Dramka Equishop ma w swojej ofercie te ochraniacze ze skórą 😉
Edit. Może kogoś zainteresuję tu są brązowe 😜
http://www.foxcreektack.com/EnglishTackClearance.asp
aaaa chcę dwie pary !!! Są chętni na zamówienie ? 👀 🏇
Ja się chyba skuszę, marzą mi się białe L, ale brązowymi L też nie pogardzę. Jak coś jestem na PW 😉
ktoś szukał też białych esek, są tam
http://dobry-kon.pl/opis/1622484/york-ochraniacze-neoprenowe-przod.html
jakie są te ochraniacze ?
Również polecam, koleżanka ze stajni ma, świetnie się trzymają na nodze, baaaardzo mocne rzepy 😉
jakby ktoś zamawiał z tej strony gdzie są S... 😜
Witam, mam pytanie czy ktoś użytkował ochraniacze firmy canter club model hi-line?
Dramka, te wkłady magnetyczne to jakaś ściema...
A o ochraniaczach już dużo było, pianka fajna, ale nie z przezroczystą skorupą 😉
dlaczego nie przezroczysta?
Bo włazi pod nią piasek i brzydko wygląda 😁.
Aha. To dalej poluje na veredusa lub eskadrona 👀
Dramka
Ja mam te ochraniacze, w wersji brązowej i na pewno są bardzo ładne. Na zawody akurat, ale tak jak dziewczyny piszą ponoć w codziennym użytkowaniu szybko tracą na uroku przez piasek.
tez mam vh jako treningowe- tez brazy i z piacjem nie mam problemu
a magnesy- coz wypadly w termografi lepiej niz jedne bardzo znane 😉
ano...jakos tak wyszlo- jak sobie testowalismy ze znajomymi wetami angolskie i jakies nowozelandzkie i te bardzo znane😉 produkty no i te villa horsy
tylko nadal nie wiem czy to sama pianka czy same magnesy czy wszystko razem duzo lepiej wypada w ukrwieniu okolicy gdzie ochraniacz sie znajduje niz w przypadku zwyklych skorupek czy innych magnesow. Od razu mowie, ze to tylko takie badanie pogladowe dla nas a nie do jakis tam publikacji czy oficjalnych info🙂
armara
Dzieki :kwiatek: zamówie oczywiście od minerwy 😎 Bede jako treningowe, a eskadrona kupie sobie na zawody 😀iabeł:
Czy mógłby ktoś zmierzyć i podać mi wymiary ochraniaczy transportowych Eskadrona pony? :kwiatek:
Ma ktoś Veredus Carbon Shield - piętki??
Dobrze się sprawują?? :kwiatek:
Król_Julian, mam od jakiegoś czasu. Sprawują się na prawdę dobrze. Z początku byłam sceptyczna, ale teraz zdecydowanie wolę te ochraniacze niż typowe kaloszki.
Klami M byłoby dobre na średniego sp?? Bo co do rozmiarów to nie patrzyłam dokładnie 🙄
A tak na marginesie to strasznie się podobno obcierają... 🙄
A znalazłam okazję na allegro 🙄
Król_Julian, ja tam nie zauważyłam żeby cokolwiek obcierało. Ja tam je bardzo lubię.
Co do rozmiaru to zależy jaką nogę i kopyto ma twój koń. M jest takie bezpieczne myślę.
Ja mam L, ale mój koń ma na prawdę ogromne łapy, stawy i kopyta.
Kupiłam w końcu olimpiki veredusa. Są śliczne, bardzo ładnie dopasowują się do nogi i podobają mi się zapięcia. Ale czy są warte 500zł? Nie wiem jeszcze, jak przetrwają w nienagannym stanie 5 lat, dopiero stwierdzę że tak 🙂
Dzionka, już ci mówię, że nie przetrwają :P na pewno nie w nienagannym stanie :P
Ale trzymam kciuki 🙂
croopie, nie załamuj mnie 🙂 efektu WOW na mnie nie zrobiły, więc liczę na ich niezniszczalność chociaż 🙂
Klami Wygrałam aukcję 💃 Oby były tak dobre jak mówisz 😀
Król_Julian, ja je mogę polecić z czystym sumieniem. Sprawują się świetnie a mój koń należy do takich co poddają ochraniacze ciężkim próbom.
Co do Olimpiców. Mam zarówno Olimpici jak i Carbony. Kupione w tym samym czasie mniej więcej. Carbony są niemal nienaruszone a Olimpici już konkretnie poturbowane.