Ja tam śmigam w normalnych Parkurach cały rok i akurat w nogi nigdy nie jest mi zimno. Ale może jest to związane z moją naturalną powłoką izolującą 😉 Swoją drogą polecam dżinsowe Parkury - są bardzo wygodne i nie do zdarcia.
a mi właśnie uda nie marzną, a jedynie kolana... ale ja to w ogóle myślałam, że już wiosna idzie i termobuty odłożyłam a jeżdżę w sztybletach i dzisiaj tego pożałowałam, ale cóż zrobić skoro mi w nich wygodniej.
a ja mam takie pytanko co zrobićć aby lej w bryczesach stał się bardzie elastyczny bo na razie nie widać oznak, żeby się same dopasowały, są strasznie sztywne.... 😵
A Ja kupiłam dla siebie meskie soft shell pikeura 🤔wirek: Damskie na mnie nie leżą 😵 Męskie maja wyższy pas więc nie będzie wiało chociaż po plecach, ciekawa jestem jak będą leżały 🤔 Mierzyłam letnie męskie i nie najgorzej. 😁
Czy pod soft shell trzeba założyć kalesony/rajstopy?
Może Ci się centymetr na drugą stronę przełożył? 😉 Ja tak kiedyś się zmierzyłam, że mi się przełożył i fajny wynik miałam. Dramka- niemożliwe. Ja w to nie wierzę.
no to całe szczęście żeś się poprawnie zmierzyła bo już chciałam żebyś fotkę wstawiła jako "cud natury", to przecież normalne proporcje masz, czego Ty marudzisz?