Złote Ostrogi x 5 Powiew Eola x 4 Puszka Pandory x 2 Laury Dafne x 1 [s]Zestaw Hery x 1[/s] Konik Morski x 1 Lonża Boreasza x 1 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1
Pilnie potrzebuje kasy na konia, którego upatrzyłam sobie na aukcjach 😜
Hej moja siostra ma do oddania konto na polskim howrse. Co prawda staz jest tam krótki bo tylko 13 dni , ma 4 konie rasy achał tekinski, jest ktos zainteresowany?
Szukam osoby, która "podreperowałaby" mi konto 😡 Chodzi o to, że powoli bankrutuje. Jakiś miesiąc temu miałam ponad 100tyś a teraz mam 17 tyś. Mogę dać coś z CR :kwiatek: Więcej na PW 🙂
Czy ktoś byłby chętny na rezerwację konia anglika z wysokim pg? Oferuję źrebaki z pg powyżej 378.0 pkt, po wyblupowaniu będziemy mieć najlepsze ogiery do krycia dostępne na howrse.
Pilnie zatem potrzebuję też 2 kamieni filozoficznych i objęć morfeusza!
Bay, zajmuję się w sensie, że opiekuję się kontem i trenuję konie jeśli właściciel nie ma czasu poprzez udostępnienie. Oczywiście za stosowną opłatą. 😉
Bay cholera racja 🤬 a ja siedziałam prawie pół godziny i wystawiałam te konie a teraz jeszcze raz muszę 😕 moje nowe cudeńko do rozrodu w hodowli 💘 Fatma
wabankowa hehe 😉 tzn a nuż pójdą na prywatnych, ale na aukcjach to wiadomo, większe prawdopodobieństwo. a cudenko fajne, ale trochę wybuliłas za 1,6 źrebaka 🙂''
😍 nie mam tylko Nyxa(wykorzystany), paczki piece of cloud(chmurek) i chmurki(poszły w imię punktów dorastania)
Wyhoduj źrebaka z klaczy z dodatnim BLUP mam takie zadanie. czyli mam moja klaczke ze 100blup pokryc ogrem ze 100blup i modlic sie zeby zrebol wyszedł mi z dodatnim blup??? czy jak?