Jeśli moge, bo nie wysyłałam nic to pomoge 🙂
wątek zamknięty
Hoduje ktoś kłusaki?
Ja hoduję, ale jednorożce. Właśnie blupuję ogiera z PG 354.89. Mogę Ci zaoferować pokrycie. Zwykłym klaczom wszystko jedno czy ogier z rogiem czy bez 😉
wątek zamknięty
nasetta dostałaś dziś już jakiś przedmiot z czarnego rynku ? bo nie mogę wysłać. :/
wątek zamknięty
Nasetta dziękuję :kwiatek:
wątek zamknięty
Proszę i polecam się na przyszłość 🙂🙂 Bay masz PW 🙂
wątek zamknięty
Notarialna i co z tym kupnem objęć? :kwiatek:
wątek zamknięty
Bardzo pilnie potrzebuję 4 punktów dorastania, bo nie mogę dać objęć ; <
Nick : Milusińska
Z góry dziękuję :kwiatek:
wątek zamknięty
konie12 wysle ci zaakceptuj zapr 😉
wątek zamknięty
watrusia ja Ci mogę kupić, bo florcikowej kupiłam już miliard rzeczy 😁 nawet ze swojego konta dla niej. 😁
wątek zamknięty
Watrusia, Nic. Dzieci neo podbijały cene całą noc 😤
wątek zamknięty
Tak tak :P Ja widziałam jak Notarialna walczyła o objęcia 🙂
wątek zamknięty
Kupilam klepsydre za 800 equs 😀 🏇
wątek zamknięty
cholewcia 🙁 no trudno, tak bardzo chcę je zdobyć i nie mogę, dzięki Ci za dobre chęci :kwiatek:
wątek zamknięty
konie12- z foxi poszło
z lewego foxiara też, tera jeszcze zaakceptuj z Wolterek :p
(Jeżeli ci dalej potrzebne te punkty)
😉
wątek zamknięty
Ema, kupiłas na klepsydrę którą polowałam! 😉
wątek zamknięty
Ja kupiłam wczoraj Zestaw Hery za 6.000 equus i zestaw Atalanty za 1.000 equus 😀
wątek zamknięty
a ja nie mogłam zdobyć objęć przez te dzieci to kupiłam kamień i na wymianach na objęcia wymieniłam 😎
Nasetta ty szczęściaro ! mi by się teraz przydał bo mam załatwiony u dziewczyny upominek Hestii 🙁
wątek zamknięty
my wczoraj z florcik do 4 siedziałyśmy i filmy ogladałysmy (tzn każda w swoim domu żeby było śmieszniej) i niezłe ceny szły.
klepsydre upolowałam, za 8tys equus (2 tys taniej niż na szybkich), cieszę się, bo to mega niska cena jak na ang. 🙂
wątek zamknięty
No ja też przed czwartą jeszcze siedziałam :P I właśnie w tych godzinach kupiłam te 2 zestawy 😀 A siedziałam bo sie uczyłam na niedzielny egzamin 😀 I przy okazji coś tam licytowałam 😀
wątek zamknięty
Jak można dla konia podwyzszyc blup zeby nie byl na minusie?
wątek zamknięty
pianissima2003, Dział POMOC się kłania. Wszystko masz tam jak krowie na rowie wytlumaczone.
wątek zamknięty
Mam objecia 😀iabeł: 🏇 😅 No i mam wszystko co potrzebne .. 😀 KF. Objecia, ro, klepsydre ... 😀 i wiele,wiele wiecej 😀
wątek zamknięty
wiem, ze pare osób chciało kupić ode mnie poprzednie konto na howrse. mam na sprzedaz konto z :2Xczarna orchidea, 1Xkonik morski, 1x lonża boreasza , 1x laury dafne, 1x klepsydra kronosa, 1x objęcia morfeusza, kamień filozoficzny, chmurka i uzda posejdona
konto hestii 107 dni, 48 koni 73000EQ
jak ktoś chce zaproponować cene to na pw :kwiatek:
wątek zamknięty
noen co to jest konto hestii?
kupiłam watrusi objęcia. 😅
wątek zamknięty
a może konto pegaza xD pomyliło mi sie 😀
wątek zamknięty