Kącik Małolata...:D

.
Zmobilizujcie mnie, żebym poszła się ubrać, bo sama jakoś nie daję rady. 😁

Zmiana planów. Jednak najpierw na lodowisko, a później do konia. I słoneczko świeci. 😅
Właścicielka konia na którym jeździła zaprasza mnie jutro do stajni. Pierwszy raz od listopada bym poszła na konie.
Tylko nie wiem czy mi się chce tam iść  🙄
mils   ig: milen.ju
15 lutego 2011 12:51
Nie wierzę! Napisałam sprawdzian z chemii na 5, a nic nie umiałam - tylko szaleńsze kucie na angielskim. 😀 A tak się stresowałam, ze będzie te 3 i w dół i nie będę mogła jeździć.
Alabamka co to w ogóle za dylemat - oczywiście, że iść! 😀
Ręce mi się trzęsą i jest mi niedobrze, bo... Odpisali właściciele tej nowej stajni. 👀 Boję się przeczytać...

edit: No i dupa. Wiedziałam. 🙁 Napisali mi, ze są tylko 2 konie pod siodło i zajmują się nimi już moje koleżanki, które chciały mnie tam wkręcić. Teraz żałuję, że napisałam.
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
15 lutego 2011 13:37
Mils  :przytul: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

A ja właśnie wróciłam ze stajni, przemarzłam bardzo, ale było warto. Poszłam z grubaską na spacerek po łąkach i było przyjemnie  😀 Siwe na prawdę bezproblemowe jest jak się jest stanowczym. 🙂
15 lutego 2011 13:50
nightmare dali mi odpowiedź, która jest trochę niezgodna z tym co mówią moje koleżanki, więc napisałam jeszcze, powalczę troszkę... Dzięki.
15 lutego 2011 13:55
mils jasne  że walcz  😅

ja zrezygnowałam ze stajni i szukałam konia gdziekolwiek w Warszawie a w końcu znalazłam obok starej stajni! i jestem zadowolona bardzo  😍
15 lutego 2011 14:17
Teraz czekam na kolejną odpowiedź. Żałuję trochę, że napisałam. 🙄
15 lutego 2011 14:21
mils jak byś nie napisała to byś tak żyła w niepewności. Lepiej ze napisałaś bo wiesz na czym stoisz  😉
zima jest gópia.
śnieżek jest gópi...
bez sensu.
kupiłam sobie przez kurtkę na wiosnę i chcę już ciepełkaaaa...

szkoła też bez sensu. dostałam dzisiaj 6, 5 i 1... z angielskiego. moja pierwsza w życiu ocena z angielskiego gorsza od 3.

i chciałabym, żeby już nie było grudy. i żeby mi nie marzły stopy. i żeby się dało już normalnie jeździć na padoku. i żeby mi się w końcu konie poustawiały w stadzie  🙄.
ChingisChan   Always a step ahead! :)
15 lutego 2011 15:53
Ja się już zdołałam przestawić z termobutów na sztybleciki.
15 lutego 2011 15:58
Chingis ze mnie taki zmarźlak, ze przestawiam się na sztyblety dopiero jak będzie ponad 10 stopni. 😁
15 lutego 2011 15:59
Ja teraz gdybym mogła to po stajni bym latała w samej bluzie 😂
15 lutego 2011 16:00
Chingis jezu, na samą myśl mi się zimno robi. 😁
15 lutego 2011 16:03
Latać to bym latała ja zimna nie odczuwam pod warunkiem że się ruszam ale na następny dzień mówić bym nie mogła 😉.
a moje termobuty poszły do reklamacji, więc nie mam wyjścia - muszę jeździć w sztybletach niestety ...
15 lutego 2011 16:10
daram jakie miałaś? Moje ESy sprawują się świetnie. 😉
miałam HKM elegance. w jednym bucie odpadła cała podeszwa ...  🤔
15 lutego 2011 16:17
daram o rany! 😲
15 lutego 2011 16:27
Jak ty to zrobiłaś???
ja tam nie wiem  🤣 maszeruje sobie dumnie po stajni, aż nagle czuję, że coś mi się telepie pod stopą. Patrzę, a podeszwa ledwo się trzyma  😁
15 lutego 2011 16:39
daram do tego trzeba mieć talent  👍  😁
Ja mam fairplaya termobuty i jestem zadowolona  😀

15 lutego 2011 16:42
daram zaczyna się potwierdzać opinia mojej trenerki. 😁
nightmare dużo osób chwali te fairplaye, więc może zakupie, bo do hkm-ów już mam uraz  🙄
15 lutego 2011 16:57
daram są na prawdę cieplutkie  😅

Widziałyście kiedyś taki świetny pro pony dream team ? z forumową Minosią   :kwiatek:
nightmare.  Jakie łosie z naszych maluchów.  😂
15 lutego 2011 17:11
minosia bo maluchy to takie łosie z natury  😁
a my nie lepsze.  🏇
jett   success is the best revenge
15 lutego 2011 17:15
Kurczę Małolaty. Jak poprawię oceny w wakacje spełni się moje marzenie... Strasznie starałam się przez 3 tygodnie. Teraz znowu łapie mnie leń  😤
15 lutego 2011 17:18
a my nie lepsze.  🏇

też prawda  😂

jett powodzenia !!!  💃
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się