebrać kasę, zlożyć zamówienie i potem wysłuchiwać jęczeń, że kolor, wzór, kołnierzyk, brak kołnierzyka, nie dość czarna czerń...
Ja się już napatrzyłam na voltowe robienie gadżetów.
Szybciej by to poszło, gdyby ktoś po prostu zrobił koszulki i sprzedawał- tylko dlaczego ktoś miałby chcieć ryzykować...
Burza, poemat dla Ciebie 😉

no ale co z tego, że koszulkę będzie miało 10 osób- strata tych, którzy mieć nie będą 😉 ci co chcą to kupią.

ale jakie jęki? jest wzór- jest. polo modelowane(?) w kolorze wybranym przez siebie z palety. jęki? niech jęczą. chcieli. zapłacili. mają. a niech jęczą. :emota2006092:

ale chyba można ten wątek/nowy bardziej ogarnięty 😉 gdzieś przykleić? a nuż 5 osób więcej się dołączy ( 😁 ).

jak się zdenerwuję to sama sobie zrobię taką koszulkę  😉

ps. ahawa się zdeklarowała zamówić. więc kasa by płynęła na jej konto(???)
ahawa, jak już się naradzicie, to czy mogę ściągnąc sobie od ciebie wzór i zrobic koszulkę na własną rękę? Nie chcę po prostu stwarzac problemu z wysyłaniem tego do UK 😉
ikarina jasne 🙂
Wszystkim się zajmę, spokojnie 😉 Chcę tylko wiedzieć, czy z ramką, czy bez, bo to największy problem.
Tylko, po 11 marca. 11 mam TAAAAAAKI egzamin i do tego czasu wolałabym nie brać na siebie takich rzeczy. Ale od 11 ruszymy pełną parą 😉
Jeżeli by Wam to pasowało - wysyłka byłaby kurierem - 24.60 zł
No i koszulka ok. 40 zł.

EDIT:
jak wyglądają kolory:
biały, jak to biały
czarny też
granatowy jest bardzo ciemny, prawie czarny
żółty jest śliczny, na tym z pewnością czerwona ramka będzie wyglądać cudnie 🙂
czerwony to prawdziwy czerwony, naprawdę świetny
pomarańczowego nie widziałam, więc nie wiem
błękitny jest bardzo jasny, bez nadruku nie wygląda za ciekawie, ale z nadrukiem całkiem ładnie (przynajmniej z czarnym)
różowy również bardzo jasny, taki świnkowy :P
groszkowy -  😍 piękny
czerwień purpurowa to taki mocny róż
turkusowy, jak to turkusowy, bardzo ładny
ciemny turkus nie wiem, nie widziałam

Ogólnie rzecz biorąc koszulki w rzeczywistości wyglądają tak, jak na zdjęciach 🙂
Dworcika   Fantasmagoria
02 marca 2011 10:09
Ja wolę bez ramki. Prościej i na każdym kolorze będzie ok.
Ja też jestem za projektem bez ramki, bardziej to wszystko czytelne.
Za chwilę dostanę maila z projektem, to wrzucę 🙂
Są trzy projekty:
z ramką
bez ramki biały napis
bez ramki czarny napis

EDIT: odpowiednio, jeśli będzie z ramką, to taka sama na wszystkich koszulkach, jeśli bez ramki to wtedy w zależności od koloru koszulki (koszulka jasna - czarne logo, ciemna - białe logo)

EDIT: link do pliku pdf. z projektem: http://www.przeklej.pl/plik/koszulka-biala-revolta-pdf-0027sib7q40i
ps. zabrakło z czarnym logo, ale to nie problem, żeby zmienić 🙂
czemu ta wysyłka taka droga, skoro można wrzucić do koperty bąbelkowej i razem z priorytetem nawet wyniosłoby to do 7zl?
ash   Sukces jest koloru blond....
02 marca 2011 13:24
Na 100% wezmę żółtą z ramką i turkusową bez ramki! Tylko błagam, niech to w końcu dojdzie do skutku!!! 🙇
ash jedna opcja - albo ramka albo bez. Gdy będą dwie opcje, będzie większy bałagan. ci z ramką będą musieli zapłacić więcej, ci drudzy mniej. Czekam na jakiś zdecydowany głos, który powie - ramka, albo bez i koniec. Kto nie weźmie to nie.

Bay

Tyle chce kurier, to był przykład 🙂
Na poczcie 9.90 sama wysyłka. A jeszcze trzeba to w coś zapakować 😉
U mnie na poczcie za taką kopertę kasują 1 zł.
plus minus wzięłabym 12 zł za przesyłkę.
to może zróbmy ankietę ramka vs bez 🙂 skoro już wszystko inne mamy wybrane 😉
Bez ramki dużo ładniej wygląda wg mnie.
Jak na razie widzę większość głosów bez ramki, więc może już przy tym zostańmy?
ja się nie będę wykłócać (mimo że wolałabym ramke :cool🙂, więc może być bez.
Ramka jest bardziej re-voltowa  🙄
cyntia   Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda...
02 marca 2011 22:11
Ja rowniez pisze sie na taka RV koszulke 🙂 nareszcie
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
02 marca 2011 23:29
Z ramką wygląda wieśniacko.
I bądź tu mądry człowieku  😀 do 11 marca możecie się zastanawiać 😉
Dworcika   Fantasmagoria
03 marca 2011 07:56
Ja mam jeszcze jedno pytanie - jakim sposobem zrobiony będzie napis?
Sitodruk 🙂
ash   Sukces jest koloru blond....
03 marca 2011 09:45
ja się dostosuję do większości co do opcji "z ramką" lub "bez ramki"
a mi się podobała wersja z koniem, ale dostosuje się, byle już zaistniało  💃
Też się piszę na koszulkę jedną, i jest mi głęboko obojętne czy będzie ramka czy nie  🤣
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
03 marca 2011 11:26
Dziewczyny, może zrobimy tak.
Na pierwszy raz weźmy najłatwiejsze rozwiązanie. Najprostszy napis, bez ramek, bez koni. Zamówmy koszulki, jeśli spełnią oczekiwania wtedy można zrobić grubszą akcję: np nick, koń itp.
Najprostsze rozwiązanie jest najlepsze. Wiadomo, że każdemu się nie da dogodzić. Jak ktoś będzie chciał to kupi, a jak nie to nie kupi, a później będzie nam zazdrościł
Zróbmy więc na pierwszy strzał "wersję próbną" - re-volta na plecach i klacie.
JARA liczę na Ciebie  😀 ramka czy bez? 🙂
Bo w zasadzie wszystko byłoby już wiadomo. Jeszcze jak bym orientacyjnie wiedziała, ile osób weźmie, to już w ogóle baja, bo wtedy będę miała informację, ile wezmą za nadruk 😉

EDIT:
doczytałam (ach, te moje oczy), bez ramki  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się