a ja się zebrałam , jak mi mama przypomniała tydzień przed odznaką październikową że miałam zdawać 👍
no i pojechałam na 4 lekcje tam do tego ośrodka gdzie organizowali, na 5 jeździe była odznaka no i jakoś poleciało ... ;]
i teraz od 4 miesięcy zmagam się ze sobą, że trzeba do Świdnika pojechać i ją odebrać 😁
Ja już zadecydowałam, że w sierpniu zdam brąz, a za rok pojadę sreberko, obym tylko zdała, bo od decyzji już nie ma odwrotu 😁
mils Dobre podejście. Trzeba walczyć do końca ! :przytul:
ja muszę w końcu się zebrać i zdac sreberko i licencje. Max do maja muszę mieć jedno i drugie 😉
mils trzymaj się :przytul: w końcu się uda. cierpliwości 🙂
daliasta, daram dzięki dziewczyny. :kwiatek:
Dopiero wróciłam z Suwałk i stałam się posiadaczką ślicznej jeansowej sukienki z Orsay'a 😍
Eh...wszyscy mówią o koniach jak wrócili itp.. ...W kwietniu 2010 moja najukochańsza klaczka zmarła...a 2 tyg temu sprzedali moją drugą miłość na której jeździłam od kwietnia 😕...Nie mam gdzie jeździć..i nie mam nic...-.- I kolejny przykład ze ludzie dla kasy zrobią WSZYSTKO ! 😵
Pozdrawiam Małolaty :kwiatek:
laga przez takich ludzi wczoraj podjęłam decyzję, że kończę z jazdą konną.
laga mnie uratowało jedynie luzakowanie, a i tak nie bardzo mam gdzie jeździć - czasem ruszę konia koleżanki. Mimo to, staram się walczyć. 😉
edit: Romuszek jest mój na niedzielę! 💃 W sobotę na caaały dzień na zawody i potem na nockę do forumowej sydney. 😀
idziosława co się stało?
weszłabym tu wcześniej, ale cały wieczór nie miałam prądu 😵 w połowie miasta nie było 😵 najlepsze jest to, że jak już wróciłam ze stajni to wyłączyli moim kumpelom podczas jazdy na hali. xD
jutro mam spr z chemii... trzymajcie kciuki
ja w tym roku chciałabym zdać srebro, ale nie chcę jechać sama 😁 brąz zdawałam z kumpelą, więc może teraz też z kimś się wybiorę. Brązową jechałam w Jaszkowie (swoją drogą poziom był tam.......), miałam dwie jazdy przed egzaminem. A skoki jechałam na profesorku, na którym pierwszy raz siedziałam i skakałam na odznace. 😉
mils zaraz Ci naskrobię PW, nie będę tu zaśmiecać wątku.
idziosława ok, czekam. 😉
Mam już plany na niedzielę - PROdressage trening i wreszcie wolność od wypinaczy! 😀
Właśnie idziosława co się stało ? :przytul:
Hermes pochwal się sukienką ! 😀
daliasta fałszywi ludzie, jak chcesz to napisz do mnie na gg (o ile jeszcze masz).
idziosława oczywiście, że mam. 😉
JA do 3 lat nie odebrałam odznaki 😁
daliasta, postaram się zrobić fotkę jutro, bo dzisiaj padam.
trupka musiało ci się bardzo nie chcieć po nią jechać. 😀
mils, nadal sie nie chce 😀
nie jest mi juz potrzebna, i watpie zeby byla
EwuśCa byłam w Mosznej i było bardzo sympatycznie 😅
Jutro czeka mnie i moją klasę, test z biologii od początku roku 😵
pippi i love biologia ! 😍
Hermes czekam. 😉
A wiecie co jest w piątek? 💃 Nie no, wiem, ze nie wiecie. Treeeeening. 😜
A jutro do konia. 🏇
daliasta, ja zwierzaki. Rośliny to apocalypsa, nudy. 🙄
Ja w sobotę wsiadam na kuca, którego ujeżdżałam (nie widziałam go łaaadne parę miesiecy). Chodzi teraz w rekreacji, jak słyszę co się z nim dzieje to aż się boje tam jechać 😵
edit: Właśnie ogarnęłam, że w tym tygodniu wsiadam na 3 konie mimo, że ja już podobno nie jeżdżę 🤔
Haha ale gratis 😁
A tan Alabamka czasami wsiąść nie zaszkodzi. 😉
pippi rośliny ujdą też.Ogólnie najlepszy jest dział o człowieku i zwierzętach. 🏇