kupiłam Morpheus Arms za 35.000 (kiedy za tyle chodzą bmy 1passowe :hurra🙂 i wymieniłam go na kamień filozoficzny 💃
edit
na wymianach ktoś daje chronos timer a chce nyx pack 😂
wątek zamknięty
http://www.howrse.pl/marche/prive?vente=deZAPRASZAM! Niskie ceny!
Luzytany, hanowery, fiordy.
Wysprzedaję te rasy dlatego jest możliwa negocjacja cen przy większej ilości koni 😉
wątek zamknięty
nie lubię zadań ze stażem :/
wątek zamknięty
Myślałam, że już nie mam limitu, ale dalej nie mogę wysłać. 🤔
Tylko mi nie mówcie, że musiałabym kupić passa, żeby coś wysłać. 😵
wątek zamknięty
kupi ktoś ode mnie konia za kupon? oddamz innego konta kupon od razu albo poczekamy i odsprzeda ktos moje konia mi za tą samą cene i kupon
wątek zamknięty
osoba do której się wysyła może dostać tylko 1 bm na dzień (tak, z różnych kont też), nie dotyczy przedmiotów ze sklepu.
wątek zamknięty
A no chyba że tak.
EwuśCa przestań coś dostawać. 😁
wątek zamknięty
osoba do której się wysyła może dostać tylko 1 bm na dzień (tak, z różnych kont też), nie dotyczy przedmiotów ze sklepu.
Ja jednego dnia dostałam 2 RO i chmurkę 🙂
wątek zamknięty
[s]zechciałby mi ktos podesłac troche łajna?? brakuje mi 5 do zadania 🙁( :kwiatek: mój nick: olka19954[/s]
[s]edit: pozyczy mi ktos jeden punkt dorastania? potrzebny mi do zadania, zaraz oddam, bo wygrana to 3 punkty :kwiatek:[/s]
nieaktualne.
wątek zamknięty
kto mi pożyczy konia 30+? 😉 na pl howrse. mam prywatne sprzedaże. odwdzięczę się czymś, chętnie na angielskim.
ps hoduje tu ktoś FRYZY? bo mam klaczkę która będzie miała 377.78 po grach, oddam za symboliczną sumę/bm.
wątek zamknięty
Bay ja choduję i jestem chętna! :kwiatek:
wątek zamknięty
Baaardzo proszę o klikanie.. spadła nam popularnośc, a bylismy na 1 miejscu 🤔
KLIK KLIK
wątek zamknięty
czemu ona nie ma 100 blup? przejażdżki ukończone, zawody wygrane też ma. (?)
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=800104
wątek zamknięty
Powiem ci że ciekawy przypadek 😲 Umiejętności pogrubione, wygrane i wiek ok, nie mam pojęcia 🤔
edit: a może dopiero dziś pogrubiłaś jedną z najlepszych umiejętności? Koń musi się przespać żeby BLUP się uaktualnił
wątek zamknięty
dopiero dziś ukończyłam te 20 wygranych zawodów. 🙂 dzięki 😉 może jutro będzie już.
wątek zamknięty
W takim razie jutro (albo jak ją postarzysz) już będzie mieć 100 BLUP 😉
Na wymianach kupiłam chmurke za 100 Eq, mimo, że miałam już 4 ale pokusa była silniejsza, no bo tanio przecież 😂
edit: Co myślicie o zmianach w PG koni startowych? Jak dla mnie to trochę nie fair bo się może okazać że np. osoba która dopiero startuje ma lepszego konia niż ja teraz mimo, że pracowałam nad jego PG od początku gry niemalże (przez krzyżowanie odpowiednich koni itp.) 🤔
wątek zamknięty
kto mi pożyczy konia 30+? 😉 na pl howrse. mam prywatne sprzedaże. odwdzięczę się czymś, chętnie na angielskim.
ps hoduje tu ktoś FRYZY? bo mam klaczkę która będzie miała 377.78 po grach, oddam za symboliczną sumę/bm.
ja moge konia +30 pożyczyć : )
wątek zamknięty
Howrse znowu muli -,- i nie chce się włączyć strona, wyskakuje,że nie ma internetu 😂 wszystko normalnie oprócz howrse. 😫
wątek zamknięty
Mi też howrse muli :/ A napisałam taki wywód nt. tych PG, wkurzyli mnie 😵
wątek zamknięty
Jeśli howrse muli to znaczy, że są przeprowadzane jakieś nieznaczne prace konserwacyjne serwisu.
wątek zamknięty
Ale beznadziejnie z tą zmianą pg...
wątek zamknięty
A co zmienili z pg?
Edit: Doczytałam. 😵
wątek zamknięty
Widzę że podobne odczucia do moich... Wg. mnie dziadowo i nie fair wobec starych użytkowników :/
wątek zamknięty
Szczególnie, że początkowo starsi rangą użytkownicy musieli sami dojść do takiego poziomu jaki jest teraz na howrse. A tak to będą mieli w sumie wszystko podstawione pod nos na srebrnej tacy :/
wątek zamknięty
Tak jak pisałam, może się okazać że np. osoba która dopiero startuje ma lepszego konia niż ja teraz mimo, że pracowałam nad jego PG od początku gry niemalże (przez krzyżowanie odpowiednich koni itp.). A to uważam za BARDZO nie fair 🙄
wątek zamknięty
dunkaa a co chcesz w zamian? 😉
bardzo bym chciała przeczytać ten news a mam:
😵
wątek zamknięty