Zabawa "Zniszcz marzenie osoby wyżej"
dostajesz konia ale on Cię nie znosi i gdy tylko Cię widzi ucieka gdzie pieprz rośnie,więc ani nie pojeździsz ani nie poprzytulasz... 😁
a ja bym chciała...umieć cofać czas 😜
Umiesz cofać czas, ale coś Ci się pokiełbasiło i cofnęłaś do momentu kiedy Twoi rodzice jeszcze się nie poznali. Twój ojciec wybrał jednak tę drugą i nigdy się nie urodzisz.
Chciałbym mieć teraz czteropak Żywca w lodówce.
Niestety lodówka sie zepsuła, żona sie wścieka, a piwo ciepłe
Chciałabym prowadzić indywidualne jazdy, a nie grupowa rekreację
niestety okazało sie że indywidułki Wam się nie opłacają, prowadzicie tylko jazdy grupowe od 10 osób do tego Tobie trafiąją sie wyłacznie kucykowe spacery 😀
hm.....chciałabym lepiej zarabiać 😉
no i zarabiasz przenosząc się do prywatnej firmy gdzie czerpiecie duże zyski... lecz po kilku dniach firma bankrutuje i zostajesz wywalona na bruk, bez niczego
nie chcę być obsesyjną wagarowiczką !
Nie wagarujesz i chodzisz do szkoły przykładnie, ale dostajesz same pały bo się nie uczysz.
Chciałabym nie być taka słaba...
oj nieładnie nieładnie, taki fajny wątek wylądował w czeluściach forum 🤣
pewnego dnia budzisz się i czujesz że jesteś niewiarygodnie silna. Wstając wybijasz dziury w podłodze. Idziesz do łazienki przy każdym kroku dziurawiąc podłogę. Wyrywasz klamkę z drzwi. Demolujesz niechcący cały dom. W końcu się na ciebie zawala i giniesz.
Chcę mieć własnego konia 😀
Masz ale Ci ucieka i tyle go widzisz...
Chcę TEGO :
Konia! 💘
Masz TEGO konia, ale wszyscy zaczynają ci mówić, że jest za dobry dla ciebie.
Popadasz w ostrą depresje, zaczynasz się ciąć, koń zostaje sprzedany by opłacić psychologa dla ciebie.
Chciałabym mieć wreszcie święty spokój.
Trafiasz na bezludną wyspę gdzie masz święty spokój ale po 2-3 miesiącach umierasz bo nic ciekawego się nie dzieje.
Chciałabym zacząć skakać. 😍
zaczynasz skakać, startujesz w zawodach i przez Twój błąd na parkurze przewracasz się razem z bardzo wartościowym i obiecującym koniem, w którym wiele osób pokładało nadzieje. Koń przez kontuzję zostaje dożywotnio wykluczony ze startów, Ciebie w środowisku jeździeckim obwiniają, wyrzuty sumienia nie dają Ci spokoju, rezygnujesz z jeździectwa.
Chciałabym przepowiadać przyszłość
uczysz się przepowiadac przyszłość ale tam dzieją się tak strasznie rzeczy,że popadasz w depresję
Chciałabym wiosnę!
Wiosna nigdy nie nadejdzie i cały rok będzie zima.
Chcę jechac na Torwar!
Auto się popsuło i musisz iść
Chcę żeby urodziła się klaczka.
Rodzi się ogierek
Chciałabym jechać w końcu na jakieś zawody
Jedziesz na zawody skokowe, pierwszy przejazd przejeżdżasz perfekcyjnie(masz zapewnione 1 msc.!) ale na drugim przejeździe twój koń potyka się o górkę piasku i wywraca się łamiąc nogi oraz zgniatając ciebie. Resztę zawodów spędzasz w stanie krytycznym w szpitalu a konia.... już nie ma.
Żyjesz, pucharu nie odbierasz a przed tobą dłuuuuuuuga rehabilitacja 😉
A ja chcę żeby było ciepło
Jest tak ciepło, że ludzie padają jak muchy. Temperatura 70 stopni celsjusza jest powalająca, ludzie chłodzą się w piekarnikach, oceany wysychają, a Ty sama wyciskasz wodę ze skały.
Nie chcę znać wyników z ostatniego terminu ostatniego egzaminu w sesji.
Niestety koleżanka dzwoni do Ciebie cała w skowronkach, krzycząc do słuchawki, że zdałaaa, a po chwili dodaje: Ty niestety nie.
Chcę poprawić relacje z pewną osobą.
Wdaje się zakażenie, postępująca gangrena sprawia zwierzęciu ból, ale Ty w naiwności brniesz do końca wierząc, że z tego wyjdzie. Kończy się amputacją 🤣
Chcę na piwo z kimś iść!
I idziesz... z piękną blondynką, w której zakochujesz się od pierwszego wejrzenia... Po kilku tygodniach znajomości, przy konsumpcji, okazuje się że piękna blondynka to....niezbyt piękny mężczyzna.
Chce żeby nigdy nie było już zimy.
Niestety, szef wysyła Cię w delegację na Antarktydę, ale zamiast spędzić tam trzy dni, spędzasz resztę życia, bo na świecie wybucha wojna i nie masz jak wrócić.
Chcę, żeby mnie nie wywalili ze studiów :P
Ty to masz marzenia 😁
Nie wywalają Cię, ale po jakimś czasie okazuje się, że kierunek to pomyłka życia i tylko straciłaś czas, gdyby Cię wywalili obrałabyś inną drogę, która pozwoliłaby ci się spełnić i być szczęśliwą.
chce żeby już nigdy nie było mrozów 🏇
zaczyna kolejna epoka lodowcowa 🙂
chciałabym miec kase na dom spokojnej starosci dla rekreacyjnych koni
Zdobywasz pieniądze, masz potężną sumęna koncie. W dniu kiedy idziesz je wybrać zostajesz napadnięta i cała kasa zostaje skradziona. Mało tego zostajesz dotkliwie pobita, lądujesz na OIOMie i odechciewa ci się ratowania końskich emerytów.
Chciałabym nie mieć tak niewyparzonego jęzora.
nagle zaczynasz się pięknie wyrażać i mówisz wierszami z poprzedniego stulecia. Zostajesz zamknięta z psychiatryku z podejrzeniem schizofrenii
Chcę żeby mój koń przestał się przeganaszowywać na lekkim kontakcie
ulcia_jg, Twoj kon przestaje sie przeganaszowywac na lekkim kontakcie, zaczyna sie uwalac na rekach.
chcialabym wrocic do Syrii...
wracasz i akurat trafiasz na konflikt polityczny. Zostajesz zabita w zamieszkach ulicznych.
chcę dzisiaj normalnie zasnąć po oglądaniu filmu Sanctum ;P
Normalnie zasypiasz, ale zapominasz nastawić budzik. Budzisz się w poniedziałek o 5.30 i cały weekend diabli wzięli.
Chciałbym, aby mi sie chciało tak bardzo, jak mi sie nie chce.
Zaczyna ci się chcieć. Wreszcie! Cała szczęśliwa robisz i robisz, zaczynasz się męczyć przez to, życie ci się sypie bo nic innego nie robisz i w końcu umierasz z przemęczenia.
Chciałabym mieć jeszcze jeden tydzień wolnego.