Howrse gra :)

aga- jeśli to na ang to wyślij zapro na libeerte i iguhh to poratuję punkcikami 🙂
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
16 lutego 2011 18:36
Bay, chyba zażądam czegoś ekstra  😎 😁
To nie fair 😁
wątek zamknięty
z iguhh już jesteśmy znajomymi, a na libeerte właśnie wysłałam. Ja tylko będę miała to oddam.
Ehh...  i pomysleć, że jeszcze w tamtym tygodniu miałam tych punktów ze 20...
wątek zamknięty
na konta na ang nie oddawaj🙂 one są tylko do właśnie pomocy itd 🙂 jak chcesz to ślij na polskie na florcik i iguhh 🙂
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
16 lutego 2011 18:44
jestem za tym, żeby na Wielkanoc była taka akcja jak z reniferami tylko w wersji króliki 😁 znowu by się punktów nazbierało 😎
wątek zamknięty
oo ja tez bym chciała,wszystkie króliki by poszły po punkty  😂
wątek zamknięty
mi też punktów zaczyna brakować.. i jeszcze to zadanie z GP źrebaków.. coś jest chyba ze mną nie tak,bo robię wszystko jak napisane jest to i tak za mało.. eh, w końcu musi się udać😉

no za taką akcją na Wielkanoc to ja też jestem 😀
wątek zamknięty
mnie też nadal możecie ratować punkcikami 😁 na kueimu 😁

ja na jednorogi straciłam ooo gruuubo punktów. kasą się nie przejmuję. zawsze kryję za 1500, tzn zawsze ogierem z największym GP. a jednorogów wyhodowałam dopiero... dwa. mimo, że Paradise kryłam już 7? razy. i to na wspaniałym koncie Roulett Notarialnej (no haha, Twoją nagrodą powinno być zaliczone zadanie 'wyhoduj jednorożca' za pierwszym razem! 😀) wyszedł nie dość, że róg, to klaczka 6* 514.32 Apple Pie 💃 już nawet po grach :P

aga020596 dzięki 🙂

jak skombinuję punkty to jutro znowu kryję 😁 chyba, że przerzucę Paradise na wistrę, i na wistrze pokryję 😁
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
16 lutego 2011 18:50
Florcik, mam jeszcze konia od ciebie do oddania z powrotem bo mi nie potrzebny 😂 nic z nim nie robiłam bo to źrebak a nie chciałam robić gier bo +1,20 pg wychodzi mi tylko latem 😁
wątek zamknięty
Hawana - jak chcesz mogę Ci zrobić te 1.20 GP 🙂 za jakąś rzepkę czy punkcik  😎
Misskiedis jaki koń ? -  😲 😂
wątek zamknięty
btw kupiłam od arabeczki Hestia's Gift [upominek hestii 😉] i zrobię sobie dwa (no bo z różdżką, jakże by inaczej 😀) źrebce uni 😀 ale chętnie kupiłabym jakąś dobrą uni-klacz, PSH naturalnie, żeby dobre źrebaki wyszły, nie takie np jak Apple Pie czy Paradise.
wątek zamknięty
Ja też chcem to PG 1.20 :P
wątek zamknięty
Ma ktoś jakieś fajne rzeczy z CR a najchętniej 5-ty żywioł ?? Dam co będziecie chcieli bo to bardzo ważne !
Jeśli dam ciekawą ofertę dostanę krycie ogierem 410 ! Powiększymy i polepszymy naszą hodowlę !  😅
Najchętniej od kogoś kto chce pomóc żebrającej kobiecie która oszczędza na ELYTĘ  😁

Albo kogoś z naszej hodowli lub kogoś kto chciałby dołączyć  💃

ZAPRASZAMY !
wątek zamknięty
jett   success is the best revenge
16 lutego 2011 19:00
Mam na sprzedaż kilka koni. W tym jednorożkę za 3 kupony!

