Howrse gra :)

głupio że w samouczku kupon wycofali
wątek zamknięty
Póki co piszecie o polskim howrse. CZY NA ANGIELSKIM TO SAMO?!
Oświećcie mnie bo żadno mi nie chodzi  🤔
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
23 lutego 2011 15:09
aga020596, Tak na wszystkich. Jeśli wprowadzają jakiekolwiek zmiany to na wszystkich serwerach. Mogą być lekkie opóźnienia, ale prędzej czy później wszędzie jest to samo.
wątek zamknięty
Czy każdemu z was nie działa teraz howrse pl?  👿
wątek zamknięty
mi też nie chodzi i się zastanawiam 😀 ale jeśli tak. to co z tego? najlepsze konie na ang (gp) to konie AceHigh- wczoraj 1010GP i 44*, dziś pewnie już ma 1011/1012 gp 😉 najgorsze? lekko ponad 300. myślicie że dadzą konie startowe w takim wypadku 600? ok, niech dają. komu to przeszkodzi? Acehigh? bo co, 400 gp dorobi początkowy gracz? po prostu będzie więcej koni ^600 zamiast ^350. życie 😉

mi nie działa ni .pl ani .com
wątek zamknięty
żadno mi nie działa...
wątek zamknięty
mi też nie działają  👿
wątek zamknięty
A te zmiany ile mogą potrwać?
wątek zamknięty
no "życie" , tylko że acehigh pewnie baaardzo długo nad tym pracowała i mnóstwo kasy wydałą  👿 i o to chodzi

a kupony są za drogie
wątek zamknięty
Bay
Aha no to super, kiedy mogę Ci wysłać obrazek 🙂?
wątek zamknięty
no właśnie ;/ no sory ale jeśli każdy koń startowy ma wyglądać z PG jakoś tak : 380 to moje 407 przy braku kasy , kuponów i innych padnie  😵
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
23 lutego 2011 15:19
Bay, tylko że na angielskim Howrse ta rozpiętość pg jest na tyle duża że nie robi wrażenia koń mający 500-600 pg bo to można osiągnąć w 3-4 pokoleniu po startowym koniu, W polskim Howrse różnica między PG najlepszych i najgorszych koni jest dużo mniejsza, ja ostatnio za konia >380 pg zapłaciłam 30 000 a "nowi" dostaną takiego w 2gim pokoleniu albo i od razu mimo że my pracowaliśmy na to ponad 100 dni 😤
wątek zamknięty
No to ja dziękuję za taką grę... Moja aktualnie najlepsza klacz ma 387.14 PG, a tu taki nowicjusz ma dostać na start konia z ok. 380 PG...  👿
wątek zamknięty
no tak. to prawda. ale za wydaną kase sami jestescie sobie winni 😉
wątek zamknięty
Widzieliście ile pkt karmy mają ludzie na ang ?  😵 🤔
wątek zamknięty
23 lutego 2011 15:23
Bay, Z tym się akurat zgodzę. Za te 100 zł masz już 4 jazdy rekreacyjne albo 1 porządny trening.
wątek zamknięty
Ale tu nie tylko o kase chodzi tylko o to, że ludzie się napracowali tyle, a tu taki ktoś nowy założy sobie konto na howrse i będzie miał konia wartego wcześniej około 20-30 tys. eq na start...
wątek zamknięty
Notarialna u mnie w pobliżu za te 100 złotych nawet dwie nie wychodzą  😵
wątek zamknięty
100 zł na gierkę. 😲
Wiecie co, głupie te zmiany. Aż założę sobie nowe konto i będę mieć od razu lepszego konia. Na serio teraz będzie multum multikont i podejrzewam, że dużo osób będzie samemu sobie te konie sprzedawać na główne konto.
wątek zamknięty
Notarialna u mnie w pobliżu za te 100 złotych nawet dwie nie wychodzą  😵

u mnie też ...  🙄
wątek zamknięty
23 lutego 2011 15:34
Jedna jazda u mnie do 30 zł za godz, trening u dobrego trenera od 60 zł wzwyż.
wątek zamknięty
U mnie 25, ale ja mam po znajomości 🙂 szkoda tylko ze mało czasu mogę obcować z koniem ale jak an moje miasto to i tak sukces że znalazłam jakąś fajną stadninę 🙂
wątek zamknięty
u mnie 51 to za rekracyjną bez skoków  😲 dlatego raczej rzadko jeżdżę , albo prywatnie  🙄  🚫

połączyłam się 42 sek z howrse  😵
wątek zamknięty
Ja osobiście konno nie jeżdżę bo rodzice mi nie pozwalają  🙄 Więc co do cen lekcji u mnie w mieście nie orientuję się za bardzo, ale myślę, że tak do 40 zł będzie lub nawet mniej.
wątek zamknięty
Ja tam w Radomiu / Rzeszowie widziałam jak byłam konie oglądać że gdzieś 45 zł za 45 min ...  🙄
wątek zamknięty
No możliwe możliwe  😉 Ale skoro w Kozienicach 30 zł za godzinę z instruktorem to myślałam że w Radomiu też tak około będzie kosztować  😉
wątek zamknięty
O tym to nie na tym watku... 🚫
a to pg dto masakra ! nie zdziwilabym sie gdyby elyta zasiegnela pomocy u nas ...
wątek zamknięty
Howrse działało, chciałam sprawdzić czy mogę sobie wysłać różdżkę płodności z lewego konta na główne, wylogowałam się i howrse się zje.... zepsuło  👿
wątek zamknięty
mogli by zrobić ankietę kto chce a kto nie ... Założę się że mnóstwo ludzi nie chciałoby czegoś takiego ...  👿

zróbmy ptycję przeciwko temu ( kto się podejmie ??  👀 ) Podpiszmy i dajmy link modom
wątek zamknięty
Nic nie mogę zrobić, bo howrse się zepsuło. Nawet się zalogować.  👿
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.