deidre, witaj w klubie 🙂 Mój to rożek też ogier :kwiatek: [/quote] Cieszę się, bo mam już 2 klacze i chciałam ogiera do hodowli dla siebie i do zarabiania na kryciach 😉
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=567 jeeest, wreszcie zakumałam o co chodzi z tymi polami tekstowymi. Całość w html, jeszcze nie dopracowana, ale na więcej czasu nie mam 😉
Pomoze ktos z prywatnymi sprzedazami ? :kwiatek: Chcem kupic kupon ale jest za 6tys 👿 i chciala bym aby ktos wystawil mi konia za 18.tys i ja bym kupila . I kupila sobie kupon za 500e ... i wystawila bym konia z powrotem 😉 Pomoze ktos ? :kwiatek: moge dac cos za pomoc :P
[quote author=Ema_6 link=topic=1802.msg911525#msg911525 date=1298485392] Pomoze ktos z prywatnymi sprzedazami ? :kwiatek: Chcem kupic kupon ale jest za 6tys 👿 i chciala bym aby ktos wystawil mi konia za 18.tys i ja bym kupila . I kupila sobie kupon za 500e ... i wystawila bym konia z powrotem 😉 Pomoze ktos ? :kwiatek: moge dac cos za pomoc :P [/quote] pomoze ktos ? :kwiatek: Prooosze 🙂
UWAGA redukuję (?) hodowlę ! Zostawiamy tylko użytkowników często hodujących dobra konie ! Więc jeśli ktoś ma zamiar trzymać takiego konia dla szpanu to nich napisze , zapłaci tyle ile chcemy i dostanie go 😉
UWAGA redukuję (?) hodowlę ! Zostawiamy tylko użytkowników często hodujących dobra konie ! Więc jeśli ktoś ma zamiar trzymać takiego konia dla szpanu to nich napisze , zapłaci tyle ile chcemy i dostanie go 😉
powtarzam mam jeden kupon.. i za 1 kupon moge ci kupic PZ :P co ty na to ? 😀 👀