Pacia - mam lonże, puszke, lire, chmurki, uzde posejdona...?
wątek zamknięty
Chce mi ktoś pomóc? Muszę osiągnąć 7500 w funduszach, ale niebardzo mam jak to aktualnie zrobić 😉 Mogę się z kimś wymienić np. czarna orchideaa za brakującą mi kasę tylko w celu zaliczenia zadania, a za kilka minut oddam pieniądze? ;> 👀
wątek zamknięty
Pacia a chcesz strzałę za krew? Albo puszkę?
wątek zamknięty
strzałę 🙂 ślij zapro na paciaworo
wątek zamknięty
Sory za rozepchnięcie forum 🤔 😡
Udało mi się to usunąć dopiero na 3 przeglądarce w moim kompie !
Pierwszy raz Explorer mi się do czegoś przydał xd
wątek zamknięty
Wydaje mi się, że ta klacz jest trochę dziwna... W ogóle nie ma ekwipunku w ilu zwodach udział brała 🤔
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1711788i na dodatek 0.00 umiejętności 🤔
wątek zamknięty
Bo albo mi sie wydaje albo ona powinna juz nie zyc, ma 42 lata a kamienia nie widze 😉 Pewnie ja nakarmili orchideami 😀
wątek zamknięty
http://www.howrse.pl/centre/fiche?id=15715 - proszę o kliknięcie tylko w link, potrzebuje podnieść popularność 🙂
wątek zamknięty
Dobra, ja idę spać bo jutro na 9 na trening do szkoły trzeba iść :/ A chociaż w ferie chciałam sobie dłużej pospać 😵
A co do tej klaczy... To sądzę, że jak ktoś ją kupi to następnego dnia (lub jeszcze tego samego) zdechnie 😉
wątek zamknięty
pożyczy ktoś punkcików dorastania? :kwiatek: oddam od razu z innego konta 🙂
wątek zamknięty
podaj nick i poakceptuj zaproto powysyłam 🙂
wątek zamknięty
k_o_n_i_s_i_e
na jaki nick mam oddać?
wątek zamknięty
wysłałam zaproszenie na florcik z drugiego konta 🙂
wątek zamknięty
Dobra, ja idę spać bo jutro na 9 na trening do szkoły trzeba iść :/ A chociaż w ferie chciałam sobie dłużej pospać 😵
A co do tej klaczy... To sądzę, że jak ktoś ją kupi to następnego dnia (lub jeszcze tego samego) zdechnie 😉
spoko ja jutro wstaje o 7 żeby na stajnie jechać 🙂 pomagam przy półkoloniach 🙄 jak ja kocham dzieciaczki, które są najmądrzejsze i wiedzą wszystko o koniach 😤 jedyne co mnie pociesza że cały dzień z końmi i trening za darmo 😎
edit: przed chwilką złapałam RO jako ufo 😅 chyba zacznę o tej porze się logować bo fajne ufo lata 😂
wątek zamknięty
Mam zadanie żeby osiągnąć 26900 Equus a mam dopiero 8422 🤔
I o co chodzi z tymi partnerami ?
wątek zamknięty
Ktoś się pytał, nie wiem czy dostał odp. Partnerów dodaje się klikając w liście znajomych na taki znaczek z ludzikami 😉
Ja nadal potrzebuję punktów, oddam z innego konta :kwiatek:
wątek zamknięty
Alabamka Dziekuję
A co Ci partnerzy dają ? Co się robi ?
wątek zamknięty
Nic się z ty, nie robi specjalnego. Jest lista tak jak w znajomych.
Chodzi chyba o "partnerów hodowlanych", można sobie zaznaczyć 😉
Żaden bajer 🙂
wątek zamknięty
Witam, posiadam upominek hesti który daje 100 % jednoroga i z racji tego że ja nie hoduję jednorogów mogę komuś pomóc wyhodować , jeżeli ktoś sobie zażyczy to użyje różdżki płodności i odeśle matke i 2 źrebaki. Czekam na propozycje. PW tu na forum bądź na howrse nick Nasetta jak i tu 😉
Propozycje do godziny 17.00 bo tak bede na howrse.
Istnieje mozliwość wybrania ogiera do krycia i użycia przeze mnie punktow dorastania żeby się szybciej oźrebiła.
Pozdrawiam
wątek zamknięty
Alabamka jeszcze raz dziękuję 😉 To faktycznie nie może być bajer ale po co to zrobili 😁
Idę spać jutro do szkoły 😵
wątek zamknięty
[move]Pamiętajcie o rogach!![/move]
Kolejny bezróg..
Na wymianę mam :
Chmurka
x 10
Konik Morski
x 4
Lira Apolla
x 4
Czarna Orchidea
x 3
Laury Dafne
x 2
Łzy Afrodyty
x 2
Siodło Posejdona
Dostępny ekwipunek: x 2
Objęcia Morfeusza
x 1
Puszka Pandory
x 1
Woda Młodości
x 1
Złote Ostrogi
x 1
Powiew Eola
x 1
Kontakt PW.
wątek zamknięty
co za łzy ?
Odpisz na pw bo wróce ze szkoły ok . 15.30 , a teraz wychodzę 😉
wątek zamknięty
hahahahahhaha 😜 😜 jaką ja mam ciekawość wrodzoną ;d;d hahah xd zamęczę Was moimi pytaniami 🤔wirek: xd
a więc, jak koń ma pogrubioną umiejętność to co to oznacza ?
np;
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=1201044 ?
wątek zamknięty
Że ma do końca wytrenowaną tą umiejętność i bardziej nie da się jej podnieść . 😉
wątek zamknięty
aha, no tak, cała ja 😁 😁
dziękuję :kwiatek:
wątek zamknięty
[quote author=EwuśCa link=topic=1802.msg900749#msg900749 date=1297852284]
Że ma do końca wytrenowaną tą umiejętność i bardziej nie da się jej podnieść . 😉
[/quote]
A nieprawda, bo jeśli koń ma mniej niż 25 lat, to można ją podnieść lekcjami 😎
wątek zamknięty
Chętnie odkupię przedmioty za equus. Wieczorem będę miała spory przyplyw gotówki więc mogę dobrze zpłacić! Za 1kuponowy przedmiot daję od 5000 tys equus!
wątek zamknięty
Muszę się do czegoś przyznać ( mam nadzieję, że mnie nie zarżniecie):
- chyba pokryłam swojego kobylaka elytowskim łogrem
wątek zamknięty