Howrse gra :)

mogę komuś pożyczyć punkciki : D
wątek zamknięty
florcik, masz chyba dzisiaj limit bo nie mogę ci przesłać przedmiotu, wyślę ci jutro raniutko zanim znowu będziesz miała limit, czekam na konia na zarezerwowanych, to ci zaraz zapłacę. Chyba że wysłać ci na inne konto?
wątek zamknięty
na szczęście ta dziewczyna chyba wszystko odkręci  😀
wątek zamknięty
naciau o 18:23 lub 6:23 ogierem pełnej krwi tej samej rasy, szansa jeden na szesć że wyjdzie rożek.

florcik mi kryje dwie kobyły  😅 ale ja niestety bezagingowa, więc przyjmę aging pointy na nick kueimu!
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
17 lutego 2011 16:48
Pacia, Dlatego lepiej hodowle zaczynać z kimś zaufanym, bo zawsze się znajdzie taki osobnik, który tylko na swoje dupsko i korzyści dla siebie patrzy. 😤
wątek zamknięty
Notarialna no więc dlatego napiszę tutaj warunki :

1.Nie kryjemy dla korzyści dla siebie ! Kontaktujemy się ze mną i decydujemy !
2. Nie zbieramy zamówień na źrebaki  😲
3. Nie sprzedajemy źrebaków , koni dorosłych bez uzgodnienia z innymi !
4. Dodajemy nasz przyrostek nie tak jak Pochodnia_kc  🙄

no to takie podstawowe ...

Kto nie będzie przestrzegał regulaminu po 2 upomnieniu ( nie za wyhodowanie czegoś ze złym PG czy coś  😜 ) Wylatuje z hodowli  🤬
Nie możesz korzystać z forum, ponieważ ta opcja została dezaktywowana na twoim koncie.

O co chodzi ??  😤

wątek zamknięty
heh zobaczymy  🤣
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
17 lutego 2011 17:09
Pacia, mam nadzieję że dziewczyna wszystko odkręci i na przyszłość, bierz do hodowli voltopiry ze stażem, godne zaufania 😉 Kurde, gdyby nie to że mam za słabe konie i nie chce kupować kuponów za kasę sama bym się do tej waszej hodowli przyłączyła 😁 Niemniej jednak, kibicuję wam i wygryźcie elyte 😀
wątek zamknięty
Misskiedis jak maz 5 andaluzów w tym jednego przynajmniej 100 % z PG ok. 370 to możesz dołączyć  😀
wątek zamknięty
od kogo z re-voltowiczów kupiłam konia o imieniu Delias, żeby wspomóc finansowo ?
proszę tą osobę o zgłoszenie się do mnie, najlepiej PW !
wątek zamknięty
17 lutego 2011 17:17
Misskiedis jak maz 5 andaluzów w tym jednego przynajmniej 100 % z PG ok. 370 to możesz dołączyć  😀

No właśnie za słabe mam, zajęłam się próbom wyhodowania jednoroga do zadania (która pożarła całe zapasy piramidek) i od tego czasu jestem mocno do tyłu :/ najlepsza klaczka to młodzik z PG 365 ale już się powoli biorę do roboty. Mam jeszcze mnóstwo koni innych ras (słabych :/ ) które jak się nie sprzedadzą to chyba do schroniska oddam bo tylko mi wiszą i mnie denerwują 🙄
wątek zamknięty
eee tam poproś ładnie Ema_6 i naciau jak się zgodzą to zapraszamy do hodowli  😅 ja stawiam krycia , i daje konia na start  😀
wątek zamknięty
pamiętajcie o rogach !  🏇

ps mam dobre konie na alekkk, moge wam sprzedać czy coś : d
wątek zamknięty
Jak nie wyjdzie rożek, to bedę zła!
wątek zamknięty
17 lutego 2011 17:24
Pacia, Na razie zrobię porządek z tymi końmi innymi i spróbuję podciągnąć swoją hodowle. Wtedy się do was zgłoszę i zdecydujecie czy mnie chcecie 😁 :kwiatek:
wątek zamknięty
Kurde, kolejny bezróg...już 4 ;/
wątek zamknięty
bezróg -.-
wątek zamknięty
Jeeeeest rożek!  😅:
wątek zamknięty
mam 3 dni bana na forum  👿 w sensie że howrse  🤔 no ok dobrze że jest np. konto brata  😁
wątek zamknięty
pokrylam  🤣
wątek zamknięty
bez rog  😤
wątek zamknięty
Pacia za co ?  🤔
wątek zamknięty
Bezróg, grrrrrrr  😤
wątek zamknięty
Pacia, spowiadaj się ;d
wątek zamknięty
z pomylenie fora i napisałam w złym miejscu  😵 no cóż jednak moja wina  🤬 zabiegana jestem ;/
wątek zamknięty
od teraz zniżka na krycie dla Was  :kwiatek:

jak ktos by chcial  to pw :http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1982906    (troszke słaby jest na razie)  🤣
wątek zamknięty
A już myślałam, że kolejna niepokorna się buntuje przeciwko monopolowi na ogiery 😉

wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
17 lutego 2011 17:36
stało się coś dziwnego... wczoraj moja klacz jednorożka miała Objęcia Morfeusza i ogólnie cały zestaw Nyks. Miała go już długo, dzisiaj chcę ją postarzyć a tu brak punktów dorastania.. całą reszte zestawu ma, a po Objęciach ani śladu...  🤔wirek: 👀
wątek zamknięty
ma 30 lat nie ? kamień i raszta zostają , objęcia po 30 latach znikają  😉
wątek zamknięty
do czego służą te objęcia Morfeusza? 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.