jak to jest z przywilejem hery? [img]
http://www.howrse.com/media/equideo/image/produits/medium/privilege-hera.png?siftsj&siftsj[/img] jeśli użyję zestawu hery na załóżmy klaczy A, to wiadomo, ona dostanie strzałę+różdżkę+łzy, a także ten przywilej. ale czy przywilej trafi do mojego schowka i będę mogła go dowolnie użyć, czy on idzie na klacz i nic nie mogę z nim zrobić? :kwiatek:
[bo jestem pazerna na bmy i jeśli ma trafić do mojej kolekcji, to zużyję w jego imię herę 😜]
wątek zamknięty
Jak myslicie ..
Lepiej dać Krew Meduzy jakiemuś koniu i se go zostawić,
Dać krew koniu i go sprzedać,
Sprzedać lub wymienić się samą krwią ?
.. 😉
wątek zamknięty
znowu bezróg. 🙁 🙁 dzisiaj znowu próbuję.
Florcik czy to czasem nie jest ta klacz, którą od ciebie wypożyczyłam? 😀
dokładnie ta sama klacz 😜
pokrycia od niej to
4:1 dla jednorożców 😜
kupiłam 4 pioruny za 36 tyś 🙂
wątek zamknięty
dobra klaczucha 😜
ja zakupiłam jednorożkę i na razie 2 bezrogi i nic więcej. Więc dziś kolejna próba - kiedyś się uda 😁
Zdarzyło wam się kiedyś, że jakaś jednorożka była 'bezpłodna' tzn nie rodziła nigdy rożków?
wątek zamknięty
moja rożka po entym razie (13? :oczy2🙂 dała dopiero pierwszego roga.
wątek zamknięty
mi się zdażyło że 21 to dopiero rożek 🤔
wątek zamknięty
[s]sprzedam róg obfitości za 50.000eq (wiem że cena z kosmosu ale i tak najtańszy na howrse 🤣 )[/s]
nieaktualne ktos kupil
wątek zamknięty
Bay, Nie ma tzw schowka. Cały zestaw idzie do konkretnego konia. Tak samo jest z pozostałymi 'gratisowymi' unikalnymi przedmiotami z zestawów.
wątek zamknięty
nie wiecie może, czy coś się dostaje za ukończenie wszystkich zadań ? zaliczyłam dzisiaj z karmą i za 4 dni zaliczy mi staż i kooooniec ! 😎
wątek zamknięty
ja mam osiągnij staż 138 dni 😵
wątek zamknięty
jak dostałam zadanie ze stażem to było 26 dni czekania...
wątek zamknięty
jest 90 zadań tak?
pożyczy ktoś 50 eq do zadania? zaraz oddam :kwiatek:
wątek zamknięty
ja pozyczę,
90 zadań jest ,
wątek zamknięty
notarialna to jakim cudem można na wymianach kupić hera's privilege? 🤔 (tzn nikt nie wystawił, ale duuuużo osób szuka)
wątek zamknięty
Bo ludzie sa głupi i naiwni? 😁
Użyłam raz zestawu na howrse.pl ale w opcjach nie było czegoś takiego jak odznaczanie poszczególnego gratisowego przedmiotu.
wątek zamknięty
wymienię zestaw posejdona (mogę dac jeszcze chmurkę) na hmm jakis kolwiek inny zestaw lub róg obfitosci 🙄
(mialo byc w poprzednim poscie ale cos sie nieudalo 🤬 )
wątek zamknięty
Bay wydaje mi się, że jakoś można to zdobyć, bo inaczej byłyby na wymianę np. Nyx's Star czy Philotes' Stroke 🙂
wątek zamknięty
racja. innych bonusów z packów nie zaproponowali na tej liście. tylko jak zdobyć ten przywilej hery? 🤔 jeśli nie przez paczke hery?
wątek zamknięty
Z wczorajszego krycia wyszedł mi jednorożec! 💃 Szkoda tylko że ma słabe PG ale oboje rodzice mieli blup na minusie więc nie ma się co dziwić 😉
wątek zamknięty
Opłaca się kupić jednorożca fryza z PG 352.19 +1,2 i umiejętnościami wrodzonymi 42.86 za 140 tys ? 👀
Długo zbierałam kase i nie chce wydać na coś niewartego tej ceny 🙄
wątek zamknięty
nie wiecie może, czy coś się dostaje za ukończenie wszystkich zadań ? zaliczyłam dzisiaj z karmą i za 4 dni zaliczy mi staż i kooooniec ! 😎
podbijam! 🙂
wątek zamknięty
Luudzie, poratujcie, potrzebuję 4 pkt, aby pokryć jednorożca dzisiaj, poodaję po tym jak pokryję, bo mało czasu zostało.. błagam na konto : florcik
4 pkt. 🙁 :kwiatek:
wątek zamknięty
Pacia, jak masz klepsydrę i objęcia to już powinien w wieku 10 lat mieć 100 BLUP. 😉
wątek zamknięty
pamietajcie o jednorogach 💃
wątek zamknięty
U mnie dzisiaj bez roga, ale nawet nie liczyłam na to 🙂
wątek zamknięty
Moja fryzyjka też bez roga 🙁
wątek zamknięty
u mnie i dunki 2 bezrogi razem -,-
wątek zamknięty
ja kryłam na uk.howrse-własnie czekam 👀
wątek zamknięty