Kącik Małolata...:D

trupka   Czterokopytne uzależnienie ;)
21 lutego 2011 21:20
mils, zaskocz ją , i patrz pozytywnie, pracuj na te konie, pokazuj że nadal się interesujesz...Podejrzewam ze Twoi rodzice boją się że tak szybko Ci się znudzi.
Albo to ja mam za dużą wiarę w rodziców, przed chwilą zadzwoniła do mnie Mamusia żeby powiedzieć że jest ze mnie dumna.Nawet nie wiem o co chodzi, kocham ją!
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
21 lutego 2011 21:26
trupka, gratuluję mamy! 😀 Ja dzisiaj swoją próbowałam przekabacić żeby wsiadła na konia 😁 zobaczymy czy się zgodzi :P
21 lutego 2011 21:30
Moja się brzydzi koni, ale je szanuje. Czasem się do nich dokładała, mimo że nie mamy problemów finansowych w domu to i tak motywowała mnie do zarabiania na pasję. I tak jest ze wszystkim teraz, wiem że jeśli coś chce to muszę zapracować, jednak zawsze mogę na Mamę liczyć. I tak nie było od początku, obydwie na to pracowałyśmy żeby mieć dobre relacje
daliasta   Szkoda słów.
21 lutego 2011 21:36
Moja mama jeździ ze mną czasami na jazdy i robi mi zdjęcia nawet.
Ponad to podchodzi do koni i je głaszcze i tylko słyszę 😀obry konik.  😂
Ogólnie mówi, że może kiedyś by i wsiadła..ale nie teraz.
21 lutego 2011 21:36
trupka, moja mama dawała mi tą kasę na treningi, miałam przerwę, bo mama miała przestój w pracy. Nie jeździłam z miesiąc/półtora, pojechałam do stajni i trenerka mi zaproponowała, że za pomoc mogę jeździć. Na początku mojej mamy słowa " nie musisz 'żebrać' na jazdy, dam ci na nie pieniądze tylko nie w tej chwili, bo na razie muszę mieć na opłaty, itp" ja jej odpowiedziałam, że lubię pomagać w stajni, chcę być przy koniach jak najdłużej, a nie przyjechać na trening na 'gotowe' i już. Lubię pracować przy koniach.
21 lutego 2011 21:45
Hermes, moja mama nie ma nic przeciwko mojemu luzakowaniu, zawsze zgadza sie na wyjazdy na zawodyna drugim koncu Polski, usprawiedliwia mi nieobecności...Tylko mówi że nie lubi telefonów typu 'Cześc mamo, jestem w szpitalu..tak znowu, Carpiu/Kary/inny zmiażdzył mi palca/kopnął w głowę/położył sę na mnie 😁
Szukam kogoś kto 'jara' się fizyką i co za tym idzie - rozumie ten przedmiot (oddziaływania grawitacyjne,dynamika w ruchu po okręgu,pierwsza prędk. kosmiczna). Ratujcie  😕
21 lutego 2011 21:52
trupka, hahaha no tak, takich wiadomości moja mama też nie lubi 😁 , a jeżeli dzwonię to taty i mówię "jestem w szpitalu.", a on "hahah, wiesz, że na leczenie mózgu to już za późno?!" on mnie zaaawsze wspiera xD

edit: a ja dziś jeździłam na turbo kucyku, mianowicie tym ze zdjęcia i [size=10pt][size=10pt][size=10pt]dla wtajemniczonych tak to ten koń [/size][/size][/size] 😂

