końskie gry na PC

Mam ten sam problem co basia16816
Jak mam zrobic to zadanie z achivements jak nie ma poziomu hard?
somebody właśnie o to dokładnie mi chodzi  😉 a chciałabym miec cały tier 3. Ah i jeszcze jedno pytanko dotyczące achivements, tam jest, że trzeba przejechac ujeżdżenie C i D ale nie wiem które to i jak to sprawdzic
Kastorkowa   Szałas na hałas
25 lutego 2011 14:40
hej mam pytanko chce zrobić cały thier 2 a nieweim jak wytrenowac konia w strengh obedience i speed
Kastorkowa: musisz brać udział w custom match, ranked match, to daje najwięcej, ale trochę poczekasz
Wie ktoś może jak mi pomóc? Ściągnęłam "Riding Star 3" oraz "Rider's World Competition" z chomikuj.pl.  Gry pobrałam w plikach .rar i oczywiściwe jak zwykle nie moge ich rozpakować ! Gdy już się ładuje rozpakowywanie i przenoszenie z rar do innego folderu, (wiecie chyba o co chodzi) nagle ładowanie się zatrzymuje i pokazuje się piękny napis "plik jest uszkodzony". Wątpie by był uszkodzony bo tysiące osób mówią mi że u nich to działa ! Może powinnam pobrać jakiś progrm do rozpakowywania plików rar ? Pomóżcie, z góy dzięki 🙂

Jeszcze jedno... jak ktoś ma do sprzedania "Riding Star 3" i "Lucinda Green's equestrian chellenge" na P, w jakim kolwiek języku to proszę o kontakt, tu albo na mój mail: adey@vp.pl
Kawecan   Jeździec bez konia...
30 kwietnia 2011 15:03
Nie wie ktoś jak w grze Saddle Up! Time to Ride otworzyć tą biżuterię, znaleźć tego typka, otworzyć ten kominek? Tkwię i nie mam pomysłu co zrobić.  😵
:kwiatek:
a ja cholerka, ściągnęłam, zainstalowałam i lipa. nie mogę nawet konta utworzyć bo mi za każdym razem pisze by sprawdzić połączenie sieciowe. wszystko jest ok, zapora też jest ustawiona, a i tak mi każe sprawdzać. już nie wiem, chyba się zaraz wkurzę i odinstaluje. chyba, że ktoś miał podobny problem i wie co zrobić 😉
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
07 maja 2011 11:10
A jakiego typu masz łącze?
telefoniczne, adsl
ja mam ostatnio też z tym problem 🙁
a może mi jeszcze ktos powiedziec, czy mozna jakos odzyskac haslo czy cos? bo mi sie wzielo i zapomnialo 🙁
ja mam problem, żeby w ogóle się zalogować. Wcześniej wszystko okey było a teraz za każdym razem pojawia mi się, żeby sprawdziła czy internet dobrze działa  😵 Dziewczyny pomóżcie mi się z tym uporać  :kwiatek:
ja też nie mogę w ogóle zacząć. ma teraz szybszego neta i wszystko teoretycznie powinno śmigać .. :/
exploited ja tak samo, nie wiem co sie dzieje  😤 a na deszczowe dni ta gra jest super 😁
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
24 lipca 2011 14:06
Hej!
Czy któraś z Was ma może grę "Riding Star"- niemiecką? Chodzi mi dokładnie o tę: http://chomikuj.pl/Madzia1212406
Nigdzie nie mogę jej znaleźć, a w sumie fajna była 😉
no no zaraz wchodza THE SIMS 3 ZWIERZAKI w koncu mozna miec konia i stajnie i ujazmic dzikiego rumaka  😂 😁
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
31 lipca 2011 23:17
Naciau, No nie żartuj! 😜
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
01 sierpnia 2011 09:09
Naciau, serio? Kurde, dlaczego mam za słaby komp. Sims 3 leżą na półce i się kurzą 😤
02 sierpnia 2011 12:51
Jest oficjalny trailer! 💃 😜
Smierć na koniu miażdży! 😂 🏇

Zapowiada się ciekawie
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
02 sierpnia 2011 14:08
Hahaha, śmierć na koniu niezła, a jak kot się łasił do konia 😍 Muuuusze mieć lepszy komp 👿
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
09 sierpnia 2011 11:52
Odkopię, ale mam problem. ściągnęłam przed chwilą Stajnia Marzeń (wiosnę) w plisku ISO. I nie umiem jej rozpakować żeby w nią zagrać  😡 Czy któraś mogłaby mi pomóc ? Bo przejrzałam wątek i nie znalazłam kogoś z podobnym problemem, chyba że nie zauważyłam posta ..
09 sierpnia 2011 12:04
subaru2009, Ściągnij program Daemon Tools (instalujesz oczywiście wersję bezpłatną). Tworzy wirtualne dyski w moim komputerze. Ikona z piorunkiem na płycie pojawi się w pasku zadań. Klikasz w nią i ładujesz obraz ISO (bin, cue) do tego programu. Powinno się załadować bez problemu, instalujesz jak normalną płytkę.

http://www.programosy.pl/program,daemon-tools.html
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
09 sierpnia 2011 12:11
dzieki  :kwiatek: :kwiatek:
05 października 2011 10:48
Odkopuję :P
Dostałam od znajomej Wesołe Ranczo(nowe- nieudany prezent 😉 ). Zainstalowałam, wszystko pięknie poszło. Przy 7 misji wyskoczył jakiś błą i gra się wyłączyła :/ I dzieje się tak co jakiś czas... teraz np. włączyłam 8 misję i gra zacina się od razu po załadowaniu gry oO Miał ktoś podobny problem?
CzarownicaSa, a jaki jest komunikat tego błędu?
05 października 2011 11:02
"Wystąpił problem z aplikacją PonyRanch i zostanie ona zamknięta." I tyle :/
Za dużo to to nie mówi nam 😀
Może spróbuj odinstalować i zainstalować grę ponownie.
05 października 2011 11:10
No spróbowałabym- ale zainstalowałam to na 3 różnych komputerach i wszędzie ten sam problem. Nie wiem... może coś z grafiką jest nie tak...? Ale na 3 kompach? oO
To faktycznie dziwna sprawa, skoro na 3. komputerach wyświetla się ten błąd o.O
Kiedyś miałam podobny problem z grami, gdy na nowym komputerze odpalałam starsze gry, no ale ta twoja jest z 2006 roku o.O
Gra ma bardzo małe wymagania sprzętowe( 1,1 GHz, 256 MB RAM, 32 MB akcelerator 3D, Windows 2000/XP), więc to pewnie też odpada...

I rozumiem, że nie było też opcji, aby płyta gry była w jakikolwiek sposób uszkodzona? Po prostu pudełko leżało sobie na półce i czekało na lepsze czasy? ;]
05 października 2011 11:23
Aczkolwiek pomimo małych wymagań potrafi lekko zamulić :/ Nie wiem... może jest jakiś ogólny błąd gry? Dlatego szukam kogoś, kto może miał podobne problemy z nią i jakoś sobie poradził :P
coraz blizej simsy , coraz blizej simsy  😀iabeł: 😀iabeł:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się