[quote author=EwuśCa link=topic=30353.msg902542#msg902542 date=1297960010] Konio Wam baardzo dziękuje . 😉 Dzisiaj już spokojnie, bo wczoraj to wiatr itp. były baaardzo straszne . 😁
Alabamka jak już raz wsiadłaś to więcej nie rezygnuj ! Jak masz na czym jeździć i masz kase no to w czym problem ? 😉 [/quote] Powiem tak. To skomplikowane 😉 Ew. mogę ci naskrobać PW.
kucyk, szukałam już żeby kliknąć 'lubie to' przy tym ''jest nieprzyzwoicie zimno'' 🙂
Ale miałam sytuacje...zasnełam przed telewizorem, śniło mi się że w końcu z Nim rozmawiam i że wszystko już jest dobrze, po czym obudził mnie Młody ,patrze w ekran a tam aktor identyczny jak Tom...czy wszystko się na mnie uwzieło?!
U nas niestety pada i jest zimnooo 👀 Dziś zamarzłam prawie na koniach (ach, zapomniałam co to za uczucie 😜 ) A ja podobno w sobotę mam jechać na rowerze na konie 😁
Alabamka nieźle na rowerku 😁. Trupka o co chodzi? U mnie pada śnieg mam już zasypany ogródek 💃 💃! Uznałam, że chcę mieszkać w otominie i w lato dojeżdżać rowerkiem do stajni 👿 bu oczywiście kolejne marzenie nie do spełnienia
Ja sobie zamówiłam gofrownice ale przysło takie małe coś co robi jakies beznadziejne serduszka w dodatku gumowe i surowe. Kształtem to przypomina takie wafelki co się wkłada do lodów z resztą wielkością też:/
mils ależ masz full wypasioną halę! 😍 EwuśCa odznakę zdawałam w Bolęcinie, a w Mosznej byłam na obozie w 2009r III/IV turnus 😉 Ale moja koleżanka zdawała w 2010 bodajże 5września
Hermes szał! 😅 Mówiąc szczerze w życiu bym nie powiedziała, że jesteśmy w jednym wieku. 😁 Chingis, jett mi się mini podobają, bardziej martwię się o swoje nogi. 🙄