21 lutego 2011 21:58
Hermes, ale słodki ziomuś!
pippi, pomogłabym ale fizyka to samo zło, a pierwszej prędkości znam tylko definicję a nawet umiem narysować koślawy rysunek! 😀
daliasta   Szkoda słów.
21 lutego 2011 22:00
pippi może Vana by ci pomogła ?  😉
Hermes kucyk ma absolutnie boskie serduszko na zadku.  😍
Jest offline  🙁
Jestem w głębokiej czarnej dziurze. Znowu mam depresję Salezjańską...Boże co za szkoła?! co za nauczyciele?!  😕
żaczkowa   gone with the wind
21 lutego 2011 22:16
Jak dziadka kocham, trupka - pożycz mi mamę!  🙇 
Wypowiedzi moich rodzicieli lepiej cytować nie będę, bo bym bana dostała.  😉
22 lutego 2011 08:06
Dziewczyny o 10 jadę do stajni i wracam wieczorem, więc błaaagam nie produkujcie za dużo 😀
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
22 lutego 2011 08:09
Jestem chora !!!  😵 Po prostu genialnie, drugi tydzień ferii w łóżku. Ale ja się nie dam, dziś poleżę a jutro jadę do stajni!

PS. Polecam "jak zostać królem"  💃
22 lutego 2011 08:16
nightmare, ja jestem od miesiąca chora i się wyleczyć nie mogę 😉
A tymczasem żegnam was, zaraz do koni, więc trzeba się ogarnąć 😀
Trzymajcie kciuki żebym chociaż dzisiaj nie spadła 😁
ChingisChan   Always a step ahead! :)
22 lutego 2011 09:11
To ja kocham moich rodziców 💘 z tatą dzielę się Chingisem (chociaż bardziej wygląda to tak, że tata jeździ na nim raz na miesiąc a ja prawie codziennie 😁. On nie ma nic przeciwko koniom, jeśli czegoś potrzebuję to wyłoży
22 lutego 2011 09:14
ups coś mi sie z postem popsuło 😡 dokończenie: kasę. A mama marudzi ale zawiezie do stajni itp. 🙂.
.
22 lutego 2011 09:42
Moja mama nawet ostatnio była na zawodach i upiekła mi szarlotkę z konikiem 😀. Moja oczywiście ma humory ale wtedy zadziała to-> Mamoo wiesz jak ja cię kocham 🤣
Poza tematem mój koń prawie z radości by przewalił kopem mojego instruktora 😵.
daliasta   Szkoda słów.
22 lutego 2011 09:50
ChingisChan energia go rozpiera..i dobrze.  😁
22 lutego 2011 09:55
2 tyg. w boksie i już... Chingis Chan łamacz nóg morderca małych dzieci powraca 🏇!
dalitasta niby dobrze tyle że ja przez takie jego "wulkany energii" 3 razy złamałam nogę 😵 w ciągu 2 lat.
daliasta   Szkoda słów.
22 lutego 2011 09:59
Chingis tą samą ?

Ja też zaraz wybywam do stajni na dzień porządków.I zależnie od pogody na jazdę.
22 lutego 2011 10:04
daliasta dokładnie tą samą gratisowo uraz chrząstki i zerwana torebka stawowa. Raz pękła w tym samym miejscu. Przez to nie jeździłam ok. 1,5 roku 🙁.
daliasta   Szkoda słów.
22 lutego 2011 10:07
Szalonego konia masz Chingis.  😀
A ile ma lat ?
22 lutego 2011 10:09
7 lat, 1 paź będzie 8. To wielkopolak z duuuuużą domieszką folblutów.
22 lutego 2011 10:14
ChingisChan Biedne twoje kości, tyle urazów!  😵

Patrzcie, wygrzebała jeszcze zdjęcie z siwusem  🏇
22 lutego 2011 10:29
Moje kości właśnie doszły do siebie  😀 po ostatnim złamaniu. A ja dzisiaj ubłagałam mamę o wagary 😀.
Kto chce konia? oddam za darmo a nawet doplace ;/
Frania co ty wygadujesz? 🤬 Ale możesz oddać mi. 😁

Ja dzisiaj jadę do lekarza po skierowanie do chirurga. Zobaczymy czy będę musiała mieć łamanego palca. 🤔
22 lutego 2011 12:35
Kto chce konia? oddam za darmo a nawet doplace ;/

co ty gadasz?! przestań  🤦 co się stało ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się