niemiłek krzyżyk na drogę, streszczenie ma 16stron😉 ja Krzyżaków nie przeczytałam a miałam z nich 5 😁 btw. lubisz 30STM? bo bym miała śmieszny filmik dla Ciebie 😀
Mi już 30 STM się znudziło . Czy jestem tutaj jedyną osobą która jeszcze w życiu z konia nie spadła ? :/ Ja zawsze taki odmieniec jestem . 😂 niemiłek pomódl się za mnie 😉
Jared to staruszek ale dobrze się trzyma.... szkoda tylko, że nie wybrał sposobu starzenia się jak Eddie Vedder a nie w białych kozaczkach i niebieskich włosach. Ostatnio wygląda coraz bardziej żałośnie.
Jared to staruszek ale dobrze się trzyma.... szkoda tylko, że nie wybrał sposobu starzenia się jak Eddie Vedder a nie w białych kozaczkach i niebieskich włosach. Ostatnio wygląda coraz bardziej żałośnie.
jak to się mówi? a, kryzys wieku średniego 😁
[quote author=EwuśCa link=topic=30353.msg916382#msg916382 date=1298802857] niemiłek która strona ? Ja 48 do następnego wtorku .. Ale film już obejrzałam a książki dalej ni rozumiem .. 😁 [/quote]
Choco a nie całowałeś matki ziemi w Dągach? 👀 Mi "Krzyżacy" zajęli 2 dni. 😡 Tak się zastanawiam, co robić... Choco wbijasz do mnie i idziemy do Kojrysa? 😀
3 gim 😀 ja mam niby czwórkę, ale nie bardzo z matmą sobie daje rade. Mam 16 zadań na jutro więc rzucę wam na rozgrzewkę teraz jakieś 🤣
Pan Jan miał krzaki róż posadzone w dwóch rzędach. Gdy przesadził 25% krzaków z pierwszego rzędu do drugiego, to w obu rzędach było po tyle samo krzaków róż. Jaki był przed przesadzeniem stosunek liczby krzaków w rzędzie pierwszym do liczby krzaków w rzędzie drugim?
Zazwyczaj gdy dostaję takie kartki z zadaniami od naszej nauczycielki, to spisuje wszystkie zadania z internetu z zadane.pl ... Ale skoro tak bardzo lubicie matme 😎