[quote author=equi.dream link=topic=41891.msg903467#msg903467 date=1298020090] owijki slate będą do tego akurat 😉 Na pewno na pewno? Bo ja to mam lekkiego bzika na tym punkcie. Szkoda, że nie ma tych ładnych excelentowych [/quote] będę u minerwy to cykniemy Ci fotkę jak wyglądają slate do tego :kwiatek:
Chciałabym spytać jak jakościowo wypadają ES cross in i stripe. Nie ubijają się w praniu 👀 ? Podobają mi się straszliwie, ale boję się żeby po kilku praniach nie zrobiła się kołdra.
equi nie rób mi tego 🤬 ja niestety mam fioła na punkcie derek- a te HV z ostatniej kolekcji są śliczne i naprawdę muszę się mocno powstrzymywać, żeby nie zaglądać na stronę horse trade'a
caroline a masz jakies zdjecie poglądowe , bo właśnie myślałam o tym esie dla gniadej i byłabym bardzo wdzięczna za wizualizaje w postaci szokmola :kwiatek:
Caroline mi się właśnie ten biały ES strasznie podoba ;/;/ tylko nie wiem po co mi biały czaprak, białych ochraniaczy nie mam, na zawody białego nie lubię a tak na co dzień dziwnie trochę 🤔 🤔wirek:
equi.dream, chodzi też o to, żeby pasowała do mojego konia, a jak tak patrzę na zdjęcia to zastanawiam się czy nie zrobić miejsca dla nowej szmaty, bo wydaje mi się, że dużego szału nie ma. 😉