Kącik Małolata...:D

ChingisChan   Always a step ahead! :)
24 lutego 2011 13:54
Ja oglądam tylko jak u mnie nocuje przyjaciółka ze stajn,i sikamy i tarzamy się po podłodze ze Słonecznej Sonny, a czkawka ze śmiechu łapie mnie przy Hannie Montanie 😂.
+1 małolat na form. Jestem Justyna, a lat mam 15, żyję sobie spokojniutko w Łodzi. Coś jeszcze? 😉
24 lutego 2011 14:19
Witamy w gronie Małolat 😀.
żaczkowa   gone with the wind
24 lutego 2011 14:50
Małolaty, jak u was z planami na nadchodzący sezon?  🙂
sezon w sensie startowy? 🙂
żaczkowa   gone with the wind
24 lutego 2011 15:01
Startowy, treningowy...
Twój koń na avku wygląda super 🙂
mils   ig: milen.ju
24 lutego 2011 15:40
Hej. Miałam nie pisać, ale zostałam zaszantażowana przez trenerkę, że mam się od świata nie odcinać i rozmawiać z wami w naszym wątku...
żaczkowa u mnie standardowo - brak planów.
Zostałam perfidnie wciągnięta w intrygę między moją koleżanką a zapewne ludźmi ze stajni. 🙄
mils, no i baardzo dobrze! Pozdrów trenerkę !  😎
mils   ig: milen.ju
24 lutego 2011 16:13
Alabamka na pewno to zrobię, bo zaraz do niej idę.
Nie mogę się już doczekać spełnienia tej intrygi! No i pierwszej lekcji wolaku.
żaczkowa dzięki 🙂

mój plan na ten sezon? przede wszystkim zacząć jeździć wkkw!  💃 Zawsze chciałam, a coś się działo, że nie wychodziło. Najpierw tata się nie zgadzał (nikt nie wie dlaczego  🙄 ), potem sprzedałam konia, a w zeszłym sezonie młody nie był gotowy. No i fajnie by było jakąś Ptke skokową pojechać bo 5 lat Platfusowi pyknęło  😉

Teraz tylko czekam aż podłoże będzie ok i będziemy mogli wreszcie zacząć skakać.

edit: literówka
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
24 lutego 2011 17:22
Nie wytrzymam k*rwa w tym domu, to już jest na prawdę przegięcie  😵 Jak ktoś ma problemy z psychiką to niech zainwestuje w psychiatrę a nie się wyżywa na mnie....  🙄  na dodatek będę miała teraz niezłe re voltowe problemy w sprawiach kupna i sprzedaży... zajebistych mam rodziców !  🙄
nightmareco się stało ?  🤔
24 lutego 2011 17:25
nie chcesz wiedzieć...  GG ? PW ?
gg.
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
24 lutego 2011 17:38
nightmare, napisz mi na PW co się dzieje 😉
mi też możesz 😉
nightmare, mi też 😉
24 lutego 2011 17:40
pójdzie to samo co do minosi na gg, ok?
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
24 lutego 2011 17:41
nightmare, okok 😉
nightmare też mogę prosić PW?  :kwiatek:
Mój tata powiedział wczoraj że będę miała choć jedną trójkę lub poniżej w szkole to nigdzie nie wychodzę do końca roku szkolnego  🤔wirek:  🤔
24 lutego 2011 17:51
tak btw, to moi chcą 5.00 na koniec roku  😵
Mnie wkurzyło to, że cały rok się o mnie nie martwi ani nic, a tu nagle tak "walczy" o moje oceny...
Przecież uczę się dla siebie, nie dla niego  🤔
24 lutego 2011 17:54
rodzice tego nie rozumieją. W tym problem.
U mnie mama mówi i myśli co innego, tata co innego. Nie ma to jak porozumienie.
[quote author=żaczkowa link=topic=30353.msg912506#msg912506 date=1298559058]
Małolaty, jak u was z planami na nadchodzący sezon?  🙂
[/quote]

po 3 latach posiadania konia zacząć starty!

