Ja w zeszłym roku zapisałam na szczęście ,rzeczy jakie widziałam na targach : kantary euro star 130zł czapraki euro star nowa kolekcja 235 zł pady polo eskadron biocolor 295 zł derka eskadron dralon 450zł
Czy Ty masz jakiś problem z tymi szmatami ? 😵
Ciekawe zagranie bilety w sprzedaży, a programu ni ma 👀
Ja nie kupowałam .Tylko spisałam by porównać ceny biletów na Torwarze .Potem wiem jak ceny się zmieniły przez rok .Za taką kwotę to wżyciu bym nic nie kupiła. Poza tym ja kupuje rzeczy przeważnie na promocjach lub ściągam z Niemiec.Bo niestety ,ale w Polsce ceny sa astronomiczne.
Chciałam napisać jakie ceny były czapraków w zeszłym roku.Czyli w tym też mogą być duże ceny na eskadron na Torwarze.Ja nie chwalę się zapiskami.Może nie potrzebnie je wysłałam.
W tamtym roku byłam na jeden cały dzień i musiałam zakupić bilety dla siorki i chłopaka - bo kto proponuje wyjazd ten musi stawiac🙂 Ale w tym roku z takimi cenami biletów to ja chyba sama pojade 🙂hehehe Jest juz jakiś program?Czy organizatorzy nie chcą narazie nic zdradzac. Ciekawe czy w Empiku da rade kupic bilety tak jak w tamtym roku - bo dla mnie najwygodniej🙂 No i ciekawe który dzień będzie najciekawszy🙂