Ehh.... już jestem za stara żeby tak się oficjalnie napalać na kogoś takiego jak Jared, no trudno. Swoją droga oglądał ktoś z Was Chapter 27? Jak dla mnie to jeden z nagorszych filmów jakie widziałam.
Ale przynajmniej mi podał rękę a Wam NIE! buehuehuehue 😂
Ja nie lubię moich włosów. Niby szybko rosną bo na wiosnę cięłam do ramion a teraz są trochę krótsze florcik ale są proste jak druty i słabe. Propo, znacie jakąś fajną odżywkę ?
O matko! Rodzice zagonili mnie do grania. Poćwiczyłam sobie mój ulubiony koncert, a oni mnie zaciągnęli do salonu i puścili ten sam koncert sprzed 3 lat! 😲 Padłam, kiedy to usłyszałam. 😂 Aż żałuję, że na kompie tego nie mam! Mój ideał:
Alabamka moja nauczycielka powiedziała, że ani się waży dawać mi jakiekolwiek lekcje, bo nie chce mnie zniechęcić = jest chora. 🙁 madmaddie no ba! Najbardziej go lubię, kiedy gra takie role, jak Alexander Pearce vel Frank w "Turyście". 😀
Ehh.... już jestem za stara żeby tak się oficjalnie napalać na kogoś takiego jak Jared, no trudno. Swoją droga oglądał ktoś z Was Chapter 27? Jak dla mnie to jeden z nagorszych filmów jakie widziałam.
Ale przynajmniej mi podał rękę a Wam NIE! buehuehuehue 😂
mi to napalanie się na kogoś zostanie chyba do końca życia 😁
a "Chapter 27" chyba nigdy nie oglądnę, śniłyby mi się koszmary 😂
Ramires, swoją drogą, byłaś na CLMF czy na Torwarze?
ach, Johnny 💘
fajnie się jeździło! nawet galop był bardzo dobry! wow, nie poznaję tego konia 😲
[quote author=Florcik link=topic=30353.msg916960#msg916960 date=1298825103] niemiłek, madmaddie - yhm, ja nie zauważyłam, ale jak widać "głodnemu chleb na myśli" 😎 😁
oj tam, zaraz głodnemu... no może tylko troszkę 😁
[/quote]
no dzięki 🤣
dziś mam ambitny plan dojść do 100 strony "Krzyżaków"!
mam zadanie dla osób lubiących matme. jeszcze 3 zadania mam xD Napisz wzór opisujący pole obszaru w kształcie figury przedstawionej na rysunku. rysunek :