Końska rewia mody cz. V (2011)

Ja znów ostatnio choruję na ten:

http://www.ksantos.pl/detale,497,potnik_coach__schockemohle_granatowy.html#

Mam butelkową zieleń i coś mi się wydaje, że na tym nie poprzestanę  😀iabeł:
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
28 lutego 2011 22:06
a Edytki, jak juz pisałam, nie pytam i nie słucham - bo jakbym słuchała jej to dawno bym poszła z torbami 😁

wiem  😁 dlatego już nawet nie dodałam standardowego "kupuj  😎"  😂

za to przez Ciebie ja wpisałam kolejnego Szokmola na listę marzeń- to już 5 Szokmol na tej liście  🤔wirek:
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
28 lutego 2011 22:09
za to przez Ciebie ja wpisałam kolejnego Szokmola na listę marzeń- to już 5 Szokmol na tej liście  🤔wirek:

wiesz, czuje, ze mogłabym się całkiem nieźle w życiu ustawić... i zamożnym człowiekiem zostać... zacznę handlować szmatkami szokmola 😉
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
28 lutego 2011 22:10
breakawayy, moja kumpela miała takiego na skarogniadą. Sliczny ten czaprak, ale na tej fotce wydaje się dużo jaśniejszy. Może były 2 odcienie granatów, jesli tak, to kumpela ma ciemniejszy 😀
wątek zamknięty
caroline, ale ja miałam z rok, ponosiłam i znudziło mi się, a ty już całe wieki nie 🤣 jaaa czy to melanż? Zdjęcia są? 😀

wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
28 lutego 2011 22:12

Zairka : a mas zmoże możliwość pozyczenia na jedną jazdę cienkiego brązowego nachrapnika, i załozenia Grocie? Bo ten Artemisowy mnie razi strasznie !

Noen z całym szacunkiem ale już raz Ci pisałam że mam cienkie nachrapniki, ale mnie nie obchodzi że Ciebie razi mój nachrapnik 😉 mnie sie podoba i tyle 😉
wątek zamknięty
28 lutego 2011 22:14
caroline, ale ja miałam z rok, ponosiłam i znudziło mi się, a ty już całe wieki nie 🤣 jaaa czy to melanż? Zdjęcia są? 😀

ja ponosiłam chwilunię, obejrzałam jak na zdjęciach to wygląda i się poddałam - to nie "to" i juz. jak kiedyś bede miała siwka to bedzie latał na czarno 😉

tak, to melanż 😍 są zdjęcia, ale nic na nich nie widać :P

wątek zamknięty
Noen Ja też bym grote widziała w cienkiem nachrapniku bo ma delikatna główkę ale nie porwiemy ją do tego celu  😀iabeł:

Ulżyj sobie photoshopem  😉
wątek zamknięty
Edytka specjalnie dla Ciebie mogę publikować wersję light 😉

ehh ja już stworzyłam w głowie cały system... Mielibyśmy PZHC (polski związek hodowców czapraków), licencje wydawane tylko dla kultowych reproduktorów, dotacje dla naukowców, aby rozwiązali zagadkę dziedziczenia maści i specjalny pokaz w dziele SHOW na torwarze 😁
wątek zamknięty
noen nie dobijaj, bo ja chcę własnie na gniadą... to chyba zaczynam odkładać kase  😁
wątek zamknięty
28 lutego 2011 22:19
caro Ty akurat powinnaś mieć bana na Szokmole, bo potem chodzisz i zarażasz niewinnych, niczego nieświadomych ludzi 😀

Disco taaaaaak, takie zdjecia możesz wstawiać  😀 (gorzej, że zaraz zacznę zazdrościć tego uroczego osiołka)
Disco- nadworny hodowca czapraków  👍 i'm lovin it!
wątek zamknięty
28 lutego 2011 22:21
Noen Ja też bym grote widziała w cienkiem nachrapniku bo ma delikatna główkę ale nie porwiemy ją do tego celu   😀iabeł:

