Końska rewia mody cz. V (2011)

no właśnie napisałaś! całkiem wyraźnie, że płacisz 240zł za metkę! bo jakość psia!

dla mnie 240zł za szmatkę to dużo i nie płacę tyle za Eskadrona, ale już za ES jestem w stanie czasami to zapłacić właśnie za jakość i za to jak to leży na moim koniu.
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
27 lutego 2011 17:29
Felinka, jestem moderowana, i dopiero teraz zauważyłam, że moją wypowiedź wcisnęłam w cytat w przed ostatnią linijkę. I nie mogę zmienić postu.

napisałam to: ''wydaje mi się, że chodziło raczej o cottony eskadrona. Bo nie zaprzeczysz, że są słabe jakościowo ''

jeszcze raz sorki 😉
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
27 lutego 2011 17:39
_kate nie napisałam że JA płacę. Podałam ogólny przykład, że płaci się, w kontekście że w cenie (przykładowo) 240 zł spodziewasz się rewelacyjnego jakościowo produktu, a tu coś wcale nie takie super, za  to z metką, która chyba akurat najmniej cię obchodzi 🙂 Zresztą takich czapraków jak brillanty i tak nigdy nie kupuję za ceny sklepowe, to jest dla mnie po prostu chore, wolę poczekać na wyprzedaże  😉 Dla ścisłości: ja nie patrzę na markę, po prostu kupuję to co mi się spodoba, jeśli ktoś mnie zrozumiał inaczej to przepraszam - jestem po siedzeniu dwa dni bez przerwy nad książkami i dosyć trudno mi przychodzi kojarzenie faktów  😂
wątek zamknięty
Mi się bardzo podobaja brillianty i odpowiada mi rozmiar VSS, ale jakością nie grzeszą.  🙄
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
27 lutego 2011 18:34
W ogóle co z tymi brillantami nie tak? Ja słyszałam i czytałam na re-volcie że się tylko minimalnie kulkują, to nie tak źle... Chyba że jeszcze o czymś nie wiem  😁
wątek zamknięty
mój stary petrol jest taki trochę wywinięty?? Mam wrażenie że się lamówka kurczy w praniu. Ale mam też lavendera, prany był już kilkanaście razy, bo po każdych zawodach i naprawdę nic mu nie dolega.
wątek zamknięty
Moze ma troche elastiku w sobie i dlatego.. ja po wyjeciu z pralki zawsze mega naciagam lamowki... ale tak bardzo bardzo mocno.
wątek zamknięty
kodusiowata to po czym oceniasz brillanty, że są nie warte tyle kasy, skoro ich nie używałaś i nie wiesz co z nimi nie tak?
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
27 lutego 2011 18:46
ja się cieszę że mam czapraki, które wrzucam do pralki. później wyciągam i rzucam na grzejnik. bez zbędnych dodatkowych czynności 🙂
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
27 lutego 2011 18:47
No i czy to nie brillanty właśnie się kurczyły? Pytam, bo nie byłam pewna 🙂
wątek zamknięty
Livia to zależy które. Cottony też się niektóre kurczą...
wątek zamknięty
mi np. brillant nugat nie skurczył się, trochę zmechacił ale .... jest nadal piękny  😍
wątek zamknięty
27 lutego 2011 19:37
właśnie przerobiłam brillanta sand, i powiem szczerze, jest śliczny  😍

Gdyby nie moje 3 jasne czapraki, skusiłabym się. Ale może dorwę vs z jakiejś przeceny 😀iabeł:
wątek zamknięty
potrzebuje pomocy drogie Panie  :kwiatek:

mam gniadego i rudego rumaka, nie moge sie zdecydować na kolor  🙄
(łezke)
aubergine
lightblue
green (z navy-green)

lub może zaproponujecie coś  👀  :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Dziewczyny, czy wszystkie czapraki Mattesa tak paskudnie szybko tracą kolor?

Używacie na codzień kantarów z futrem? Mam kilka, ale bardzo mi żal kiedy tracą kłaczki i teraz służą raczej do kochania 😉 Ktoś się przemógł i z nich korzysta 😁? Złamać się czy kupić po prostu zwykły, goły?

noen wydaje mi się, że ubrałaś go w beige
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
27 lutego 2011 20:03
disco kup zwykły, goły !!

a mi sprzedaj schockemohle  😁
wątek zamknięty
27 lutego 2011 20:08
ja bym brała lightblue 😉 green cotton jest niewypałem, a aubergine na gniadego za ciemne 😉
wątek zamknięty
27 lutego 2011 20:08
disco, to jest z tej najnowszej kolekcji wiosna/lato 2011. I z mustanga dostałam info, że się to nazywa sand 🙂 Możliwe, że to beige a w mustangu się pomylili, nie wiem 😀
wątek zamknięty
disco ja mam eskadrona z futrem i jestem z niego bardzo zadowolona, ale fakt faktem że nie jest jakos super tyrany, bo na padok koń w nim nie wychodzi, tylko do czyszczenia go używam. I kwestia nr dwa - mam ze starej kolekcji z black/silver/cooper, jeśli ta informacja jest w czymś pomocna🙂
wątek zamknięty
paulut lightblue naprawde ciekawy kolor, jak go kupowałam nie byłam przekonana, a jak przyszedł to obłęd. Chociaż green tez jest niczego sobie i do obu kuni bedzie ładnie pasował.
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
27 lutego 2011 20:22
paulut, green 😉
wątek zamknięty
noen:

sand:

beige:

chilli, s. no one właśnie na padoku trochę cierpią 😉 w użyciu stajennym dają radę świetnie. Może będą na boksie wisieć dwa 🤔wirek:
s. niestety nie widzę na razie takiej możliwości  :kwiatek:

aaa wreszcie!

[img]http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqQOKigE0nShMhUEBNY(OnvGcQ~~_12.JPG[/img]
wątek zamknięty
disco, to będzie Twój nr 1 zobaczysz, mój jest 🙂

Dzisiejsze biele
wątek zamknięty
ehh właśnie żegnam 3 moje szmatki... i jakoś mi tak coraz ciężej na duszy się robi...
wątek zamknięty
disco to ty dorwałaś z ebaya ?? Coriandera ?
😤 . Czaiłam się na niego ale ja zanim się ruszę to prędzej eskadron zbankrutuje  😁 .
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
27 lutego 2011 20:42
Grota dzisiaj biegała w walnucie 🙂 ale dosłownie biegała bo praca tego nazwac nie mozna było, koń poczuł wiosne i barany były..były, predkośc światła była..była, konik bardzo zadowolony 😉
i musze przyznać że na karym jednak bezszał- aga miała racje 😵
wątek zamknięty
Zairka aga zawsze ma rację  😀iabeł: 😀iabeł: joke 😀😀

Jaką wiosnę???? Ja dziś konia przebrałam w 400gr dere i polar!!!!!!!!!!!
wątek zamknięty
Zairka, anm!
wątek zamknięty
27 lutego 2011 20:50
disco, dziękuję za wytłumaczenie. Pewnie w sklepie musieli sie pomylić 😉 A pozatym śliczny polopad !! 💘 Chyba jeden z najładniejszych czapraków eskadrona 😉
wątek zamknięty
disco,Chyba jeden z najładniejszych czapraków eskadrona 😉

Zgadzam się  😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.