Aaa! To już pewność - jadę do Aachen na Mistrzostwa Niemiec Juniorów! 😜 Tylko teraz muszę się zorientować w cenach Eskadrona, ESa i Anek. 👀
Chingis a jak! Muszę się komuś ważnemu odwdzięczyć. 😉 Tylko nie wiem ile kasy brać, bo nie wiem jakie ceny. 🙄
niemiłek szukaj zdjęć i wstawiaj, bo jestem ciekawa. 😁
mils gratulacje ! 💃
mils mi załatwi kilka rzeczy - ŻELKI HARIBO 😜
Ja odkładam kasę na majówkę w starogardzie gdańskim😜
Hermes - przemówiłaś mi do rozumu - dziękuję . :kwiatek:
mils super, zazdraszczam 😁
Ja mam w chacie ostatnio jakiś kryzys.. Na wszystko nam brakuje.. Ciągłe kłótnie o kase.. Mam nadzieję, że to minie.
Dziewczyny mówię wam, jeśli chcecie czytać lekturę.. to przeczytajcie też streszczenie.. 😵 Przeczytałam "Folwark zwierzęcy" bez żadnego opracowania, po prostu tyle co z książki wyniosłam tyle umiałam. I dostałam dopa.. Pomijając fakt, że zaczęłam się komunikować z koleżanką ( bo kompletnie nie znałam odp na pyt ) i baba zabrała nam kartki :/ I tak bym nic więcej nie napisała w sumie. Ale jestem złaaaa! Polski jest u nas strasznie niesprawiedliwy .. Są oczywiście równi i równiejsi. Baba do mnie, że ja książki nie czytałam, a ja na to, że czytałam ale nie spamiętałam takich szczegółów. Ale nie ona wie lepiej i mi wmawia (!) że ja nie przeczytałam lektury. Nie cierpię jej!!
nopebow skąd ja to znam ... :/
nopebow, daliasta dzięki. 😀 Jestem cała w skowronkach! (A niech będzie tak wiosennie :hihi🙂
Chingis moja cudowna trenerka ma ze Starogardu swojego Fryzika. 😀
nopebow ten okres minie - zobaczysz . :grupa: :kwiatek:
właśnie przeczytałem w gazecie że cukier ma kosztować 7 zł . 😵
mam nadzieję, dzięki 😉
zmykam do nauki!
mils Gratulerer ! :kwiatek: musisz wygrac 1 miejsce dla nas z re-volty 😀iabeł: I powodzenia ! 😅
ChocoPetrol, cieszę się bardzo, że ci przemówiłam 😉 Możesz mi się zwierzać w takich sprawach i postaram się pomóc :kwiatek:
ChocoPetrol mógłby kosztować i to 7 zł, ale aby zarobki były adekwatne do wydatków.Są to marzenia w przypadku naszego kraju.
Ema_6 mils chyba chodziło o to, że jedzie jako widz. <?>
Małolaty czemu nie produkujecie?
Ema jako widz, jako widz. U nas, to nie ma tak jak w Norwegii, niestety. 😁 Aczkolwiek, miło by było. 😀
no tak 😉 myslicie ze lepiej wynajac domek kolo stajni i tam jezdzic przez 2 tyg . czy jechac na oboz konny ? :kwiatek: bo myslalam o tym :
http://www.stadninamichalski.pl/ albo o tym :
http://www.dzikizachod.com.pl/ , bo w dzikim zachodzie chyba bym wynajela domek z marzen.. a w budzostowie nie wiem.. a wy co myslice ? 🏇
dalisata oj, miło by było, miło... Niestety, to tylko marzenia. 🙄 😁
Ema a co dokładnie chciałabyś robić na obozie? 🙂
Do Dzikiego zachodu nie jedź. Jeździłam tam na zawody, ogólnie dziura zabita dechami 😉
[sub]Chyba że chcesz jechać, żeby się napić to tak, ale wtedy uprzedzam, że będziesz miała kaca przez tydzień ;P[/sub]
No to zostaje budzistowo .. 😉 tylko lipne z noclegami ,bo jak beda np. 1 lozko (dostawka) to napewno tam nie bede.. chyba ze w hotelu 😀
mils niestety na razie tak, ale może kiedyś się uda. 😉
Gillian dlaczego ? 😉
bo to strata czasu, pieniędzy i nerwów 🙂