Howrse gra :)

a co konkretnie pisze o tym PG? bo nie da rady zobaczyć bo gra muli jak diabli
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
23 lutego 2011 14:31
Mi też się nie włącza howrse. Ale chodzi mniej więcej o to że od 24 konie startowe będą miały obliczane PG względem koni najlepszych na Howrse
wątek zamknięty
Bay , a co jesteś w stanie dać ? eq czy coś z cr ? : d
wątek zamknięty
Właśnie - o co chodzi? Też nie mogę się dostać na howrse : "Błąd wenwętrzny. Spróbuj ponownie później"
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
23 lutego 2011 14:37
24-go lutego 2011 zostanie wprowadzona zmiana obliczania PG koni startowych.
Potencjał genetyczny koni startowych będzie obliczany na podstawie potencjału najlepszych koni danej rasy.
Obliczenia będą wykonywane każdego miesiąca.
Zmiana ma na celu zbilansowanie gry.

Dziękujemy za zrozumienie,
Zespół Howrse

Żenada. 😵
wątek zamknięty
teraz konie będą miały na start po pg 360-70 jak nie wiecej. masakra -.-  🤔
wątek zamknięty
Jakby ktoś chciał przeczytać 🙂
wątek zamknięty
O Chryste Panie  😵
Po kiego grzyba to???
"Zbilansowanie" ???      LITOŚCI!
wątek zamknięty
23 lutego 2011 14:44
aga020596, wyobrażasz sobie te mega ilości multikont dla dobrych koni prosto od Gai i Ouranosa? 😵

Teraz majątek za konie startowe z początków howrse polskiego poszedł się... A szkoda, bo takie konie w późniejszych latach rządzą się takimi samymi prawami jak jednorożce.
wątek zamknięty
23 lutego 2011 14:51
"pamiętajcie że dotarcie na szczyt będzie wymagać tego samego wysiłku co teraz" To po kiego w takim razie to robić?!
wątek zamknięty
tak ten sam wysiłek ??  🙄 Ja dałam 2x 5-ty żywioł żeby tak dojść a tu mi ...  Jakie ok. to PG będzie ?
wątek zamknięty
Olciik, ja chcę jabłko .  😅 co chcesz za nie?
kurcze no, nie chce mi sie howrse załączyc ;((
wątek zamknięty
Jezu...Masakra.
Kombinują z tym Howrse, kij wie po co! Było dobrze? Było!  Ci co logowali się wcześniej, pracowali  to mieli dobre konie a teraz "Wyrównanie poziomu"  🙄
A z tym majatkiem co się... ykhym... poszedł - absolutnie się z Tobą zgadzam Notarialna !
I to jutro w grę wchodzi? BOŻE NIEEE!  😫
Wściekłam się... Normalnie się wściekłam!
Jeszcze howrse muli, że loguję się już cholera wie ile...  😤
wątek zamknięty
może to PG będzie ok 370 - 380 to ja jeszcze na szczycie zostanę  🙄
wątek zamknięty
mysle ze pg bedzie pk 360-365, bo ok, sa konie elity, ale sa tez konie np z experymentow 0gp, ktore to zaniza.

szczerze, to glupie jestescie, ze szargacie sobie nerwy glupia internetowa gra  😉 😉 😉
wątek zamknięty
jeśli takie PG zostanie to ok  😉 Tylko że ja dałam na grę koło 100 zł i ...  😉
wątek zamknięty
23 lutego 2011 14:57
Trudno orzec jakie to będzie pg skoro liczone na podstawie najlepszych koni :/ 370-80? jakoś tak pewnie 👿
wątek zamknięty
23 lutego 2011 14:57
A ja jeszcze pamiętam howrse za czasów kiedy było (angielskie) małym, nie rzucającym się w oczy serwerkiem, o którym wiedzieli tylko wtajemniczeni. SIC!

