Howrse gra :)

Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
14 lutego 2011 18:18
Poproszę punkt dorastania na Roulett 🙂

Pilnie wymienię podkowy posejdona, lonżę boreasza bądź złote ostrogi na złote jablko!
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
14 lutego 2011 18:23
byłby ktoś chętny na 5ty żywioł? mam 2  😎
oraz oferuję krycie najlepszym jednorożcem ogierem fryzyjskim na howrse za coś z CR + 1000eq, jeśli nie wyjdzie rożek następne krycie 1500eq!
i wypożyczam klacze jednorożców, z zestawami nyx, za 3000eq i klacz ze źrebakiem wraca do mnie lub możemy się jakoś dogadać 😉
wątek zamknięty
prosze wiec wysylac zaproszenia 🙂
wątek zamknięty
za za co byś chciałą? 🙂

POTRZEBUJĘ POSEIDON PACK!
wątek zamknięty
mam 5th element  💃
kosztem 2 paczek posejdona, ale taniej i tak bym nie znalazła.
toteż:

BARDZO POTRZEBUJĘ POSEIDON'S PACK! najchętniej za equus, mogę dać dużą sumę!

jeśli chcesz ja mam na angielskim 🙂
wątek zamknięty
olciiik masz PW!!!
wątek zamknięty
14 lutego 2011 18:26
grzesiek.1993, nie mam...
wątek zamknięty
wabanka  🙇 ! ale za co? 🙁 na polskim nie mam za dużo. jedyne wartościowe tam to puszka pandory i strzała artemidy... reszta bonusowy szajs. no i chmurka.
wątek zamknięty
olciiik a teraz?
wątek zamknięty
wabanka  🙇 ! ale za co? 🙁 na polskim nie mam za dużo. jedyne wartościowe tam to puszka pandory i strzała artemidy... reszta bonusowy szajs. no i chmurka.

nawet za pare Eq na polskim bo na angielskim nie gram i mi nie potrzebny zestaw 😉
wątek zamknięty
mam tam tylko 6.000 tys equus (na polskim). ujdzie? 🙁 jeszcze mogę jakis bm dosłać, bo ja z kolei na polskim nie używam 🙂
wątek zamknięty
spoko może być 🙂 ślij zaproszenie na angielskim na wabankowa 🙂
wątek zamknięty
Szlag! Przegapiłam jednorożcową godzinę!  👿
wątek zamknięty
Notarialna A to Złote Jabłko co Ci wysyłałam doszło? Bo mi pokazało, że się wysłało.
wątek zamknięty
[s]bo nie można  😉 kto pomorze przerzucić zestaw Nyx z konta na konto pilne ?!  😉

[s]podbijam ! prosze  😡[/s]

już niepotrzebne 🙂
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
14 lutego 2011 18:45
aga020596, Wysłało wysłało, tylko wymieniłam dwa jabłka na Zestaw Posejdona, którego brakowało mi w kolekcji 😁

Co chcesz za nie?
wątek zamknięty
wabankowa mamy się w znajomych i na pl, i na ang. mój nick - kueimu, ale może się dziś nei chcieć wysłać. wystaw mi konia na pl, za 6.000 😉
wątek zamknięty
aha to już wystawiam 🙂
a wysłać mogę dopiero za dwa dni bo Ci strzałę wysyłałam a potem się nie logowałam  😡
wątek zamknięty
sprzedam za eq konika morskiego orchidee i lAURY
wątek zamknięty
14 lutego 2011 19:18
jak mnie kurczak pieczony wkurzają te limity w howrse  😤 👿
wątek zamknięty
Florcik wabankowa też mam ferie😉 ale nie zamierzam tak wcześnie wstawać 😁
wątek zamknięty
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
14 lutego 2011 19:35
Podaroje ktos 2 pkt. na howrse ? :kwiatek:
wątek zamknięty
Ludziska, mam niezłą ofertę stanówka moim jednorogiem w zamian za wysłanie rzeczy wartej ok.800 equus na konto xxigaxx    😅  pilne ! bo nie stać mnie tam na stanówkę  i wezwanie weta !
wątek zamknięty
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
14 lutego 2011 19:47
Ludziska, mam niezłą ofertę stanówka moim jednorogiem w zamian za wysłanie rzeczy wartej ok.800 equus na konto xxigaxx    😅  pilne ! bo nie stać mnie tam na stanówkę  i wezwanie weta !

jakim jednorogiem ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
rasy kuc Connemara - Shady  (  244 pokrycia udzielone  😎  )
wątek zamknięty
Florcik mam pytanie ... Polaris pozbyła się Calisto bo to klacz , a czemu pozbywała się tak dobrego ogiera jednorożca ?? 😁
wątek zamknięty
napisała mi tylko,że musi go szybko sprzedać do wieczora  🤔 sprzedala mi za 4 kupony go , więcej  nie wiem, ale zaraz przejrzę archiwum,może coś znajde na ten temat 🙂
edit  : mam , jak się zapytałam, czy może mi go zarezzerwować, a wieczorem go kupię (była gdzieś 16:20) to odpisała " Muszę go sprzedać teraz, to pilne więc nie mogę "
edit2: ort  😡
wątek zamknięty
14 lutego 2011 20:03
ma ktoś na wymianę Nyxa, Objęcia lub Klepsydrę?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Mam klepsydrę 🙂
wątek zamknięty
przerzuciłby mi ktoś punkciki dorastania?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.