Ema łałałiła! Jesteś moim guru, a twoje życie jest spełnieniem wszystkich moich marzeń! 🙇 Choco pisz migiem o co chodzi! 👀 Mam problem wielkości miniaturowej, ale zawsze problem. Kto ma puszące się włosy? 😵
mils ja w polsce w moim zyciu bylam tylko 1 na nie caly tydzien 😉 I w tedy mialam 5-6 lat ? 😁 teraz mam 14 i w polsce nie bylam.. 🤔wirek: ale zamierzam w wakacje jechac na jakis oboz albo cos 💃 Dziewczyny ! ochajtnijce sie z norwegami i bedziecie zyc w luksusie 😁
Ema ja pier****! 😵 Mieć 14 lat, jeździć konkursy klasy C (u nas), mieć takie konie... Żyć nie umierać. U nas są to marzenia prawie każdego jeźdźca, a spełnia je chyba 1 na 1000. 😵
a tu taj co 2 dziewczyna tak ma 🙄 😀 florcik : bylam urodzona w norwegi i bylam z mama raz w pol. 🙂 a dokladnie w kolobrzegu :kwiatek: moja sis jak miala 5 lat to do norwegi sie wyprowadzila z rodzicami 😉
Ema ja pier****! 😵 Mieć 14 lat, jeździć konkursy klasy C (u nas), mieć takie konie... Żyć nie umierać. U nas są to marzenia prawie każdego jeźdźca, a spełnia je chyba 1 na 1000. 😵
Monika Grundkowska z Krakusa ma 12 lat i to wszystko. 😀
[quote author=żaczkowa link=topic=30353.msg918723#msg918723 date=1298920274] Ema ja pier****! 😵 Mieć 14 lat, jeździć konkursy klasy C (u nas), mieć takie konie... Żyć nie umierać. U nas są to marzenia prawie każdego jeźdźca, a spełnia je chyba 1 na 1000. 😵
Monika Grundkowska z Krakusa ma 12 lat i to wszystko. 😀 [/quote]
dałem ci wczoraj zadanie z chemii ale ty zwiałaś . 😀iabeł:
no tak jak zlapiesz dobra prace to morzesz dostawac 40 tys na miesiac 😉 btw. wiecie co moje imie znaczy po norwesku ? (Dominica) av herren `= z mężczyzny 🤔