Koń dostał w łeb i pewnie nie wiedział nawet za co. 🙄
To chyba kilka koni pod różnymi osobami. Skaczą jakby nie wiedziały, o co chodzi (niektórzy jeźdźcy też z resztą...), wszyscy co chwile zaliczają gleby. Co to ma być? 🤔wirek:
przerażające 😲 biedne konie, widać że większość z tych pseudo jeźdźców to takie quniarki,coniby kochają swoje konisie, a leją je na okrągło... a dziewuszysko z 3:40 może sobie podać ręke z idiotką z filmu Kasiasci 😤 obie powinny dostać solidnie palcatem 🤬
Tam chyba nikt nie potrafi jeździć. Widziałam w swoim życiu niejedne skokowe zawody i nigdy nigdzie nie było tak tragicznego poziomu 🙄 Później ludzie się dziwią, że są konie ze zniszczoną psychiką, kopiące i gryzące 🙄
zauważcie, że wszystko dzieje się w jednej stajni i oni wszyscy tak samo jeżdżą, ja sądzę, że to może być tak, że to trener/instruktor im takie zasady wpaja :/ a oni głupi tak robią 🤔
A ich konkurencje debilizm, winienie zwierzęcia za swoje błędy, koszenie stojaków, spadanie i pseudoskoku? :emota2006092: Najbardziej zastanawia mnie koń koszący stojaki - praktycznie każdy po puknięciu w drążek podnosi wyżej szkity na następnym skoku, a ten kosi wszystko jak gdyby nigdy nic. 🤔wirek:
Altiria 😵 jak przeczytałam Twój opis, to najpierw pomyślałam to cocieciorka: może to pięcioboiści? 😁
ale po obejrzeniu stwierdziłam, tak jak Tercet (...) sądzę, że to może być tak, że to trener/instruktor im takie zasady wpaja :/ a oni głupi tak robią 🤔
Nie ma to jak zamknięcie przestraszonych zwierząt na hali i wydurnianie się. Ciekawe czy jakby któryś z nich stratował czy pokopał kogoś to dalej byłoby tak zabawnie 🙄
Matko, ten filmik z zawodów masakryczny :O Kto w ogóle na coś takiego pozwala? Czy ci jeźdźcy są ślepi? Jakie biedne te konie, boże 🙁 Za to kot zajebisty 😀
Jak dla mnie Korab'ski i Kot Lukas wymiatają!!! Inne filmy...cóż smutne, żal było oglądać... ale uwiecznienie i rozpowszechnianie czegoś takiego pozostaje rozpatrywać z punktu etyki dziennikarskiej (uczesnika forum?)... poprzez pokazanie, że coś takiego istnieje możemy wpłynąć na innych by tak nie robili, chociaż chyba powinno się też w tym wątku informować o tym, że coś jest drastyczne (chociaż jestem osobą o raczej mocnych nerwach to film o koniu z mega przerostem kopyt i oszczepem w zadzie ruszyły mnie dość mocno...)