Kącik Małolata...:D

haha, dobre  😂
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
23 lutego 2011 20:44
Jakie to miłe, że nie mam do czynienia z takimi pacanami. 😎

Mam szczęście że ze mną do klasy chodzi chłopak również jeżdżący i wszystkie docinki itp kumulują się na nim 😎

A konie pachną ładnie, śmierdzieć to może amoniak lub końska kupa (a ludzka to nie śmierdzi? jeszcze gorsza jest pod tym względem!).

Ankers, uwielbiam ten tekst 😎
daliasta   Szkoda słów.
23 lutego 2011 20:46
Chłopcy jeżdżący konno to już wgl. mają przechlapane.
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
23 lutego 2011 20:49
Oglądać EuroSport !  🤬 🤬
ChingisChan   Always a step ahead! :)
23 lutego 2011 20:50
Ja nagrywam bo mija siostra ogląda "gotowe na wszystko" 🤔
no nie wiem, mnie oglądanie relacji z zawodów jeździeckich zwyczajnie nudzi po jakimś czasie. obejrzę 10 przejazdów w skokach czy crossie i starczy. przy ujeżdżeniu wymiękam po 5.
Przy ujeżdżeniu to ja wymiękam w połowie pierwszego. 😂
daliasta   Szkoda słów.
23 lutego 2011 20:56
A ja nie oglądam...nie chce mi się.
Wolę oglądać na żywo.  😀
a ja ujeżdżenie zawsze oglądam wgapiona w telewizor jak w obrazek  😁
a skoki też lubię, ale dziś mnie jakoś nudzą  🤔
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
23 lutego 2011 20:59
Przy ujeżdżeniu to ja wymiękam w połowie pierwszego. 😂

Widzę że nie ja jedna... Może ja po prostu za mało wiem, za mało widzę i to dlatego... U mnie wygląda to tak: siedzę, patrzę i myślę "o, jak się fajnie rusza, tak miękko i wgle, wygląda super!" a po chwili słyszę komentarz "nie no, beznadziejny przejazd, spadek formy, dużo błędów, cienko..."
😁
A ja nie mam cyfrówki i oglądam jakiś chory film na TVP2  😁
Misskiedis mam tak samo, znaczy tylko przez tą połowę jednego przejazdu, bo potem już śpię. 😎
To tylko ja zawsze zawody oglądam od pierwszego do ostatniego przejazdu? Jak się ogląda a nie tylko patrzy to nie ma prawa się nudzić! 😉
Ja zawsze patrze kto jak odległości rozjechał, interesuje mnie jaki koń jest po kim itd...
A dać mi telewizor z włączonym krosem to już wogle patrze z rozdziawioną paszczą 😁
Alabamka no to witam :P
Ja nie mam Eurosportu, bo mój kot caaały czas leżał na dekoderze z Cyfrowego Polsatu i ten się zepsuł ..
A umowa dalej się ciągnie a ja wywalam pieniądze za nieoglądanie ..  🙄
Frania ja też zawsze oglądam od pierwszego do ostatniego przejazdu..  💃
Jeszcze te wszystkie konie są niesamowite  😜
Zwłaszcza te ujeżdżeniowe..  💘  😜
[quote author=EwuśCa link=topic=30353.msg911853#msg911853 date=1298495318]
Alabamka no to witam :P
[/quote]
Też ten film na tvp2 oglądasz czy tylko o kablówkę chodziło?  😁
EwuśCa, próbowaliście kontaktować się z Polsatem? Pamiętam, że my też mieliśmy dużo problemów z nimi kiedyś 🙄 Teraz mamy N i wszystko jest super 😀

A to Wednesday Selection jest co tydzień 😉
Też mam N, opcja VOD jest super, kocham seriale  😜

Dzisiaj głupia Zuzia zapomniała na kartkóweczce z matematyki najprostszego wzoru na Sn w ciągu arytmetycznym... nie wspominając już, że Zuzia pomyliła szereg z ciągiem geometrycznym... nic tylko się pochlastać  😵 zrobiłam zdecydowanie za mało zadań  😵
Alabamka chodziło tylko o kablówkę .Ja teraz kończę oglądać 'Krzyżaków' ..
fin i to ile .  🙄 Ale Polsat nic nie może zrobić, jedynie dać nam dekoder za 200 zł .. No to już wolę 3 mies. popłacić za nic i przejść do N :P
24 lutego 2011 05:43
[move] 🏇 💃 WSTAWAĆ MAŁOLATY  💃 🏇[/move]
oglądam Disney Channel, odrabiam zadanie na francuski, muszę jeszcze nauczyć się na fizykę i chemię... wychodzę z domu o 8:50  😎
24 lutego 2011 06:41
Dinney Channel żądzi 😎 😁 połowa osób z mojej stajni to ogląda 😁.
ChingisChan, zwłaszcza kiedy lecą bajki dla przedszkolaków  😁
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
24 lutego 2011 08:08
I ja też, ja też oglądam 😅 ale teraz muszę szybko sprzątnąć pokój żeby jechać do stajni więc pa 😉
daliasta   Szkoda słów.
24 lutego 2011 10:37
Ja teraz ogarniam lekcje na 'po feriach'.
A za 30 min do koni.  😀
A ja teraz jem śniadanie, a potem do kobyły.  🙂
zwiałam z lekcji żeby się przepakować... za chwilę wracam do szkoły, potem jeszcze hiszpański i angielski  😵
Ja oglądam disney channel jak nie chce mi się o niczym myśleć. 😎

A ja dzisiaj wsiadłam na chwilę (naciol :kwiatek🙂 i próbowałam coś porobić (Frania :kwiatek🙂. Niesamowicie poprawiło mi to humor. 😀 I mam nawet jakieś focisze. 🏇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się