Howrse gra :)

Pacia a co masz ciekawego bo ja mogę dać 😉 ale dopiero wieczorem jak coś 🙂
teraz bez jednoroga 🙁 zobaczymy wieczorem ...
wątek zamknięty
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
22 lutego 2011 08:15
Czy znajdzie się jakaś miła duszyczka, która mi wieczorem zaźrebi jednorożca, bo mnie nie będzie, a chcę ją w końcu zaźrebić 😉
TYLKO UCZCIWE OSOBY!
wątek zamknięty
ja bym pokryła ale mam swoje 4 i nie zdążę u kogoś innego 🙁
wątek zamknięty
Ja już 2 razy zaźrebiałam mojego jednorożca i kicha 🙄 Chyba nie mam szczęścia 🙁

Mam prośbę do osób, które potrafią się dobrze posługiwać programami graficznymi. Czy mógłby mi ktoś zrobić prezentację dla mojego ośrodka? Byłabym bardzo wdzięczna. 💃
wątek zamknięty
Hermes ja bym mogła Ci pomóc  :kwiatek:
wątek zamknięty
potrzebuję puszki pandory i kogoś kto do zadania kupi ode mnie konia za kupon
wątek zamknięty
Jeśli ci chodzi o coś takiego jak na moim profilu (nick: -licja- ) tylko ośrodka jezdzieckiego to ja mogę ale jestem obecnie na feriach i mogę ci zrobić dopiero w sobotę 😉
wątek zamknięty
potrzebuję puszki pandory i kogoś kto do zadania kupi ode mnie konia za kupon

mam puszkę 🙂 a konia kupię jak oddasz kupon 😉
wątek zamknięty
Kto ostatnio rezerwował mi  boksy z królikami na pl  ?🙂
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
22 lutego 2011 10:32
Da się odzyskać skradzione rzeczy na howrse???
wątek zamknięty
Pomoże ktoś z zadaniem 63 (tj. żeby sprzedać konia za co najmniej 1 kupon) ? Kupon oddaję od razu po zaliczeniu zadania a za pomoc mogę dać piramidkę  :kwiatek:
wątek zamknięty
Chingis - jak to skradzione ? 🤔
mitery - ja mogę .🙂
wątek zamknięty
Florcik to na jaki nick mogę szkapę wystawić?  😉
wątek zamknięty
florcik, a ja na jaki później  ?🙂
wątek zamknięty
mitery0322  😉
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
22 lutego 2011 12:02
Pamiętacie tą dziewczynkę co mi ukradła grafikę z prezentacji? Howrse uaktualnia się przez noc i teraz dzieciak ma na tej grafice mój nick 😁 Cholercia, gdybym wczoraj pomyślała to bym tam dopisała "konikara155 kradnie grafikę z prezentacji innych graczy" 😀iabeł: Jak się dziś ten wredny dzieciak nie zorientuje i nie usunie grafy to tak zrobię  😀iabeł: 😀iabeł: Jestem okropna 😁
wątek zamknięty
Ale patrz jak jej popularność skoczyła jak  powiedziałaś nam jaki ma nick 😁
wątek zamknięty
22 lutego 2011 12:15
Hahahaha, zmieniła prezentację! 🏇 😀iabeł:
wątek zamknięty
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
22 lutego 2011 12:18
mi tez skoczyla 😀 napisalam na mojej stronie : nie klikaj i olinkowalam zeby jeszcze raz wlaaczyl sie moj profil  😁 a wszyscy klikaja  i popularnosc kliknela mi z 17.000 do 7139  😀iabeł: I jakis konkurs zrobilam i dzieci neo wysylaja mi punkty dorastania  😁
wątek zamknięty
22 lutego 2011 12:22
Ema_6 a co można wygrać? punkt dorastania? 😁
wątek zamknięty
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
22 lutego 2011 12:24
Ema_6 a co można wygrać? punkt dorastania? 😁

nieee Lire !  😁 Dzieci neo chca lire !  😎 to jest cos takiego jak w tym filmie rybki nemo .. Daj!,Daj!,Daj,Daj,Daj,Daj.! albo : chce ! chce! chce!  😀iabeł:
wątek zamknięty
22 lutego 2011 12:32
Dziewcze się przejęło bo wpisałam ją na czarną listę na samej górze mojej prezentacji, prosi o usunięcie, ja też prosiłam i mnie olała 😎

Hahahaha, wiecie co to dziecko zrobiło? Wpisało mnie na swoją czarną listę 😂 Każe mi usunąć ją, to ona usunie mnie 😜 Dopisuję coś do mojej prezentacji. Jak coś to wy, drogie voltopiry widziałyście że miała moją grafikę na profilu? Wydaje mi się że tak (sądząc po jej wzroście popularności) więc piszę że mam świadków 😎
wątek zamknięty
kto mi pomoze cos przerzucic?😉
wątek zamknięty
Misskiedis- a co napisała koło twojego nicku na czarnej liście ? "ukradła mi prezentację"  😁 czy co ciekawego  ? 😂
wątek zamknięty
22 lutego 2011 12:56
Florcik- normalnie, skradzione ktoś mi się włamał na konto i ukradł mi konia i złote jabłko 🙁
wątek zamknięty
Chingis - kurcze, trzeba to gdzies zgłosić.-,- Mi i Dunce ukradli rogi.. to muszą być hakerzy.. bo hasło było akurat trudne do odgadnięcia..  🙄
wątek zamknięty
22 lutego 2011 13:01
Misskiedis- a co napisała koło twojego nicku na czarnej liście ? "ukradła mi prezentację"  😁 czy co ciekawego  ? 😂

zdaje się że :oskarża mnie bezpodstawnie
czy jakoś tak 😁 Właśnie wysyłam jej PW:
"Byłaś niepoważna a twoja czarna lista... no cóż, za wielkiego wrażenia na mnie nie robi. Ja mam z kim robić interesy, mam duuużo dłuższy staż niż ty i ci którzy mnie znają i tak nic sobie nie robią z tego, że jakaś dziewczynka z 2 dniowym stażem wpisała mnie na swoją czarną listę. Może to zaszkodzić tylko tobie.
Mam wielu znajomych z którymi współpracuję, handluje (końmi, sprzętem, przedmiotami z CR) i którym wielokrotnie pomogłam, mam też świadków, którzy widzieli, że ukradłaś grafikę z mojej prezentacji.
Jest wiele osób tworzących prezentacje. Za rzeczy z CR. To biznes, jak każdy inny. A w biznesie się nie kradnie. Za kradzież grozi kara."
wątek zamknięty
22 lutego 2011 13:02
Florcik nie wiedziałam gdzie to zgłosić więc napisałam do Ow (jestem na polskim howrse) ale nic się nie stało...
wątek zamknięty
22 lutego 2011 13:03
Ow ma wyłączoną skrzynkę. Pisz na kontakt lub do adminów
wątek zamknięty
Pisałam do Ow i Mirmil w innej sprawie jakiś tydzień temu.. Do dziś nie dostałam odpowiedzi.  😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.