Kącik Małolata...:D

Uwielbiam melodyjkę z tej reklamy!
mils   ig: milen.ju
26 lutego 2011 21:01
nopebow oby. 🙄
Kciuki na 22.15!  🏇
mils będę trzymać, a możesz mnie oświecić ku jakim celom?
ChingisChan   Always a step ahead! :)
26 lutego 2011 21:03
Chciałabym żeby już 🙁.
mils trzymamy

ChocoPetrol przepraszam, że drąże  🙄 ale w technicznym katija pisze, że twoje konto ze zgłoszenia usunęła quanta. To czemu twierdzisz, że brat usunął?
ChingisChan kup sobie płyn o nazwie Davercin, świetny! Rano i wieczorem po umyciu twarzy dajesz trochę na wacik i przykładasz. Jak zapiecze to znaczy że działa  🤣 Mi schodziła większość po 2-4 dniach 😉
26 lutego 2011 21:06
idziosława hmmm... Powiedzmy, że jest to dla mnie ważne, a co z tego wyjdzie, to dowiem się o 22.15. 😉
Za 10 minut 😉 Długo czekać nie musisz 😉
26 lutego 2011 21:09
idziosława dzięki! 😀 na razie smaruję milionami pianek i effaclarem.
[quote author=idziosława link=topic=30353.msg915983#msg915983 date=1298754340]
ChingisChan kup sobie płyn o nazwie Davercin, świetny! Rano i wieczorem po umyciu twarzy dajesz trochę na wacik i przykładasz. Jak zapiecze to znaczy że działa  🤣 Mi schodziła większość po 2-4 dniach 😉
[/quote]
Również polecam  🙂
Ale o ile mi wiadomo jest on na receptę( przynajmniej ja miałam na recepcie)
Ale nie trzeba iść do laryngologa, mi bez namysłu lekarz dał.  🙂
Moja mama poszła mi go kupić, dowiedziała się że jest na receptę ale zrobiła ładne oczka i dostała bez 😉
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
26 lutego 2011 21:10
ChingisChan, co ty wiesz o strasznych minach 😁

😂
Hermes pierwsze!  😂 Spadłam z krzesła, serio!
26 lutego 2011 21:12
Mama mi napisze kwitek i poleci do apteki, w ogóle wszystkie środki lecznicze dla konia (np. płyn dezynfekujący) dostaję od taty ze szpitala 😀.
26 lutego 2011 21:16
idziosława, to były wygłupy po zepsuciu okularów babci xD

Wrrr, zaraz mnie cholera strzeli, bo muszę jeść jogurt naturalny z otrębami, bo jestem na diecie + się czymś wczoraj przytrułam i mnie żołądek booolał i trochę jeszcze boli...
26 lutego 2011 21:17
Hermes to jest moja najlepsza mina
😂
26 lutego 2011 21:19
ChingisChan, nie jest zła 😉
Ja strzelam na koniach jeszcze gorsze, zaraz coś poszukam :P
26 lutego 2011 21:22
Ja rozdziawiam usta w takie spłaszczone "O".
Wrrr, zaraz mnie cholera strzeli, bo muszę jeść jogurt naturalny z otrębami, bo jestem na diecie + się czymś wczoraj przytrułam i mnie żołądek booolał i trochę jeszcze boli...

Chudzielcu ty na diecie?!  🤬
Pewnie jeszcze na dukanie skoro otręby wcinasz?!  🤬

edit: Dziewczyny i wy nic nie mówcie o swoich twarzach. Ja mam podłużną, grubą i przez cofnięty zgryz chowa mi się dolna warga. Ja to dopiero wyglądam jak prosię  😡
26 lutego 2011 21:35
Alabamka, jestem na diecie, bo w lato by wypadało zakładać strój kąpielowy, a z moimi zapasami zimowymi tłuszczu to na pewno jeżeli nie schudnę to nie założę stroju 🤔 powiem szczerze, że mi się bardzo przytyło...
26 lutego 2011 21:39
No tak... powiedzcie mi, skąd ja to wiedziałam? :/
madmaddie   Życie to jednak strata jest
26 lutego 2011 21:42
Alabamka, jestem na diecie, bo w lato by wypadało zakładać strój kąpielowy, a z moimi zapasami zimowymi tłuszczu to na pewno jeżeli nie schudnę to nie założę stroju 🤔 powiem szczerze, że mi się bardzo przytyło...

rozwiązanie takich problemów jest proste, nie chodzić na plażę/basen.
chociaż z drugiej strony powiedzieli że jestem aspołeczna i izoluję się od grupy bo nie chce jechać w czerwcu do Jarosławca, na tydzień z klasą..
Patrzcie i zachwycajcie się podpisem madmaddie  😂
Jaki zaszczyt mnie kopnął w tyłek 😀
ja uważam siebie za szczupłą osobę. Nie chudą, ale szczupła xD Moją zmorą są nogi i ramiona - ale jak to się mówi, nie można mieć wszystkiego.
Pocieszam się tym, że mam trochę mieśni, a mięśnie muszą swoje ważyć  😂 na siłowni podnoszę najwięcej ze wszystkich dziewczyn a one tylko "łoooo"  😎
Nawet lubię swoje ciało, tylko nie mogę nosić koszulek na ramkach... Mam bardzo szerokie barki i wyglądam okropnie  🙄
A tak generalnie to jem same śmieci  😂
Kawecan   Jeździec bez konia...
26 lutego 2011 21:44
Alabamka zamknij się z łaski swojej bo ładna jesteś.  🤦

Ja to z dzisiaj mam swoje miny uwiecznione na zdjęciach ale ich nie pokażę bo :
a) ich jeszcze nie mam
b) brzydka jestem
c) byłam w przekropnej czapce.
No tak... powiedzcie mi, skąd ja to wiedziałam? :/

Właśnie miałam pytać jak wyszło... Ale chyba nie za fajnie?
Kawecan, Ja dodałam zdj. gdzie nie widać całej twarzy  😎
Hermes, nie wydziwiaj! Właśnie oglądam twój filmik z treningu i chudziutka jesteś  🤬
A ty jeszcze rośniesz prawda? To czasem trzeba przytyć ten kilo, dwa jak się rośnie  😉
26 lutego 2011 21:48
idziosława mhrok miało być mrok? 😂
mils co się stało?
26 lutego 2011 21:49
idziosława doszłam do wniosku, że w moim życiu wszystko zawsze jest niefajnie, wszystko zawsze nie halo. :/
26 lutego 2011 21:49
Kawecan, dawaj te foty i nie marudź 😎
madmaddie, ja uwielbiam pływać 😍 no i jak jadę do dziadków to czas spędzamy baaaardzo aktywnie 😀
nopebow, ja w sumie może aż takie sumo ze mnie nie jest, ale chcę schudnąć z 5kg. A ja w swoim ciele najbardziej nie lubię: ud ( są koszmarne jak dla mnie), brzucha, bo przybyło w nim sadełka i swoich ramion, bo bary mam jak jakiś facet potężny.

A teraz to co kocham w swoim ciele: łydki 😍 przez konie są suuuper umięśnione, ręce, a dokładniej bicepsy 💘 mam fajnie umięśnione ręce, nie aż tak mocno, ale wystarczająco jestem silna 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się