ma ktoś orchidee ? bo pokryłam swoją klacz, a miała 26 % . 🤬
wątek zamknięty
Sprzedam / wymienię na co fajnego :
Kamień filozoficzny
róg obfitości
złote jabłko
chmurka
zestaw posejdona
no i może kupony ?? 👀 😁
wątek zamknięty
chce ktoś młodą rożkę?🙂
namiary:
[[a]]http://www.howrse.pl/marche/priveVoir?id=224739&requete=vente%3Dde[[a]]
ma mniej niż 3 lata ! PG 356,39,andaluz 🙂 negocjować też się można
wątek zamknięty
Bitre ja ale dopiero jutro możemy ponegocjować
wątek zamknięty
kurde ale obiecalam jednej dziewcyznie ze jak jej nie sprzedam do 10 to jej dam za 4 kupony i 500 ;/
wątek zamknięty
Wznawiam prośbę o piorun. Jednak jest potrzebny natychmiast 😁
wątek zamknięty
olciiik zartujesz! 😲 jaaaa. znajdz kogos kto nie ma limitu i daj mu kase to Ci kupi 😀 a Sleipnira przeciez mozna sprzedawac 🙂
bitre Twoja prezentacja juz bedzie na jutro na 100%, bo moj komp z programem wroci z naprawy. sory ze tak dlugo :kwiatek:
wątek zamknięty
Bay, nie zartuje 😀 no wlasnie nie ma nikogo kto moglby mi cokolwiek kupic, wszyscy mają limit. Ale poczekam jeszcze kilka dni aż mi mój limit zejdzie i obkupię się w same objęcia 😁 Już sobie kasę przesyłam na inne konta, bo tylko aukcje mam 😤
wątek zamknięty
Jakby coś to mam lewe konto gdzie nie ma limitu i jutro/pojutrze będą przywatne. A jutro i pojutrze nikt prawie nie będzie miał konta bez limitu!
😅 😅 😅
Za coś fajnego mogę odstąpić. Piszcie pw i wybiorę najlepszą ofertę. He he w sumie mogłabym tego 8mio nożnego stwora kupić 😁
wątek zamknięty
Czy klucz biznesowy działa tylko pewien czas? :/
wątek zamknięty
konik66 a masz teraz jakieś pieniądze na koncie, żeby coś upolować na aukcjach a ja oddałabym Ci kasę jak już będziesz mieć prywatne? :kwiatek:
wątek zamknięty
Olciiik w tym rzecz że nie mam za dużo equs i te prywatne to po to by jak ktoś chce "pożyczyć" konto to wyśle na moje trochę kasy prywatnymi. Np ktoś tu pisał że by chciał tego stwora kasę ma ale ma limit to ja mogę pożyczc konto i on sobie spokojnie kupuje na moim i potem tego stwora rezerwuje sobie. 😉
wątek zamknięty
ten ktoś kto pisał że chce tego stwora to właśnie olcik 😀
wątek zamknięty
Aaa 😁
to ty masz 350 tysi? 😲
wątek zamknięty
Bay, nie zartuje 😀 no wlasnie nie ma nikogo kto moglby mi cokolwiek kupic, wszyscy mają limit. Ale poczekam jeszcze kilka dni aż mi mój limit zejdzie i obkupię się w same objęcia 😁 Już sobie kasę przesyłam na inne konta, bo tylko aukcje mam 😤
ja nie mam 😜
i jak mi się uda to mam 50 000 może mają limity i sobie za tyle kupię
wątek zamknięty
Luzytany mają już takie PG ? 😲
KLIKProszę pięknie o klikanie w konika :
🏇
wątek zamknięty
Mam:
2x Czarna Orchidea
2x Chmurka
1x Strzała Artemidy
1x Puszka Pandory
1x Konik morski
BŁAGAM, potrzebuję Objęć Morfeusza, jestem w stanie dać za nie wszystkie produkty(łącznie wszystkie) oprócz Strzały Artemidy(aczkolwiek podejrzewam, że po drobnych pertraktacjach coś się da ustalić ^^)
P.s.: Zna ktoś sposób na szybkie zarobienie kasy....?
wątek zamknięty
Nr 72
Equus: Osiągnij 61600 Equus w swoich funduszach
Nagroda: 50 rzep
Ilee?! 😵
Pomoże ktoś? Na mitery0322 niech ktoś konika jakiegoś wystawi za 30 000 eq, jak zaliczę zadanie equusy oddam :kwiatek: Za pomoc mogę Krew Meduzy :kwiatek: 🙇
wątek zamknięty
Pomoze mi ktos przezucic piramidki?
wątek zamknięty
jeee, mój koń z b. słabym pg, róg, poszedł za 3 passy 😅 dla was to będzie mało skoro sprzedajecie rogi za 12 kuponów, ale na angielskim za 4 kupiłam konia z pg o 90 lepszym, więc to i tak jest bosko 😀
wątek zamknięty
mam na wymianę klepsydrę!
wątek zamknięty
Pilnie przyjmę punkt dorastania na nick Rulett !
Odwdzięczę sie rzepą lub podkowami ze sklepu!
wątek zamknięty
Nr 72
Equus: Osiągnij 61600 Equus w swoich funduszach
Nagroda: 50 rzep
Ilee?! 😵
Pomoże ktoś? Na mitery0322 niech ktoś konika jakiegoś wystawi za 30 000 eq, jak zaliczę zadanie equusy oddam :kwiatek: Za pomoc mogę dać piramidkę :kwiatek: 🙇
Ja mogę pomóc 🙂 Ale wolę trochę equus zamiast piramidki 😉
Mam punkcik w Ufo! Zapraszam 😀
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=126782
wątek zamknięty
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=14456 🏇 Sprzedam wszystkie konie! Oprócz jednorożców! 😍
wątek zamknięty
a mi się wreszcie przydał na coś Ocean 🙂 (bo mam zadanie win 30 competitions 😉)
wątek zamknięty
Poszła do elyty !! tzn. jest na 1 miejscu ta użytkowniczka 🏇 🏇 🏇 sprzedała się po 1 dniu !
Twój koń ♥Shak Lorrie♥ został sprzedany w prywatnej sprzedaży dla domciada za 500 oraz 5 kuponów.
wątek zamknięty
florcik odezwij się na gg 😀
wątek zamknięty
Czy ktoś byłby miły i pokrył mi jednorożkę dzisiaj? :kwiatek:
wątek zamknięty
Hej wam :kwiatek: Jak myślicie, urodzi mi się rożek dzisiaj? 🙄
wątek zamknięty