Howrse gra :)

Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
22 lutego 2011 13:11
A pisałaś na kontakt? Ja pisałam jak miałam problem z kuponem i wszystko zostało załatwione. Odp. dostawałam zwykle następnego dnia i mimo że byli podejrzliwi czy ich nie chce naciągnąć (wow, 6zł...) to kupon odzyskałam 😉
wątek zamknięty
Florcik nie wiedziałam gdzie to zgłosić więc napisałam do Ow (jestem na polskim howrse) ale nic się nie stało...

daisy dosyć szybko odpisuje  🙂
Ja dostałam odp. po 2 dniach
wątek zamknięty
[s]jej kto mógłby mi pokryć dwie klaczki wieczorem ? będę na stajni i nie dam rady wrócić na czas ;([/s]
dobra muszę jechać trudno 🙁
wątek zamknięty
Z tym kradnięciem prezentacji to naprawdę duży problem i howrse powinno coś z tym zrobić tyko co? Na szczęście z moimi prezentacjami jeszcze nie jest tak źle-jeszcze nie kradną przynajmniej nie zauważyłam 😉 Ha ha a ostatnio mi się przypomniało że kiedyś ktoś z elity do  mnie napisał czy nie mam różdżki. No i ja że mam ale wyślę jej z innego konta(!!). Ups... 😁 Ale nie wiedziałam jeszcze wtedy o multikontach... 😁
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
22 lutego 2011 14:21
Baardzo potrzebuję punktów dorastania żeby pokryć jednorogi dziś. Może mi ktoś podesłać na konto olciiik? Oddam! :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Baardzo potrzebuję punktów dorastania żeby pokryć jednorogi dziś. Może mi ktoś podesłać na konto olciiik? Oddam! :kwiatek: :kwiatek:

ja moge  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
22 lutego 2011 14:32
Zna sie ktos na prezentacjach _ np. bay zrobila mi prezentacje ale nie mozna nic wpisac ..  🙁 np. klikam zeby cos napisac . i nic.  🤔 Pomoze ktos?:kwiatek:
wątek zamknięty
też miałam taki problem.
A Bay pisała w HTML ?
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
22 lutego 2011 14:39
Ema_6, Bay robiła w programie graficznym, nie stosowała html. Jeśli się uporam z moją to mogę zrobić na zamówienie.
wątek zamknięty
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
22 lutego 2011 15:03
Ema_6, Bay robiła w programie graficznym, nie stosowała html. Jeśli się uporam z moją to mogę zrobić na zamówienie.

ok 😉 no to jak chcesz to skladam zamowienie 😉
wątek zamknięty
aaaa! złapałam chmurkę w UFO  😅 😅
wątek zamknięty
Mam na wymiane ! :

Konik Morski
x 4

Laury Dafne
x 3

Strzała Artemidy
x 2

Złote Ostrogi
x 2

Chmurka
x 1

Powiew Eola
x 1

Podkowy Posejdona
x 1

Siodło Posejdona
Dostępny ekwipunek: x 1

+ ew. Uzda Posejdona < jest wystawiona na wymianach.
wątek zamknięty
Sprzedam

zestaw posejdona
Zestaw Atalanty

Klacz jednorożca, fryz, 15 lat 🙂

Czekam na propozycje na PW 🙂
wątek zamknięty
Czy mógłby mi ktoś podesłac 45 sztuk łajna?? (jeżeli tak się w ogóle da) Bardzo jest mi potrzebne do zadania. Jak nazbieram z powrotem to odeśle 🙂😉
wątek zamknięty

a dałabyś radę przerobić z obrazka w html ??  👀
wątek zamknięty
z obrazka w html się nie da, można DODAĆ html na dany obrazek.
wątek zamknięty
aaa ok 😉
wątek zamknięty
pianissima - nie da się 🙂 da się podesłac 1 szt. łajna tylko 🙂
wątek zamknięty
pianissima - nie da się 🙂 da się podesłac 1 szt. łajna tylko 🙂

aha... a jak ja mam jedno lewe konto i chciałabym z niego podesłac konia na swoje "główne" konto to tak się da?
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
22 lutego 2011 16:32
pianissima, tylko przez prywatne sprzedaże a do tego trzeba 3 pkty karmy
wątek zamknięty
Dzięki za odpowiedzi 🙂  :kwiatek:
wątek zamknięty
co mają prywatne sprzedaże do przesyłania łajna?
wątek zamknięty
prośba od naciau :

pomoże ktoś jej przerzucić strzałę z konta na konto ??  👀
wątek zamknięty
florcia9   "Amicus optima vitae possessio"
22 lutego 2011 16:40
Odkupię przedmioty z CR za Eq!!!
Za rozsądną cenę kupię praktycznie wszystkie przedmioty z CR (oprócz Puszki Pandory, Liry Apolla, Laur Dafne, Konika Morskiego, Strzały Artemidy i Chmurki - ewentualnie kupię je za 500Eq), ceny przemiotów wachają się od 1 500Eq do 40 000Eq.

Proszę o kontakt na PW, bądź na Howrse - nick amela
wątek zamknięty
22 lutego 2011 16:46
florcia9, Ale jeden kupon jest wart 4500 equus więc NIKT ci nie sprzeda chmurki i artemidy za 500 😵
Ludzie, ogarnijcie się.
wątek zamknięty
florcia9   "Amicus optima vitae possessio"
22 lutego 2011 16:57
Ale, te przedmioty są mi kompletnie nie potrzebne i ich nie chcę, w związku z czym jeśli ktoś chce się ich koniecznie pozbyć to mogę zaproponować te 500Eq, ale nie będę kupowała ich za normalną cenę, bo uważam, że są kompletnie bezużyteczne...
wątek zamknięty
22 lutego 2011 17:03
To, ze ty uważasz za bezużyteczne nie znaczy, że inni też uważają. Więc 4500 to jest minimum ceny. Są dziwne przypadki cenowe na wymianach, ale tymi z wymian się nie należy sugerować, bo są wzięte z kosmosu.

Konikow, artemid, itp używam przy sprzedaży konia. Takie bonusy 'niepotrzebne' dodatkowo podwyższają wartośc konia średnio o 2000 equus.
wątek zamknięty
Bay,
pianissima2003 napisała :

aha... a jak ja mam jedno lewe konto i chciałabym z niego podesłac konia na swoje "główne" konto to tak się da?
wątek zamknięty
22 lutego 2011 17:05
Jeśli wcześniej nie byl na głównym koncie to tak. Jeśli był musisz mimo wszystko czekać 10 dni na odkupienie.
wątek zamknięty
Chmurka - 2pkt dorastania , strzała naprawde się przydaje bardzo.  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.