aga020596, Konto pegaza, promocje RO jeszcze rozumiem. Ale to g*wno co teraz dali? Żenada. Ale coś czuję, ze szykuje się wielka rozróba na howrse. Coś mi się wydaje, że starzy wyjadacze tym czymś zachwyceni nie będą...
wątek zamknięty
No nie, znowu jakieś zmiany?! poza tym miało być coś zamiast DJ a nie ma nic.  🤬  jestem bardzo wkurzona
jak pg konia startowego będzie wynosiło 365+ to chyba zakończę moja "przygodę" z howrse  😫 Długo mi zajęło dojściie do pg 370, a będzie to normą, po co będę sobie szarpać nerwy.  🤬
wątek zamknięty
Coś mi się wydaje, że starzy wyjadacze tym czymś zachwyceni nie będą...
taa, i co zrobia? nie kupia kuponiku za pieniazki? 😉 przyjdzie sterta dzieci neo, ktore kupia dwa razy tyle co starzy wyjadacze.

pacia 100 zl 😲
wątek zamknięty
Legion no widzisz ja doszłam do ponad 407 i trochę się wypieniężyłam ....

Może jak się zbuntują to cofną ??  👿 i jeszcze to że nie można wejść na grę ... 😫
wątek zamknięty
Bay szargam sobie, bo nie po to zajmuję się tymi końmi, żeby teraz mnie zrównali z ... INNYMI.
wątek zamknięty
23 lutego 2011 15:01
Może to wkurzy elytę? chyba nie chcą być doganiani przez nowych użytkowników, mogliby się na coś wreszcie przydać i zaprotestować 😁
wątek zamknięty
Bay, a czy może być tak że dam Ci jakieś zdjęcie konika i na nim zrobisz mi ramki typu "Oferuję, Szukam" ale nie będziesz tam nic w środku pisała? żeby był sam obraz 🙂
wątek zamknięty
tak, pewnie 😉

ps "bedzie obliczane na podstawie najwyzszego potencjalu danej rasy"? przeciez to niemozliwe, ze np jak elita ma konie (strzelam) 430gp 2*, to takiego konia sie dostanie na start  😉
wątek zamknięty
Ja na tą grę wydałam 42zł, ale przez przypadek.  👿 bo zamiast 2 razy sms na kupon się wysłać miał to wysłał mi się 7 razy (zaciął mi sie telefon).  👿 no i kiepścicho, kupiłam 7 ro a i tak nic fajnego nie wygrałam.  👿
wątek zamknięty
23 lutego 2011 15:04
W psychikę dzieci neo nie wnikam, bo zazwyczaj zatracają swoje poczucie rzeczywistości. Ja swoje przedmioty zdobyłam bez kupowania za realną kasę. Po tym czymś co wprowadzili dzisiaj nie mam już ochoty na wspieranie tego przedsięwzięcia.

Mogę śmiało powiedzieć, że szefostwo Owlient to jedno z najgorszych dziadostw jakie kiedykolwiek miałam okazję obserwować w grach na przeglądarkę.

Bay pg koni będzie wyliczane ze średniej ogólnej liczby najlepszych koni. Więc nie dostaną z 2* i pg ponad 430, a np pg około 380.
wątek zamknięty
23 lutego 2011 15:04
tak, pewnie 😉

ps "bedzie obliczane na podstawie najwyzszego potencjalu danej rasy"? przeciez to niemozliwe, ze np jak elita ma konie (strzelam) 430gp 2*, to takiego konia sie dostanie na start  😉

niekoniecznie, może to być np (pg startowe*pg najleprze)/2 czyli i tak koło 380 😤
wątek zamknięty
no pewnie tylko tak piszą a PG podniosą 10 % np. z elyty 😉 ]

jakby elytę wykurzyli to ja zostałabym elytą , co raczej mało możliwe  👿  😂
wątek zamknięty
Kurczę a myślałam że sprzedam moje konie po parę kuponów, a co do multikont to może ja skorzystam 😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.