nightmare, możesz mi też skrobnąć PW? nie łam się!  :przytul:
24 lutego 2011 18:19
Jest tu jakiś anglista ?  :kwiatek: do sprawdzenia moich wypocin ( niech was mój angielski nie przerazi)

Have you ever wondered whether living in a hectic city is a blessing or a curse. I would say that people cannot agree on that matter.  Different views are presented and opinions are held. There are considerable advantages of being a citizen of city.
Firstly, you can get wherever you want, because there are a lot of communication link. You can use underground, buses, taxis or tram. If you want to learn a lot you can go to university. In big cities there are many different schools. People coming from smaller towns can live in dorms <?>  In a city there are a many places of entertainment, like cinemas,  theaters, museums, clubs.
Living in a village isn’t better then living I a city. Of course, you can enjoy the fresh air, beautiful forests, clean rivers, but when you live in a small town you can have a problem to find well-paid job.

niemiłek już skrobię.
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
24 lutego 2011 18:43
Jest tu jakiś anglista ?  :kwiatek: do sprawdzenia moich wypocin ( niech was mój angielski nie przerazi)

Have you ever wondered whether living in a hectic city is a blessing or a curse. I would say that people cannot agree on that matter.  Different views are presented and opinions are held. There are considerable advantages of being a citizen of [chyba powinno być "a" albo "the" ale ja z przyimków słaba] city.
Firstly, you can get wherever you want, because there are a lot of communication link. You can use underground, buses, taxis or tram. If you want to learn a lot you can go to university. In big cities there are many different schools. People coming from smaller towns can live in dorms <?>  In a city there are [s]a[/s] many places of entertainment, like cinemas,  theaters, museums, clubs.
Living in a village isn’t better then living I (nie powinno być in? 😉 ) a city. Of course, you can enjoy the fresh air, beautiful forests, clean rivers, but when you live in a small town you can have a problem to find well-paid job.

niemiłek już skrobię.

Tyle ja znalazłam, a angielski masz niezły wg mnie, w porównaniu do wielu osób u mnie w klasie to już w ogóle jesteś miszczu 😁
24 lutego 2011 18:44
Ja bym chciała na wiosenne zawody do dziemian... Ale wątpię czy to wyjdzie 🙁 🙁.
Poza tematem mój koń dzisiaj zasługuje na tytuł najspokojniejszego konia tygodnia 💃 na spacerku nawet nie próbował skakać na inne konie i brykać 💘.
24 lutego 2011 18:47
[quote author=nightmare link=topic=30353.msg912854#msg912854 date=1298571556]

Have you ever wondered whether living in a hectic city is a blessing or a curse. I would say that people cannot agree on that matter.  Different views are presented and opinions are held. There are considerable advantages of being a citizen of [chyba powinno być "a" albo "the" ale ja z przyimków słaba] city.
Firstly, you can get wherever you want, because there are a lot of communication link. You can use underground, buses, taxis or tram. If you want to learn a lot you can go to university. In big cities there are many different schools. People coming from smaller towns can live in dorms <?>  In a city there are [s]a[/s] many places of entertainment, like cinemas,  theaters, museums, clubs.
Living in a village isn’t better then living I (nie powinno być in? 😉 ) a city. Of course, you can enjoy the fresh air, beautiful forests, clean rivers, but when you live in a small town you can have a problem to find well-paid job.

To ostatnie to pewnie literówka  😉
dziękuje  :kwiatek:
Kawecan   Jeździec bez konia...
24 lutego 2011 19:02
http://www.zachod.pl/2011/02/w-twojej-sprawie-popatrz-na-mnie/

Smutne.  😕 Jest to przyjaciółka mojej koleżanki z obozu.
Wysłuchajcie nagrania to się popłaczecie.  😕
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się