Ulżyj sobie photoshopem  😉

niedlugo powinnam sie dorobic meksykanca 😉 on ma cienkie paski 😁
wątek zamknięty
28 lutego 2011 22:22
Dramka, ja ledwo co w paincie przerabiałam laską fotki, i zajęło mi to dużo czasu, a photoshopa to nawet bym nie umiała użyć 😁 . Paint już ma za dużo opcji dla mnie 😂

breakawayy zaraz wyślę pw z fotkami, bo nie chce kumpeli fotek na forum dawać :kwiatek: 😁
wątek zamknięty
noen aa dziękuję  😜 jak to zobaczę, to nie usnę dziś  😎
wątek zamknięty
28 lutego 2011 22:26
caro Ty akurat powinnaś mieć bana na Szokmole, bo potem chodzisz i zarażasz niewinnych, niczego nieświadomych ludzi 😀

właśnie! źle napisałam 🤬 ja powinnam poprosić producenta o odpalanie mi procenta od sprzedaży 😁

wątek zamknięty
caroline, dorób się lepszych fotek koniecznie!
wątek zamknięty
28 lutego 2011 22:29
breakawayy, nie ma za co. Ostrzegam, jest śliczny 😁 . Wątpie że zaśniesz przed kliknięciem ''dodaj do koszyka'' 😂
Zairka, O ! W mexykancu bedzie o niebo lepiej niż w tym artemisowym ! Czekamy na fotki !!
wątek zamknięty
28 lutego 2011 22:30
caroline, dorób się lepszych fotek koniecznie!

żebyście się czepiały, ze znowu was kuszę szokmolami?? czy żeby narazic się na to, ze pokazawszy jaki on jest uroczy, bedę się obawiała, ze ktos się nim zamiast mnie zaopiekuje...? 😉
no nie jestem przekonana :emota2006092:
wątek zamknięty
28 lutego 2011 22:32
ja powinnam poprosić producenta o odpalanie mi procenta od sprzedaży 😁

o, to na pewno  😎

żebyście się czepiały, ze znowu was kuszę szokmolami??
miej serce i nie kuś  😀iabeł: 😂
wątek zamknięty
Do tej pory mnie nie ruszyły to może tym razem nie ograbię Ci paki- z mojej strony Ci nic nie grozi 😁
wątek zamknięty
28 lutego 2011 22:33
z mojej strony Ci nic nie grozi 😁

szkoda, że ja nie mogę tego powiedzieć  😁
wątek zamknięty
niedlugo powinnam sie dorobic meksykanca 😉 on ma cienkie paski 😁

Ulżysz nam..i bede mogła dzisiaj usnąć  😁

Ja też bede miała meksykanca  :emota2006092:
wątek zamknięty
noen na szczęście nie mam na razie tyle kasy na koncie  😂
wątek zamknięty
28 lutego 2011 22:41
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
01 marca 2011 06:53
Ja wczoraj nie mogłam spać przez nie kliknięcie na " zmawiam" nowego melanga fioletowego i owijek *.*W mustangu wychodzi 338 za komplet.... widział ktoś taniej ; d  Bo jak dzisiaj nie klikne to umre 😵
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
01 marca 2011 07:28
okser może mieć taniej ,ale on jeszcze nie ma eskadrona ;/
wątek zamknięty
01 marca 2011 07:32
Ja wczoraj nie mogłam spać przez nie kliknięcie na " zmawiam" nowego melanga fioletowego i owijek *.*W mustangu wychodzi 338 za komplet.... widział ktoś taniej ; d  Bo jak dzisiaj nie klikne to umre 😵

kcj dawała ogłoszenie że zbiera zamówienie na Eskadrona, dla revoltowiczów będzie rabacik :kwiatek:
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
01 marca 2011 07:38
Zairka dzięki za info *.*
wątek zamknięty
ten szary szokomol to jeden z moich ulubionych czapraków na letnią wersje Polki 😜
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
01 marca 2011 08:03
Ja tylko liczę na to, że uda mi się jeszcze znaleźć kasę na jeden czaprak Eskadronowy w wersji DL  😵 Pogięło mnie przez te fiolety  😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.