http://www.howrse.pl/joueur/fiche/commerce?id=23540
wątek zamknięty
Florcik za rzepę, bo z punktami u mnie cienko, miałam ponad 20,a teraz mam 6 😀iabeł: na razie oba źrebaki kupione specjalnie na to zadanie mają po 2 miesiące jak coś ;P potem je sprzedam xD
wątek zamknięty
Z tymi królikami to fajna rzecz by była ;dd
Ema_6 jak idzie BLUP mojego ( i Notarialnej  ) ogra ? Właśnie wysłałam orchidee :kwiatek:
wątek zamknięty
Ja też chcem to PG 1.20 :P

ja moge : D
wątek zamknięty
Kupię:
Lonża Boreasza
Złote ostrogi
Mogę się też wymienić za
Czarną orchidee
Laury Dafne

Potrzebuję punktów dorastania! Oddam z innych kont  :kwiatek:
wątek zamknięty
Alabamka ile dasz za nie ??
wątek zamknięty
jett, łap PW ; >
wątek zamknięty
Pacia, za obydwie rzeczy mogę dać 10 tyś equus co ty na to?  🙂
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
16 lutego 2011 19:07
Florcik, tak myślałam, że zapomniałaś 😁 Takie małe brzydactwo: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1495035 wymieniałyśmy się końmi bo pożyczałaś mi kasę, ja ci dałam karego andaluza a ty mi to to małe, siwe 😁
wątek zamknięty
Florcik (..) źrebaki kupione specjalnie na to zadanie mają po 2 miesiące jak coś ;P potem je sprzedam xD

ale do zadania trzeba mieć dwa, ale wyhodowane przez siebie źrebaki 🙂

kto kryje jutro rano rożki? 😁 bo nie mam agingów ale mam jednorożkę z morpheus arms  💃
wątek zamknięty
Droga Anty Elytowska Hodowlo!

Mam na polskim:
Chmurka x1
Laury Dafne x1
Konik morski x1

Jeśli chcecie- prosze. W zamian nie potrzebuję nic konkretnego- przyjmę to co Wam zbędne!  🙂
wątek zamknięty
[quote author=Hawana link=topic=1802.msg901438#msg901438 date=1297882824]
Florcik (..) źrebaki kupione specjalnie na to zadanie mają po 2 miesiące jak coś ;P potem je sprzedam xD

ale do zadania trzeba mieć dwa, ale wyhodowane przez siebie źrebaki 🙂

kto kryje jutro rano rożki? 😁 bo nie mam agingów ale mam jednorożkę z morpheus arms  💃
[/quote]

hihi, ja  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
16 lutego 2011 19:10
Z tymi królikami to fajna rzecz by była ;dd
Ema_6 jak idzie BLUP mojego ( i Notarialnej  ) ogra ? Właśnie wysłałam orchidee :kwiatek:

a dobrze  😉 zrobilam im mala przerwe 😀 ale zaraz zaczynam  😀
wątek zamknięty
ponawiam pytanie o Lirę Apolla :P jak ktoś chce to pisać,bo nie potrzebuję i się chętnie na coś wymienię 😀

Florcik dzięki :P nie wiedziałam tego xD ale jednego robiłam swojego już też pod to zadanie 🙂 więc spróbuję zrobić jednego jeszcze swojego wyhodowanego i wtedy zobaczę czy się zaliczy;D
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
16 lutego 2011 19:11
Bay, ja właśnie się zastanawiam czy mi się będzie chciało wstać 😀 bo dzisiaj żadne rożki nie wyszły 🙁
wątek zamknięty
kto to:

nelmusia
Mysz
Szczur
Chomik
?

czyje to lewe konta? 🙂

hawana to ja to powiedziałam, nie florcik 😉

olciiik a ja mam motywację tym dzisiejszym  😎 razem z nim (nią) mam już 3, tylko, że Paradise mogę na kueimu odebrać dopiero za 10 dni. :/
wątek zamknięty
Droga Anty Elytowska Hodowlo!

Mam na polskim:
Chmurka x1
Laury Dafne x1
Konik morski x1

Jeśli chcecie- prosze. W zamian nie potrzebuję nic konkretnego- przyjmę to co Wam zbędne!  🙂

Ja chcę Chmurkę! Leci PW  🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.