Pw od poszukujacej pomocy u innych

Jeśli można, to ja tez poproszę o pw, bo jakoś mi ręce opadają jak czytam co tu się dzieje  :kwiatek:
wątek zamknięty
czy ja tez moge prosic o pw?? bo az mnie ciekawosc zzera, a sprawe jakos tam sobie sledze...
wątek zamknięty
mogłabym również prosić o pw?  😉
wątek zamknięty
[quote author=Ktoś link=topic=47503.msg909461#msg909461 date=1298383297]
mnie bawi ten tekst o prokuratorze...fantastycznie dowiedzieć się od innych,czegoś o własnym życiu...to lepsze niż telenowela 🙂

Ania nie przewidywała,że gdy "przelicytuje" ktoś powie "sprawdzam".
[/quote]

Ktoś, możesz się spodziewać, że jeszcze nie jedno usłyszysz  🙄 niedługo książkę będzie można pisać - biograficzną. 
Nie mają argumentów to wymyślają bzdury, byle tylko coś napisać  🤔wirek:
wątek zamknięty
Ktoś, mogłabym również prosić pw? pomogłam Ani i teraz mam bardzo mieszane uczucia.
wątek zamknięty
kolorwiatru   Pani władczyni imperatorka
22 lutego 2011 14:34
a ja sie zgadzam kropka w kropke z postem szalonakobyła Wrotek jest jaki jest, ale tylko on jeden miał odwagę zadać niewygodne pytania Ani. Tak samo cenię Wrotka za to, że potrafi być szczery, czasem nawet tak że w d.... szczypie. Ale zazwyczaj osoby, które nie uśmiechają się sztucznie i nie ociekają miodem tylko mówią co myślą są raczej mało lubiane.
wątek zamknięty
Nie wstyd Wam tak dopraszać się o przesłanie oryginału listu, który nie był do Was kierowany?
wątek zamknięty
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
22 lutego 2011 14:43
Nie wstyd Wam tak dopraszać się o przesłanie oryginału listu, który nie był do Was kierowany?

Najwyraźniej nie jest wstyd, skoro oryginał rozsyła sama Ania każdemu kto poprosi  🙂
Alexandra dziękuję za pw!
wątek zamknięty
Dziękuję za pw, przeczytałam i mam dość mieszane odczucia po przeczytaniu tego. Jakaś osoba pisze "tak między nami", a dziewczyna przesyła to dalej, co w moim odczuciu już jest nie fair w stosunku do osoby, która to pisała. Owszem, gadanie za plecami jest jeszcze gorsze (nieszczerości nie toleruję, choć niestety żyjemy w takim świecie, że stykamy się z nią praktycznie na każdym kroku), ale sama 'zainteresowana' zwyczajnie wykorzystała to, co ktoś jej napisał, a być może nie chciał, żeby rozeszło się w świat.
Ja podpisuję się pod postem kolorwiatru . Dziewczyna prosząc o pomoc musi liczyć się z tym, że ludzie będą zadawać masę pytań, które mogą być dla niej niewygodne. Już nie raz wspominany był przypadek Gniadoszki, która cierpliwie o wszystkim informowała, odpowiadała na każde pytanie, tłumaczyła, zamiast się obrażać. Co dopiero mówić o obrażaniu użytkownika, który zadawał niewygodne dla niej pytania. W tym momencie mam wyrobione zdanie na temat danej osoby.
Szczerość w dzisiejszych czasach to cnota, że tak to ujmę. Nie miałam nigdy do czynienia z wrotkiem (ani realnie, ani na forum), ale szczerość cenię niezmiernie. Osobiste zdanie na podstawie obserwacji (tylko i wyłącznie) mam wyrobione. Może nic nie wiem, nie znam wrotka ani Anny, ale na tyle ile wiem, zdanie wyrobione mam takie, a nie inne 😉.
wątek zamknięty
[quote author=kenna link=topic=47503.msg909525#msg909525 date=1298385614]

Najwyraźniej nie jest wstyd, skoro oryginał rozsyła sama Ania każdemu kto poprosi  🙂
Alexandra dziękuję za pw!
[/quote]
A to sorry, nie wiedziałam, że to Ania również rozsyła 🙂 Skoro jej to nie przeszkadza, to nie mam już żadnych ale 😉 Pozdr
wątek zamknięty

ps. cierp1enie - w sumie masz racje, zgadzam sie w tym momencie z Toba. im wiecej bede chciala udowodnic prawdy jezeli chodzi o Anie tym bardziej Wrotki bedzie sie jaral ze ma z czego robic sensacje 🥂 po co mam nadal znizac si edo jego poziomu??? bez sensu - on i tak wierzy w swoja rzeczywistosc.tymczasem ide na obiad i wychodze stad bo apetytu nie bede miec po tej re-volcie  😜

ale Ty niczego nie udowadniasz  😵

Jeśli chodzi o udowadnianie prawdy to powinna to robić sama Ania N.

wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
22 lutego 2011 14:52
No dobrze, ale ja dalej nie czaję po kija ten wątek?
Każdy kto poprzedni wątek Ani czytał, wyrobił chyba sobie zdanie na temat całej sprawy i albo pomoże albo nie, kropka. A ów wątek ma na celu, co? No co?
Zalatuje mi to brzydkim szukaniem aferki.
wątek zamknięty
Ja też poproszę o PW.
wątek zamknięty
** alleXandra **, nie widzę w Tobie żadnego adwokata. Mozesz wyrazić swojezdanie. Uważam, że wyjaśnianiem tej sytuacji powinna zajać się sama Ania bez pomocy "adwokata".

