nie, matka ma mieć blup na plusie, ogier obojetnie,ale dobrze by było jakby miał 100 blup, lepszy zrebak 😉
wątek zamknięty
zelka2303, 😵 Jakbyś przeczytała POMOC to byś wiedziała co to jest blup i jak sie go zdobywa.
Klacz zdobywa plub poprzez odpowiedni trening. Każda umiejętność dodaje iles pkt blupu, a blup możesz sprawdzić w zakładce geny. Trenuj, wysyłaj na zawody ile wlezie do czasu kiedy dodają umiejętności. Jeśli kobyła ma już na plusie (może być minimalnie np 4,5 pkt blup) kryjesz dobrym ogierem i masz źrebaka od klaczy z dodatnim blupem. Źrebak rodzi się z minusowym blupem, ale zalicza zadanie.
wątek zamknięty
Skupuje nieśmiertelne konie 🏇
wątek zamknięty
Nr 65
Starzenie: Posiadaj konia starszego, niż 30 (nie dotyczy koni specjalnych i boskich)
Nagroda: 5 mieszanki energetyczne
Pożyczyłby ktoś takowego konika? Za pomoc mogę dać rzepkę bo niestety piramidek jak na razie brak :kwiatek:
wątek zamknięty
moja klacz ma 70blup i wiem jak sie go zdobywa. nie rozumialam tylko jak to zadanie wykonac.
wątek zamknięty
ile dajesz za niesmiertelne konie? moja klacz fryzyjska Horka. moj login Zelka2303
wątek zamknięty
NIE pisz posta pod postem !! Przeczytaj regulamin, proszę. 🙄
Co myślicie o mojej klaczce ? 🙂
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2089141
wątek zamknięty
gdzie zniknęło 'oto' z jej imienia? 😀 😀 😀 fajna, fajna. ale daleko w tyle za elitą :P
wątek zamknięty
Florcik nie jest zła 😉
Ale jak powiedziała Bay daleko w tyle.
Dobrze, że klacz, to będzie można z niej coś fajnego wyciągnąć.
Jak na razie w mojej hodowli to jest najlepszy ogier
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1972635A to klacz :
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1919928 😀 😉
wątek zamknięty
twoi to już nieźli całkiem 🙂
wątek zamknięty
mitery0322 - do zadania nr.65 można kupić lub pożyczyć konia czy coś, nie trzeba go samemu wychodować ? 🙂
Jeżeli tak to ktośby był chętny do pożyczenia ? 😀 odwdzięczę się piramidką z innego konta 😉
wątek zamknięty
"Oto" to nie była część imienia 🤬 tylko np "Oto Bay,która napisała,że daleko w tyle za elytą " 🙂
Wiem,że daleko, ja nie gonię elyty 🙂 tylko dla własnej satysfakcji, że "ooo już o 16 pg więcej od konia startowego "
wątek zamknięty
GaluSka_98 można pożyczyć lub kupić do tego zadania🙂
wątek zamknięty
Hawana - dzięki 🙂
To byłby ktoś chętny do pożyczenia ?
wątek zamknięty
Nr 65
Starzenie: Posiadaj konia starszego, niż 30 (nie dotyczy koni specjalnych i boskich)
Nagroda: 5 mieszanki energetyczne
Pożyczyłby ktoś takowego konika? Za pomoc mogę dać rzepkę bo niestety piramidek jak na razie brak :kwiatek:
Ponawiam :kwiatek:
wątek zamknięty
Potrzebuje RO!! Mam :
Chmurka
x 10
Konik Morski
x 4
Lira Apolla
x 4
Czarna Orchidea
x 4
Łzy Afrodyty
x 3
Klepsydra Kronosa
x 2
Laury Dafne
x 2
Siodło Posejdona
Dostępny ekwipunek: x 2
Złote Ostrogi
x 2
Zestaw Atalanty
x 1
Strzała Artemidy
x 1
Objęcia Morfeusza
x 1
Puszka Pandory
x 1
Piorun Zeusa
x 1
Różdżka Płodności
x 1
Woda Młodości
x 1
Powiew Eola
x 1
Podkowy Hefajstosa
x 1
Złote Jabłko
x 1
Propozycje PW. 😍
wątek zamknięty
Błyysskawiczne sprzedaże w przeprosiny za problemy z hoowrse !
💃 💃 💃 💃 💃 ale się cieszę !
wątek zamknięty
Ja już sobie zakupiłam na głównym i lewym po kamieniu 😅
wątek zamknięty
po 30 tyss chodza kamienie 😲 Są objęcia, zestaw hery, zestaw nyks, kamienie, zestaw atalanty i slejpnir 😍 😅 btw. co ten slejpnir robi, czy on to cos takiego jak snow ? aż nie wiem co kupić 😂
wątek zamknięty
Ja kupilam kamienie za 20000 i sadze, ze gdyby nie to, ze balam sie, ze ktos przebije to by poszly za mnie 😉
On ma 6 nog z tego co widze i nic wiecej o nim nie wiem 😀
wątek zamknięty
kocham jadnorozce ;d
dorobilam się na nich juz 15 kuponow 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł:
wątek zamknięty
wypuścili nyks - jeszcze 56 min a już 35 tyś 😵
kamień vs objęcia = ? ?
jeszcze kusi mnie zestaw hery, chociaż mam 2 😀
objęcia się przydadzą dla jednorożki,kamień też 😁
Pooomocy, nie wiem co brać 🤬
wątek zamknięty
ja chyba zapoluję w nocy albo z samego rana 😎
wątek zamknięty
ja też chyba w nocy będę kupować, może mniej ludzi będzie 😀
wątek zamknięty
a ja chyba mimo wszystko wzięłabym objęcia 🏇 kamień dasz, a z tego jednorożca wyhodujesz kilka lepszych i się nie opłaci 😁
wątek zamknięty
O co chodzi z tym Sle-coś-tam z tym 8-mio nożnym koniem?
wątek zamknięty
Ale w nocy wypuszczają raz na 30 min rzecz 😎 tez tak chciałam ale właśnie rzadko, albo wcale nie wypuszczają..
wątek zamknięty
http://www.howrse.pl/marche/prive?vente=deZapraszam! Możliwa negocjacja cen (baaardzo potrzebuję equus)
wątek zamknięty