U nas też teoretycznie hala jest. Szkoda, że z zawalonym dachem. 😁
xxflygirlxx, co z tego, ale hala jest 😁
Małolaty, znacie jakieś fajne filmy mlodzieżowe na poprawę humoru ? Od razu mówię,że : Last Song ; Angus,stringi i przytulanki ; Stowarzyszenie Wędrujących dżinsów oglądałam, aczkolwiek chciałabym coś w tym stylu. 🙂
Florcik ja dzisiaj oglądałam Czarnego Łabędzia/ Black Swan. Ale to raczej nie film na poprawę humoru. 😉
czuje się błogosławiona 😁 mam halę 😁
Oooo Juno mi tak poprawia humor zawsze jak trace wiare ze bedzie dobrze!
trupka haha i to się liczy. 😁
Oo Juno. Jak ja dawno tego nie oglądałam.
Błogosławię otomińską halę, która się nie zawala 🙇 😁.
Trupka jeszcze nie masz dla mnie STARYCH plotek? 🙁 🙂
Mi humor poprawia Karino i Cwał 😁
Czuję się podle. Sama odrzuciłam szansę na spełnienie marzeń. 😕
ChingisChan, nie babo sama sluchaj i szukaj 😀 wszystkiego jestes w stanie sie dowiedziec 😀
Ale starych nie odsłucham 😁.
ChingisChan, jak nie?! macie ludzi ktorzy pamietaja wydarzenia sprzed paru lat w stajni ; p
Ale oni mi nie powiedzą 😁.
WSTAWAĆ MAŁOLATY!!!
💃 POBUDKA MAŁOLATY! 💃
Ja już dzielnie na nogach, tylko się ogarnę i jadę do siwej 🏇
Haha! 🏇 Siedzę w sali mojej wychowawczyni, robię porządki, piję herbatę,kawę, obżeram się imam luzik.😀
A ja muszę posprzątać, bo kuzynka przyjeżdża, a w moim pokoju jest pobojowisko. 😵 Rzucam wszystko co wyciągnę, a królik to przekopuje przez cały pokój. Wyobraźcie sobie jak to wygląda. 🤣
xxflygirlxx powodzenia. Ja też mam takie zamiary ale co z tego wyjdzie to nie wiem .. 😁
I zaraz na autobus do konia ! nie byłam u Niego jakieś 2 tyg . 😵
dopiero wstałam 🙂
Mialam jakies chore sny, snilo mi sie ze bylamw kasynie...brr
xxflygirlxx, wyobrazilam sobie tego krolika 😁
Ale produkujecie małolaty 😀 Ja o 13 jadę na zakupy do plazy w Suwałkach i spotkać się z kuzynem, który jest przezajebiaszczy 😍
EwuśCa dzięki, przyda się. 😎
trupka haha, do tego muszę zmienić pościel, bo prześcieradło całe jest podziurawione przez tego rudego diabła. 😜
A jakie ja miałam dzisiaj sny . 😲 Zaczynam się obawiać . 😁
Dobra . Idę się ogarnąć i do konia ! 🏇
Małolaty... Dostałam odpowiedź na drugiego maila. 👀 Nie wiem czy chcę, to czytać skoro wiem, co on zawiera...
edit: Skąd ja to wiedziałam? 🙁
Florcik ahahahahahahaha ! 😂
Florcik padłam 😵 razem z minosią
mils, co było w mailu? :grupa:
trupka niestety to, co zwykle: na razie nie. 😕 Jednak obiecałam sobie, że nie poddam się (może przez to "na razie"?). Będę walczyła do końca.
edit: Wreszcie ściągnęły mi się buty "Piratów"! 💃
A ja właśnie wróciłam od konia 😀 stał się cud mój stary luzak mnie odwiedził 😀! No i Chiniok mniej kuleje 😀 😀 💃