Moon, dla mnie to "wyjaśniacz". Nie bardzo wiedziałam co się dzieje. Naprawdę ostatnimi czasy na rv można zgłupieć.

Wrotki jeden jedyny miał tyle odwagi, żeby zadać niewygodne pytania i to w nim cenie. Szczerosć aż do bólu.
wątek zamknięty
Dziekuje za pw...
Tylko tyle powiem:  😵
wątek zamknięty
ja też proszę o PW .
Chciałam na początku żeby mój 1% poszedł na tę fundację ale jeszcze raz muszę przemyśleć sprawę.
wątek zamknięty
a moze mi ktos dać linka do poprzedniego wątku tej Ani?? Bo ja kompletnie nie wiem o co chodzi, gdzie w ogóle się afera zaczęła.
edit: już wiem, nie skojarzyłam wcześniej.

[s]O to pw też poproszę, jeśli można.[/s]
wątek zamknięty
kolorwiatru   Pani władczyni imperatorka
22 lutego 2011 15:19
Powiem tak... Ani coś się stało, ok tragedia, potrzebuje kasy, dobrze ale powinna odpowiedziec na każde zadane pytanie, powtarzam na KAŻDE. Nawet na takie którą ręką się podciera. Niestety w czasach gdzie ludzie nie są biznesmenami mają prawo wiedzieć na co będą przeznaczone ich pieniądze. I szczerze po tej całej akcji, po tym jak osoba prosząca nie jest grzeczną i uległą poszkodowaną, a wywrzaskującą obrażoną dziewuchą umiejącą "niewiadomoco" wolałabym dać pieniądze np Wrotkiemu jak by założył wątek pt. zbieram na nowe buty bo sobie tamte rozwaliłem wracając w nocy po pijaku i zaliczałem każdy rów, niż tej całej "biednej" Ani.
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
22 lutego 2011 15:38
ja też bym prosiła pw
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
22 lutego 2011 15:42
szalonakobyła, jaki wyjaśniacz? Dla mnie tu nie ma wyjaśniać, bo jak dla mnie niedopuszczalne i wręcz śmieszne jest wywlekanie na widok publiczny prywatnych wiadomości, bo co mnie jako osobę postronną to obchodzi?!
Był wątek, jak dla mnie wszystko było dobitnie i jasno wyrażone (i to z obydwu stron), zdanie można było sobie wyrobić.
Zaskakujące jak ludzie szybko i łatwo łykają sensacje i o zgrozo, chcą więcej...
wątek zamknięty
a ja nie poproszę  😉

nie bardzo  mnie interesuje co, ktoś napisał do kogoś w prywatnej wiadomości. 
Interesuje mnie kto i co napisał do mnie ale ........to sama umiem sobie przeczytać  😁
wątek zamknięty
santa   Po każdej wojnie ktoś musi posprzątać.
22 lutego 2011 15:47
Czy ja również mogę prosić PW? chcę mieć pewność, o co w tej całej sprawie chodzi.
wątek zamknięty
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
22 lutego 2011 15:48
a moze mi ktos dać linka do poprzedniego wątku tej Ani?? Bo ja kompletnie nie wiem o co chodzi, gdzie w ogóle się afera zaczęła.
edit: już wiem, nie skojarzyłam wcześniej.

[s]O to pw też poproszę, jeśli można.[/s]

http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,45691.0.html
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,45958.0.html
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
22 lutego 2011 15:53
... jak stado harpii żądnych krwi i sensacyjki. Powinniście ludzie czasem pomyśleć i chyba się za siebie powstydzić.
wątek zamknięty
Pw skierowanego do Wrotka nie czytalam i raczej nie mam na to ochoty, ale jesli rzeczywiscie Ania wyslala "mile" cytaty, lacznie z nickami, cytaty obrazajace Ktosine, wlazace z brudnymi butami w prywatne zycie Wrotka i Ktosi, to sama juz nie wiem, czy bardziej obrzydliwe jest zdradzanie takich "slodkich"  maili przez Anie, czy "smarkanie" na Wrota (i Ktosie przy okazji) przez mile grono znajomych za ich plecami.
Ktosino, nie znamy sie, z Twoim Wrotkiem wymieniamy czasami posty az zeby bola, ale zacytuje tylko stare przyslowie "po krysztale slina splywa", nie bierz do siebie tego co tam napisano, nikt nie ma prawa wlazic z smierdzacymi buciorami w Twoje, w Wasze zycie.
wątek zamknięty
Sanna cytaty były bez nickow, ale niektóre wypowiedzi naprawde niesmaczne i wkraczające w ich prywatność
wątek zamknięty
Ja też proszę o wysłanie pw.
wątek zamknięty
Baffinko, sama nie wiem co powiedziec.. z nickami, czy bez i tak to wszystko jest "lekko" obrzydliwe jak na moja niezbyt gruba skorke.. z kazdej strony ..
wątek zamknięty
Ja również proszę o PW.
wątek zamknięty
dołączam się...proszę o PW
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.