W takim razie cyknę porównanie 🙂 Fotki na rudej pewnie dopiero jak zacznie chodzić pod siodłem czyli nie wiem kiedy 😉 Mogę jutro zarzucić sam pad na chwilę, ew. jak będę miała trochę wolnego czasu to mogę ją też zawinąć.
arivle, Mam nadzieje, że Ruda wróci szybko do zdrowia, powodzenia w leczeniu :kwiatek: i z niecierpliwością czekam na fotki zdrowej już rudej 🙂
myślicie, że jest szansa na dostanie zestawu Cobalt..? Zakochałam się w tym kolorze, ale to z kolekcji chyba z zeszlego roku 🙁( a moze ma ktos do odsprzedania?
paula, niestety - to jest stara kolekcja, sprzed paru lat. Możesz polować tylko na używki.
Mi sie na gniadym bardzo podoba
Niestety nie udało mi się cyknąć fotki porównawczej, tj. udało, ale komputer nie chce współpracować z telefonem i vice versa. Może dam radę w tygodniu, ale w końcu na pewno się pojawią 🏇
Dramka, mnie się w ogóle shitake nie podoba. IMO jest ok, ale bez szału.
Paula, możesz polować w ogłoszeniach, ale coraz mniej się cobaltów pojawia. Były takie okresy, że wszyscy wyprzedawali, potem że wszyscy szukali, potem znów wyprzedawali i tak w kółko. Trzeba polować.
Dramka, mi się nawet podoba, ale nie ma tego :woooow: 🙂
Dramka, a mi się podoba, tak stonowanie 🙂
Livia I dlatego mi się podoba, jest subtelny i delikatny 😎
Jestem ciekawa jakby dramka wyglądała w czarnym lub granatowym 🤔
Dramka, ładnie by wyglądała, ale chyba troszkę za ciemno. Spróbuj może coś jaśniejszego 😀
przerobiłam Ci :
ANKY black:

ANKY navy

w black lepiej. Ale ciemno 🙂
skleiłam posty
Ale navy jest bardziej niebieski, niż na przeróbce noen 👀 Moim zdaniem w navy byłoby bardzo fajnie 🙂
Dramka, jeśli już to granat, czarny będzie nuda dla niej.
Dramka, jeśli już to granat, czarny będzie nuda dla niej.
i kto to mówi 😲
😉
Black mi sie podoba 😎
Ale narazie mam komplet czapraków 🙄
Dramka, popieram Burzę - jak już, to Navy 🙂
caroline, właśnie mówię, bo przerobiłam- i czarny na gniadym umiera 😀
Poza tym Dramka jest ciemniejsza niż Piorun, na niej Black zginie 🙂
Dramka, proszę, wersja nie lato- zdecydowanie to nie to. Jakoś nie cieszył mnie ten kolor na nim.

caroline, właśnie mówię, bo przerobiłam- i czarny na gniadym umiera 😀
wiem, wiem 😉
tylko sie smieje, bo pamietam jak kiedys na czarny na gniadych szalalaś 😉
ot, takie tam, szturchanie paluszkiem 😉
Szalałam okropnie, szturchaj ile chcesz, sama nie wierzę jakie miałam parcie 😁
Dramka jest taka Allegrowa bardziej 😉
https://lh6.googleusercontent.com/[/img]
A ja dla Alli mam black i wygląda fajnie 🙂 Zresztą, navy też 🙂
przerobiłam z fotki nirv jeszcze raz inny odcień granatu. Ciężko było powycinać, więc stwierdziłam, że wezmę z nogami. Mam nadzieje, że nie będzie miała za złe :kwiatek:
ona nie, ale wsadziłaś obca laska na moja dramke 😵 🤬
Dramka, przepraszam najmocniej, nie wiem jak mogłam 🤔krucha: 😂
Co to za kolor ROCK? Ma ktoś?
MR36, Rock jest już z tych nowych kolekcji, z tym krzywym pikowaniem i napisem ANKY pod siodłem. To taki szary, podobny do Graphite.
noen, jesteś chempionem, fotomontaż zawodowy!!!!;-)))))