będę na pewno przez wszystkie dni. Jak co roku 😉
Czy już wiadomo co z programem na Torwar.
A jednak zrobili karnet 3-dniowy za 150zł (ulgowy za 90zł):
http://warsawhorsedays.com/?page_id=47A wejście w czwartek kosztuje 100zł... czyli jednak nie będzie darmowego Lorenza 😫
czwartek 100 zł 🤔 daj boże prasówkę 🙄 tylko ta strona warsawhorsedays tak średnio coś sobą prezentuje...
ciekawe kiedy opublikują program...
ja się zastanawiam jaki cel przyświeca układającym program. Jeśli Lorenzo ma być w czwartek i bilety po 100 zł, to na widowni będzie garstka osób. Opłaca im się to? co to w ogóle za pomysł, żeby jakby by nie było, jedną z większych atrakcji, którą w dodatku mogłaby zainteresować osoby nie związane z jeździectwem, dawać w czwartek i to w dodatku za taką cenę?
Ja miałam jechać z koleżankami na 3 dni i brać te vipowskie bilety, ale teraz widzę, że karnet 500 zł 🤔 czyli biorę karnet ulgowy na 3 dni 😉
Forta może po prostu nie udało im się ściągnąć go na inny dzień ? co nie zmienia faktu że cała organizacja tej imprezy jest co najmniej dziwna :/
Ja karnet kupuję na 100%. Na Lorenzo tez bym chciała pójść, ale biorąc pod uwagę, że na Torwar nie będę szła sama, to już robią się konkretne pieniądze:/
nie no strone odwalili , bez starania.
A zostawić tekst od "designera" strony to już porażka
Cytuje z zakładni O nas
"To jest przykładowa strona WordPressa. Możesz ją zmodyfikować, aby umieścić tu informacje o sobie lub swojej witrynie, by czytelnicy wiedzieli, kim jesteś. Możesz utworzyć takich stron ile tylko zechcesz, możesz również tworzyć podstrony i zarządzać wszystkim z poziomu panelu administracyjnego WordPressa.
"
W czwartek to ten torwar będzie świecił pustkami... a szkoda 🙁
Wogóle wyskoczyli z tym czwartkiem jak Filip z konopii. Kto im przyjdzie w czawrtek?Już lepiej jakby Lorenzo dali w piątek - to juz bardziej ludzki termin.
Ja zawitam prawdopodobnie w sobote. Niewiem jeszcze na 100% ale chyba wszystko będzie zależało od programu.
No ale co do strony z informacja to naprawde sie wysilili 🙂
Ale ja juz nie moge sie doczekać Torwaru i tych przepysznych mega żelek 🙂hehe
deeejm! trzeba ogarnąć jakieś wolne w pracy, bo widzę że coś nice się zapowiada.. ale ceny biletów są pojechane Wam powiem.. :/ :/ :/ i w ogóle, żeby do tej pory programu nie było... jakaś kpina!
Alicja_8 e tam żelki, ja się czaję na orzeszki w miodzie 😍
Forta, moze licza na wycieczki ze szkol 😉
MsCarmen orzeszkami tez nie pogardzę 🙂 znowu zbankrutuję...hehe
Forta, moze licza na wycieczki ze szkol 😉
Ale ta gala otwarcia to chyba będzie pod wieczór, więc wycieczki szkolne to tak nie bardzo... prędzej w piątek rano 😉
Co za ulga że wejdę na 3 dni za 90 zł 🏇
już byłam załamana tymi cenami.
skoro Torwar 2010 ma swój wątek, to i 2011 powinien 😀
oficjalna data - 25-27 marca
kto planuje wpaść? 😉
MAM PYTANIE?CZY KTOS MOZE MI POWIEDZIEC GDZIE ZNAJDĘ CENNIK PILETOW NA TORWAR W TYM ROKU I WYBÓR MIEJSC I GDZIE MOZNA DOSTAC BILETY W LUBLINIE?
nightmare, ja też 😁 A może by się udało jakimś cudem akredytację zdobyć... Nieee, to raczej nie możliwe... A może.... 😁
a o której to by się w piątek zaczynało ? 😀
Będę na 3 dni ! i to za 90 zł 😎 Będę pierwszy raz na torwarze 🙂 Jak ktoś rozpozna to podchodzić 🙂
MsCarmen - jakie żelki, orzeszki ? 👀
Florcik, takie dłuuuugie żele, i orzeszki w miodzie do kupienia na stoiskach 😜
Będę na 3 dni ! i to za 90 zł 😎 Będę pierwszy raz na torwarze 🙂 Jak ktoś rozpozna to podchodzić 🙂
MsCarmen - jakie żelki, orzeszki ? 👀
ja byłam jakieś trzy lata temu, więc się nie orientuje w niczym 😵
ja jestem żelkoholikiem 😁 , więc chyba zbankrutuję - po ile są te żelki ? 😁 😜
A czy to ważne po ile? I tak trzeba wziąć ze sobą małą fortunę 😁
Florcik nie pytaj ocenę...liczy się smak i wybór 🙂żelki sa pycha - wtedy cena nie gra roli 🙂hehe
Jak ktos mnie rozpozna to niech smiało podchodzi i sie zapoznaje 🙂
Właśnie chyba zacznę odkładać juz teraz na te żelki 😁 Bo jak dopdanę to będą mnie silą odciągać od tego stoiska 😂
Jak mnie ktoś pozna to tez zaczepiać! W zeszłym roku widziałam MsCarmen ale oczywiście nie zaczepiłam bo się wstydziłam 😁 I zapewne widziałam mnóstwo voltopirów bo wszyscy twierdzili ze siedzieli w tym samym sektorze (H!) ale dotarło to do mnie po torwarze 😎
To teraz wszyscy niech powklejają swoje zdjęcia do odpowiedniego wątku i będę codziennie robiła teściki 😂 😜 czy rozpoznaję. Mam wykupiony internet w komórce,więc na r-v wejdę,może ktoś tez ma i napisze gdzie siedzi 😀