Chmurka x 9 Konik Morski x 4 Czarna Orchidea x 4 Lira Apolla x 4 Łzy Afrodyty x 3 Klepsydra Kronosa x 2 Laury Dafne x 2 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 2 Złote Ostrogi x 2 Zestaw Atalanty x 1 Strzała Artemidy x 1 Objęcia Morfeusza x 1 Puszka Pandory x 1 Piorun Zeusa x 1 Różdżka Płodności x 1 Kamień Filozoficzny x 1 Woda Młodości x 1 Powiew Eola x 1 Podkowy Hefajstosa x 1 Złote Jabłko x 1
a ja czekam na wieczór. 😎 na co poluję? na pewno na kamień. wieczorem na hera pack. 🙂 ale herę to tylko na szybkich. a ja głupia equus wydałam na wymianach.
Zaraz coś mnie trafi! Na polskim jeszcze nie udało mi się kupić żadnego przedmiotu. TRUDNO! Ferie mam , będę siedzieć w nocy - wtedy normalni ludzie powiiiiiinni spać. 👀
aga mam ten sam plan 👀 i muszę kupić dzisiaj bo do 7 jak się uda to akurat 3 razy kupię 😁 głupio że 6 dni trzeba czekać 😤 Husaria gratuluję wydanych 20 tys na kamień 😉
wabankowa, tak, to ja 😎. potrzebowałam na gwałt punktów do pokrycia jednorożców 😁 i przypominam, za 5 minut rożki!!! ja dzisiaj kryję 5 klaczy i liczę na chociaż jednego roga, bo jak nie to się wścieknę 👿