Kącik Małolata...:D

daliasta   Szkoda słów.
28 lutego 2011 20:55
Ema_6 w wątku o koloniach polecają Czarne Błoto i Skręt.
Na Skręt już dawno miejsc nie ma, a z Czarnym Błotem to nie wiem. 😉
Gillian   four letter word
28 lutego 2011 20:57
jedyne co tam jest - a raczej było - OK to wyjazdy w teren. Ale nie na plażę, lasy i pola. Nie wiem kiedy chcesz jechać ale jeśli latem, to powodzenia... pełno dzieciarni, klientów, oprowadzanek itd. Hala jest niewielka i ma kijowe podłoże. Niczego się tam raczej nie nauczysz.
Zresztą skoro taki z Ciebie sportowiec, to nie rozumiem czemu szukasz obozu konnego, tak poza tym wszystkim? chyba, że chodziło Ci o wyjazd stricte szkoleniowy?
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
28 lutego 2011 21:00
no cos ze skokami bardziej  😉 a ponoc ze slyszalam ze skacza tam powyzej 1 metra do 140cm ( 😲) to sie zdziwilam  🤔wirek: a wiesz moze o jakis obozach nie konecznie skokowych w zach pom ? tylko zeby jakie takie dobre byly  😅 a nie jakas dzieciarnia  🙄  :kwiatek:
obóz zawsze jest obozem i raczej się nic nie nauczysz 😉 Jak chcesz się czegoś nauczyć to lepiej jechać gdzieś na własną rękę 😉
28 lutego 2011 21:05
chodzi mi o cos takiego ze moge odwiedzic polske  🏇 i poznac ''polskie konie '' itp.  😁 no i milo spedzic tam czas  :kwiatek:
28 lutego 2011 21:06
w zach-pomie? Skibno i Paweł Spisak - nie obóz co prawda, ale masz gwarancję solidnej nauki. Albo Rakowiec - ale to już pomorskie.
ChingisChan   Always a step ahead! :)
28 lutego 2011 21:09
€Musi być zach.pom.? Np. Kaszuby są piękne 😍 może tam poszukasz szkoleń?
Jak sporty to raczej w większych miastach a tak to ciężko coś w samych googlach znaleźć, przegrzeb fora i znajdź różne opinie. Może coś fajnego znajdziesz  😀
albo Biały Bór 😉
28 lutego 2011 21:13
Może znajdziesz coś w Szczecinie, Gdańsk, Sopot(<-hipodrom?)
28 lutego 2011 21:15
w Szczecinie  😵 :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: :wysmiewacz22: dobre!  😅
w Szczecinie zawsze możesz trenować ze mną  😁
28 lutego 2011 21:27
Frania wiesz gdzie jest wolin ? jak tak to tam moze jest jakas rekreacja ? bo w woline mamy rodzine co ma tam takie ''hotele'' albo cos nad zalewem  😀
wiem. tak jest taka głęboka rekreacja z tego co słyszałam i konie nie za ciekawe, ale nigdy tam nie byłam 😉
28 lutego 2011 21:30
Pfff jest tu Vana??? Jakie jeszcze mogą być wzory oprócz na gęstość, masę, objętość i siłę w kl.1 gimn.? 
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
28 lutego 2011 21:33
DOBRANOC MAŁOLATY! 😅
28 lutego 2011 21:35
Dobranoc, Hermes 🙂! Jutro 5 testów i jeden konkurs 😵
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
01 marca 2011 06:08
Wstawać ! 😅 i do kochanej szkoły 😀

edit:
Właśnie mam informatykę i dostałam 4- 😅
Hermes, gratuluję  😅
mama wyprala mi komorke. jest piekna pogoda, moglabym jechac do stajni a musze do teatru. fatalny dzien  😫
01 marca 2011 13:16
mama w pralce tez wyprala mi tel.  😁 i to jeszcze dotykowy  👿
niemiłek a mi pralka pożarła 2 telefony  🙁
Btw. w teatrze jest fajnie 🙂
mils   ig: milen.ju
01 marca 2011 14:28
niemiłek właśnie, w teatrze jest fajnie. 😀
daliasta może, może. 👀
Świetnie, jestem chora i ledwo siedzę nawet. Kiedy pomyślę o tych wszystkich uzupełnieniach i zaliczeniach mam ochotę zapaść się pod ziemię i nie wychodzić do wakacji. :/
Nawet nie najgorszej przeżyłam powrót do szkoły. Jak na razie luz, napisałam dziś jedną pracę klasową z polskiego, zaraz się zbieram na jakieś drobne buszowanie po sklepach i szukanie prezentu dla koleżanki na osiemnastkę w ten weekend. Poza tym trzeba się umówić na jazdę, a co! 😀

Idzie wiosna! 💃
01 marca 2011 15:18
Wy się nie znacie ja sobie kiedyś wyprałam parę smakołyków w bryczesach 😁.
Kto dobrze pisze rozprawki i może mi pomóc?  :kwiatek:
A ja suchy <no, potem to już raczej mokry> chleb w bluzie .. Fuj ! Została potem tylko oblepiona kieszeń ..  😁
Wy się nie znacie ja sobie kiedyś wyprałam parę smakołyków w bryczesach 😁.

ja też  😵 zaschnięte resztki do tej pory wydłubuję z kieszeni...

Zasilam grono chorujących  :emota200609316: ale tak czy siak jutro idę do szkoły... historia, geografia, angielski, fizyka, matma, matma, nie mogę tego przegapić  😁
01 marca 2011 15:54
Ja dzisiaj pisałam fox'a i zbabrałam 3 karty odpowiedzi z resztą 4 też ale się już nie przyznałam i ominęłam fizykę 💃!
madmaddie   Życie to jednak strata jest
01 marca 2011 15:56
a ja dostałam dziś dwie 5, jedną z chemii(!) i jedną z historii
dobry dzień, ale jestem wykończona
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się