daliasta ja od rana u konia byłam! Przecież zdjęcia świeżutkie i gorące jeszcze 🏇 a pogoda piękna do jazdy! Tylko gdyby było lepsze podłoże, ale i tak nie ma dramatu 😀
nightmare ja się tak w sumie zastanawiam jak to jest z tymi dzierżawami. Nigdy konia nie dzierżawiłam, nawet nie posiadałam na własność.Jedyne co to regularne jazdy+ konie znajomych, sąsiada, rodziny bez ograniczeń. Więc się zastanawiam, jakie są warunki dzierżawy ? Po prostu przychodzisz do stajni właściciela, czy konia możesz przewieść do swojej ? Gdyby ktoś był taki miły i po krótce mi wyjaśnił i wymienił plusy i minusy. :kwiatek:
Arroch, raczej nie, bo ja odznaki nie jadę, a po tym jak zamarzłam na odznace w tamtym roku to dziękuję ;P. Będę się do zawodów przygotowywać 🙂😉. Konia trzeba wylansować ;P.
nightmare wiesz, dla cichego wielbiciela szmat jest. 😉 Warning! Pamiętacie moje walki o tą nową stajnię? Odpuściłam to sobie, bo uznałam, że nie ma sensu. Jednak, koleżanka mnie namówiła i dzisiaj napiszę maila, 1 maila do właścicielki... 👀