ok, to na jakie konto wystawić konia?
wątek zamknięty
ok, wystawione. wystaw mi go teraz na wkatarzyna i dodaj mnie do znajomych 😉
wątek zamknięty
olciiik, jak Twój ogier będzie miał PG powyżej 0, to ja jestem na krycia chętna 😁
wątek zamknięty
Nareszcie z rogiem 😅 Jednego kiedyś sprzedałam i już myślałam, że po jego urodzeniu kobyła zrobiła mi się "bezpłodna", ale na szczęście nie.
W sumie wyhodowałam dopiero 3 na mnóstwo prób.
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/affixe?id=7728
wątek zamknięty
PILNIE KUPIĘ RÓŻDŻKĘ PŁODNOŚCI ! DAM 7100 e lub wymienie się za :
coś z tego na PL :
Podkowy Posejdona
x 4
Konik Morski
x 4
Lonża Boreasza
x 1
Złote Ostrogi
x 1
Strzała Artemidy
x 1
Puszka Pandory
x 1
Woda Młodości
x 1
Powiew Eola
x 1
Podkowy Hefajstosa
x 1
Złote Jabłko
x 1
Krew Meduzy
x 1
Chmurka
x 2
lub na ANG :
Poseidon's Horseshoes
x 2
Seahorse
x 2
Hephaestus' Horseshoes
x 2
Black Orchid
x 2
Daphne's Laurels
x 2
Golden Spurs
x 1
Artemis' Arrow
x 1
Apollo's Lyre
x 1
Chronos' Timer
x 1
Zeus' Lightning Bolt
x 1
Eolus' Wind
x 1
Piece of Cloud
x 1
Medusa's Blood
x 1
wątek zamknięty
Pacia a to nie chcesz dać mi drugiej krwi za strzałę? 🙄
wątek zamknięty
pokryłam 3 jednorożki w minutę 😁
ok, sprawdzam (na tyle na ile mi punkty dorastania pozwolą):
Paradise- bezróg
ale jeszcze Apple Pie i Strawberry. Strawberry ma Morpheus Arms więc zaraz ja postarzę, zobaczymy czy tam radę Apple też. zaraz dam znać, ale coś się boję, że będzie dziś 3😲 dla nich 🙁
wątek zamknięty
Podaruje ktos 2 punkty dorastania ? Prooosze :kwiatek: owdziecze sie czyms z cr z drugiego konta jutro 😉
wątek zamknięty
Paradise i Strawberry bez roga 🙁 ostatnia nadzieja w Apple Pie, ale wąąątpię... niestety wątpię. 🙁
wątek zamknięty
konik66 bo mi się już miesza ... umawiałyśmy się jakoś ?
wątek zamknięty
patrzcie na dole... 👿 3😲 😤
wątek zamknięty
Bay, od dwóch dni mam to samo... jednorogi są okropne 😤
wątek zamknięty
Ema, ja ci mogę wysłać pkty 😉 tylko podaj nick to wyślę zapro
wątek zamknięty
ewuśca tą Rehab może i kupi jakieś dziecko neo, co mu obojętne jaki koń, byleby dużo itemów. ale 10 passów za RDH to śmiech na sali 😉 nie dość że słaby to jeszcze mieszanka!, nieskończone treningi nawet... 😉 w jakim ty świecie żyjesz:P
wątek zamknięty
Jak mieszanka jak niemieszanka 😉 Przecież jednorożce są zawsze czyste.
edit:
Nie chciało mi się logować na ang i nie zauważyłam, że piszesz o tym drugim :wysmiewacz22:
wątek zamknięty
Ale Bay o innym koniu mówi 😉
wątek zamknięty
Bay wiem ale to taki chwyt marketingowy 😎 Jak nie chce jakiś koni, a nie chce mi się ich dawać normalnie na aukcję to zawyżam sobie trochę cenę, zawsze może znajdzie się ktoś gorzej myślący 😁
wątek zamknięty
wstawiam , może się komuś przyda - dostałam taką wiadomość.
"Uwaga na złodzieja
Uwaga na gracza o nicku szejmas99
Pragnę ostrzec przed graczem szejmas99 napisał do mnie że kupi jednorożcca za 500 Equus i 1 kupon i Zestaw nyks zrobiłem na SP rezerwację za 500 equuus i 1 kupon zestawu nie wysłał i nie wyśle bo gra bo widać aktywmość na jego koncie wszystkich graczy proszę o lojalność i nauczenie gracza uczciwości nie kupujcie od niego żadnych koni ani mu nie sprzedawć skoro nie morzna go wyeliminować z gry to chociarz dajmy mu nauczkę solidarnością i nie akceptujcie pokryć jego ogierami proszę to info przesłać dalej pozdrawiam bardzo serdecznie Artur6940
proszę o wysłanie tej informasji do znajomych i o ostrzeżenie ich a zarazem dajmy mu nauczkę bo dziś oszukał mnie a jutro morze oszukać kogoś z was "
wątek zamknięty
a ja przeżywam załamanie nerwowe 😵
na kueimu stan aging pointów- 0
łączna suma ze wszystkich lewych: 119...
btw na lewych mam łącznie 4 artemis arrowy, meduse, parę(2?3?) poc i jakieś tam szajsy bonusowe, nie wiem kiedy uda mi się to wreszcie na kueimu wrzucić. :/
florcik fajne ortografy 🤣
wątek zamknięty
Bay wysłałabym Ci kilka ale mam do Cb limity, bo niedawno podrzucałam Ci agingi. 🙂
wątek zamknięty
Bay, i tak najgorzej z punktami... mam to samo 👿
wątek zamknięty
florcik, mam nadziejęże od Agavy doszedł punkcik. szkoda że ją wywaliłaś bo jestem ci winna jeszcze kilka przedmiotów, a co dwie to nie jedna 🙂
wątek zamknięty
wstawiam , może się komuś przyda - dostałam taką wiadomość.
"Uwaga na złodzieja
Uwaga na gracza o nicku szejmas99
Pragnę ostrzec przed graczem szejmas99 napisał do mnie że kupi jednorożcca za 500 Equus i 1 kupon i Zestaw nyks zrobiłem na SP rezerwację za 500 equuus i 1 kupon zestawu nie wysłał i nie wyśle bo gra bo widać aktywmość na jego koncie wszystkich graczy proszę o lojalność i nauczenie gracza uczciwości nie kupujcie od niego żadnych koni ani mu nie sprzedawć skoro nie morzna go wyeliminować z gry to chociarz dajmy mu nauczkę solidarnością i nie akceptujcie pokryć jego ogierami proszę to info przesłać dalej pozdrawiam bardzo serdecznie Artur6940
proszę o wysłanie tej informasji do znajomych i o ostrzeżenie ich a zarazem dajmy mu nauczkę bo dziś oszukał mnie a jutro morze oszukać kogoś z was "
trzeba do modów albo Ow-a napisać to zbanują albo coś 😉
wątek zamknięty
Ema, ja ci mogę wysłać pkty 😉 tylko podaj nick to wyślę zapro
Ema_6 😉
wątek zamknięty