Howrse gra :)

To całe  Slejpnir będzie kolejnym koniem którego nie będzie dało się sprzedać ?? Bo jakby sie dało to byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi takiego kupił ,a ja dałabym potem kupony  🙂
wątek zamknięty
A ja mam może głupie pytanie, ale jestem początkująca, więc nie bijcie!😡 Są tylko 22 specjalne maści, widoczne w Katalogi --> Konie, czy są też inne?
wątek zamknięty
Pacia- a po co chcesz tego konio-cośtam  ?🙂
wątek zamknięty
UWAGA: Zapowiadane zmiany w sposobie obliczania PG koni startowych nie zostały wprowadzone.

Chyba nie tylko ja interweniowałam na forum howrse  😅  😀

Bo chcę mieć takiego  😍
wątek zamknięty
Slejpniry na angielskim są strasznie trudne do zdobycia. Nie pamiętam szczegółów. Wiem tylko, że trzeba o nie dbać, bo jak się nie dba to uciekają od właściciela  😎

Na samym początku sprzedaży, zanim ludzie się zorientowali że są, udało mi się kupić 2x ramiona w sumie za 15 000  😅
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
24 lutego 2011 15:01
Widocznie za dużo ludzi się oburzyło. I chwała im za to!  🏇
wątek zamknięty
a co te slejpniry dają  ?🙂bo nie rozumiem sensu podiadania takiego konia ? 🙂
wątek zamknięty
Myślę, że decydujące było ogromne oburzenie na howrse.com Ludzie tam mają po kilkaset pkt karmy. Wyobraźcie sobie ile kasy wydali na passy 😉
wątek zamknięty
Florcik nie wiem co dają ale wyglądają fajnie  🤣 Mam nadzieje że to będzie takie coś jak jednorogi a nie snow-y czy mgły  🙄
wątek zamknięty
Wiem tylko, że trzeba o nie dbać, bo jak się nie dba to uciekają od właściciela  😎

Uciekają ?  🤣 Są już na  ang. te konie co passy przynoszą co miesiąc 13-tego ? Junior Croesus - coś takiego
wątek zamknięty
Sleipnir is the mythical horse of the god Odin. This horse has 8 legs instead of 4, giving him extraordinary abilities. The Sleipnir are Divine and immortal horses. They can have various coat colors. They cannot reproduce and are not ranked, but on the other hand they can be sold.
The Sleipnir may be invoked: if a player who owns a Sleipnir fails to take care of it for 7 consecutive days, or if the player has not logged on for 30 days, the Sleipnir runs away. In such a case, other owners of a Sleipnir may retrieve it, since an invocation link appears on their own Sleipnir's page. The Sleipnir belongs to the player who manages to invoke it.

Ktoś przetłumaczy ??

Mogą być sprzedawane !  😅 Kupi mi ktoś jak dam ok 3 kuponów i rzeczy z CR i konie i jenorogi i co chcecie ?
wątek zamknięty
Sprzedam konie fryzyjskie :

Klacz PG 395.99 + 1,2 z gwiazdką
Ogier PG 396,22 + 1,2 z gwiazdką          Wszystkie konie przed zabawami (jak widac ) 🙂
Ogier PG 397,93 + 1,2 z gwiazdką 🙂

Propozycje na PW 🙂
wątek zamknięty
Boże! Ja chcę Slejpnirka, ale mam 9 kuponów z jednorogich a tylko 19k kasy  😡 Kupi mi ktoś? Dam rogacza i ze 2 kupony! Nic innego nie chcę xD Ale podejrzewam że będą wkrótce w RO, tak jak np. mgła  🏇
wątek zamknięty
Kupiłam kamień za 8000 eq  💃 Tylko teraz mam 103 eq  😵
wątek zamknięty
Tak w skrócie to jest to mityczny koń, 8 nóg mu daje niesamowite zdolności. Są boskie i nieśmiertelne, nie mogą się rozmnażać i nie są w rankingach, ale można je sprzedawać. Jezeli sie nie dba o niego 7 dni lub nie wchodz na konto przez 30 to ucieka 🙂 i tej ostatniej czesci chyba nie ogarniam 🙂
wątek zamknięty
To kupiłby mi go ktoś ??  🤔

Dam : jednorożec + 1/2/3 kupony + np. z. atlanty ( ? ) + konia z PG ponad 391 + ... ?
wątek zamknięty
Sleipnir is the mythical horse of the god Odin. This horse has 8 legs instead of 4, giving him extraordinary abilities. The Sleipnir are Divine and immortal horses. They can have various coat colors. They cannot reproduce and are not ranked, but on the other hand they can be sold.
The Sleipnir may be invoked: if a player who owns a Sleipnir fails to take care of it for 7 consecutive days, or if the player has not logged on for 30 days, the Sleipnir runs away. In such a case, other owners of a Sleipnir may retrieve it, since an invocation link appears on their own Sleipnir's page. The Sleipnir belongs to the player who manages to invoke it.

Slejpnir jest mitycznym koniem boga Odyna. Ten koń ma 8 zamiast 4 nóg, co daje mu niezwykłe zdolności. Slejpnir jest boskim i nieśmiertelnym koniem. Może mieć różne maści. Nie mogą się rozmnażać ani być w rankingu (?), ale mogą być sprzedawane. Slejpnir może uciec: jeśli gracz który go ma zawali opiekę nad nim przez 7 dni lub nie będzie logował się na howrse przez 30 dni, ten koń ucieknie. Inny gracz może go odzyskać, od linku-wezwania na właściciela Slejpnira stronie. Slejpnir należy do gracza który podoła temu wyzwaniu (?).

Pacia on na szybkiej bedzie za 150-200 tys, a na aukcjach za huhuhu, wiec  ciekawe ile osób ma tyle kasy, ze jak go kupia to go oddadza. ja bede polowac na prywatnych sprzedazach.
wątek zamknięty
Błagam o 1 punkcik dorastania na olka19954 jutro oddam z powrotem  🙇
wątek zamknięty
jest ktoś chętny na konia ? Dokładniej tego : KLIK
wątek zamknięty
ja poluje na kamien. bo chronosy mam 3 i morfeusze tez 3, a kamienie 2 :P :P
wątek zamknięty
jak ja chcę tego slejpnir  🍴
wątek zamknięty
hehe, a kto nie 😉 ten koń jest megaaa. ma 54* i 1080 GP. umiejętności 1500 i nietrudno nim wygrać.
wątek zamknięty
potrzebuję z jabłka, k meduzy i 5 żywiołu, pisać na pw !
dorwałam ogierka z gwiazdką i 388 pg, za 3 tys 😉
wątek zamknięty
YYYGGGHHH - mój komp jest za wolny na błyskawiczne sprzedaże - zawsze ktoś mnie ubiegnie 🤔
wątek zamknięty
aga siedzę na laptopie, bez myszki i nic nie mogę trafić 🙁
wątek zamknięty
ja też na lapie i to samo  😉 Ale trafiłam 5 sek po " możliwości kupienia " kamienia w tych górnych sprz  🤔 😂
wątek zamknięty
kamien za 12 tyś !  😎
wątek zamknięty
Florcik a ja kupiłam za 8 000  😂 😎
wątek zamknięty
Ja za 23tys  👿
wątek zamknięty
ale jednak masz  😀 🤣
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.