nie, po prostu mam blond grzywę 😎.
jak goście z The Dudesons.
Ema zdecydowanie ściemnia 😉 siedzi w domu, nudzi się i ma pecha bo ja też się nudzę i sprawdziłam, że 15 lutego napisała o swoim wypadku i złamanej nodze a dzisiaj już startuje 😂
nogi zlamanej nie mialam 😉 mialam stluczana 😀 a ja panikowalam bo ani razu nie mialam potluczonej nogi lub zlamanej .. 🙂 moge zrobic zdj. jesli chcesz 😉
pisalam w skokach 😉
po co nażarłam się tak tej czekolady... twarz mnie swędzi... jutro znowu będę miała mnóstwo pryszczy. fak ju, życie. fak ju, twarz. fak ju, czoko 🙁.
kilka lat temu miałam trądzik cały czas, teraz mam tylko pojedyńcze krosty po czekoladzie.
w Brainiacu mówili, że czekolada nie robi pryszczy, ale widać to się nie sprawdza. robi. czekolada robi pryszcze. tylko trzeba mieć do tego specjalne skille, jak ja 😎 ... 🙁
Sama z siebie to nie wiem czy robi, ale uczuleniowe jak najbardziej.🙂
Zabijcie mnie tak, żeby zmartwychwstała w połowie maja jakoś...
jeśli według Was Ema ściemnia to jest taki magiczny przycisk 'ignoruj' na jej profilu żebyście nie musiały więcej czytać tych 'ściem' 😉 lub po prostu nie czytajcie jej wpisów 😉
Mitery0322 z ust mi to wyjelas 😁 To jest tylko jeden ''klikk'' i mnie nie widzicie ... :kwiatek:
Ema masz jakieś zdjęcia z zawodów? 😉
Jezu, przemarzłam na kość! Kiedy będzie ta wyższa temperatura? 🙄
mils, Dziś w radiu mówili, że zima już odchodzi i z dnia na dzień będzie cieplej 🙂
mam ale tata nie robil tylko fotograf 😀 a u nas -25 do -30 wiec w polsce chyba tak strasznie nie jest 😀 skakalam du na daimie 🙂 na ronji skaklam 120 ale jeszcze zdjec nie dostalam 🙄
świetne przeszkody, hala, koń, foto 😜
Ema, to zdjęli Ci ten gips jednak? zazdroszczę, miałam podobny wypadek (pękła mi kość... w kostce :hihi🙂 i jak już założyli to nie zdjęli przez 1,5 miesiąca. też strasznie mnie ciągnęło do koni... chciałam się wpakować z konia z gipsem, ale rodzice mi zabronili 😁. na szczęście po zdjęciu gipsu w miarę szybko do siebie doszłam. rozciągałam sobie ścięgno w strzemieniu, po tygodniu bez łez bólu anglezowałam 😎.
mialam zalozony gips ale za 1 tydzien na rendgenie okazalo sie ze noga tylko obita 😁 Ajc ci lekarze... z resztaa poziom nauczania w liceum jest jak 1 gim w polsce .. a 1 gim jak 6 klasa w polsce 😵 no i dziekujemy :kwiatek:
Jak ja byłam na nartach mi lekarze kazali ze złamanym piszczelem BIEGAĆ i stwierdzili że kość jest obita 🤔wirek:.
OO nie! Prawie zapomniałam: WSTAWAĆ MAŁOLATY I DO SZKOŁY! 🏇
Dokładnie DO SZKOŁY 🏇 ja na pierwszą lekcje się nie śpieszę😁
Mam angielski, a pani, że tak powiem jest trochę nie ogar. 😁
Ehh ja już zwiewam na tramwaj i do szkoły 🤔.
nie da się wytrzymać na informatyce bez re-volty 🏇
I nie ma to jak klasc sie spac o 4 rano i wstac o 12 😁
Ema kurczę, aż zazdroszczę! 😜 Jakie konkursy jeździsz, w sensie wysokości? :kwiatek:
Alabamka yeah! Oby mieli rację. 🙄
Ema łał, łał i łał!
JJezu jak ja bym chciała tak skakać, mieć takiego konia... 😍
Masz to wszystko, co ja bym chciała, pięknie! 😍
A ja już po teraz tylko lecieć na niemiecki 👿 jak mi się nie chce!
Ema mam pytanie czemu nie jeździsz zawodów z rękawiczkami?
Wróciłam ze szkoły....dostałam 3+ z inwokacji,2- z biologii i 1 ze spr z "Pana Tadeusza" 🤔
ChingisChan, tak jakby nie mam wyjścia :P
Hermes, to ja cię pociesze. Dziś miałam wyjątkowo miły dzień w szkole... 4 ze spr. z polskiego, 4+ ze spr z angielskiego ( zabrakło mi 2% do 5 😫 ) i 5- ze spr. z biologi. Nie pamiętam kiedy ostatnio dostałam tyle dobrych ocen jednego dnia, jaa siebie czasem zadziwiam 👍 Zaczęłam wierzyć w to, że umiem myśleć 😁
Za to jutro masakra... spr. z historii (Grecja+ Rzym czyli 200 stron podręcznika=3/4 książki -.-), kartkówka z geografii z czynników wpływających na klimat ( A ja sierota nie wzięłam książek ze szkoły 😵 )
No to ja mam jutro spr z całego działu z CHEMII o czym oczywiście dowiedziałam się dzisiaj 🤔