Ogłowia

Medzik
Ono zdecydwanie lepiej wyglada na zdjeciu reklamowym. jest takie jakies dostojne. A normalnie wychodzi małe. I dziwne. Chociaz lubie je. Tzn naczółek 😉
Olej nie zmiekczył tego ogłowia praktycznie wcale. I mam je juz ponad rok, a nadal jak mam wedzidło odpinac to dostaje szalu.
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
14 lutego 2011 12:58
Ło boże Hypnotize .. aż tak?!
To chyba zaryzykuję kopię HKM Anatomic ale u Rymarza z Ursusa jeśli cena będzie przystępna. Ew. kupie jakieś dobre gatunkowo ogłowie ze zwykłym naczółkiem i zamówię tylko naczółki w stylu tego z HKM Anatomic ..
Medzik
Anatomic wyglada tak i jest równie beznadziejne.
14 lutego 2011 13:13
Hypnotize - nie no błagam nie załamuj mnie dalej  😵 a już miałam gotowy plan na ideal ogłowie i znowu lipa  😂 to teraz jeszcze niech mi ktoś obrzydzi wygląd fair play acapulco i zostane bez pomysłu na ogłowię  😁
Ale na serio na tych katalogowych wygląda bosko, a w realu tak nijako strasznie to HKM'owskie ogłowie 🤔
Medzik
Jak przyszła paczka z tymi ogłowiami to nam miny zrzedły :P i w anatomiku jest szwedzki nachrapnik który jest bardzo mały, a w Maya jest zwykly który wychodzi wiekszy. I musiałysmy sie zamieniac.
14 lutego 2011 13:25
Hypnotize - straszna masakra z tymi ogłowiami 🙁 jak już się na coś zdecydujesz to właśnie wychodzą takie "kwiatki" .. Wczoraj przejrzałam chyba z 5-7 sklepów pod kontem ogłowi z każdym nachrapnikiem i nic. Żadne mi się nie podoba  😵.

Z hooksowych podoba mi się to ogłowie Disco z błyszczącym nachapnikiem i ew. meksykańskie http://www.hooks.se/Assets/ProductImages/Medium/300643/300643_01.jpg, no i oczywiście artemis ale boję się, że w realu ten naczrapnik będzie ogromny  🙁
medzik
Ja choruje na to brazowe z meksykańcem z Hooksa  😜 Jest przepiekne. Ciekawe jak w rzeczywistości.
14 lutego 2011 13:33
Hypnotize - tak właśnie na tego meksykańca patrzę i patrzę i chyba się wstrzymam do zamówienia z hooksa i zamówię takie czarne (ono jest chyba w komplecie z wodzami jak dobrze patrzę?). Szkoda, że w kolorze czarnym niema zdjęcia 🙁

swoją drogą ile mniej więcej na polskie wychodzi to 399 kr>?
175 zł 😉
Doradźcie  🙇
Mój zwierz ma łepetynę bardzo mały cob/ pony, w aremisie wygląda tak ( zdjęcie akurat średnio fortunne + plus mój ryj, ale innego nie mam ). Strasznie mi się podoba czekoladowa wersja. Bardzo za szeroki ? Pony artemisa niestety nie robią
equi.dream, moim zdaniem lepiej wyglądałby w czymś delikatniejszym 😉
..
Anderia   Całe życie gniade
14 lutego 2011 15:01
equi.dream nie wygląda to źle, super by było w czekoladzie  😎 IMO nachrapnik, jak dla mnie, jest akurat. Tylko pytanie, czy w szwedzie chodzi lepiej niż na meksykańcu - końskie zdanie to podstawa  😉
mi się marzy brązowe ze szwedem i jakimś ładnym naczółkiem
niestety wśród brązów dominują głównie ogłowia ze zwykłymi naczółkami
no i do kompletu skórzane brązowe ochraniacze
tak na prawdę cieżko powiedzieć, bo konisko zmienia zdanie 😉 Pół roku temu w jakikolwiek sposób łamane wędzidło nie dawało rady, a teraz ma podwójnie łamane z miedzianym łącznikiem, z czarnej stali i jest super. Także co do nachrapnika ciężko powiedzieć, teraz czekamy na hanowera, 😉 Ale artemisowy nachrapnik w cobie jest całkiem przyzwoity, Dziki ma baaaaaaaardzo mały łepetyn, meksykana ma pony i paski policzkowe mogłyby być trochę krótsze  🙄 a mimo to tragedii nie ma w tym nachrapniku. Marzy mi się ta czekoladka w połączeniu ze złotym naczółkiem  😍
Anderia   Całe życie gniade
14 lutego 2011 15:12
777, właśnie Artemisy robią też w kolorze czekolady - a masz w nim i ozdobny naczółek, i szweda  🙂
Witam, czy ma ktoś do czynienia z ogłowiami Anky ? Jak z jakością skóry ? Ładna czy mielonka ?
🙂 no właśnie - trzeba to rozważyć. Dzięki serdeczne
sei   . let's grow old together & die at the same time .
14 lutego 2011 15:40
medzik, ja mam zamówione ogłowie z hooksa. to gold medal z bling naczółkiem. zdecydowałam się ponieważ koleżanka zachwalała skórę 😉 tylko kolor na żywo ciemniejszy niż na katalogowym. ale to cladrige house ze zdobionymi 'srebrnymi kółkami' nachrapnikiem i naczółkiem też bardzo ładne 🙂
jak ci zależy na naczółkach w stylu hkmów, to kup sobie lepsze całe ogłowie, albo zamów bez naczółka i później po prostu sam naczółek 'dosztukuj' 😉

nasturcja-renata, ja mam busse model: cambridge. całe takie wiśniowe. mnie się nie podobała skóra, ale abstrahując od tego... kolor ściera się strasznie. a na napierśniku to już w ogóle. a użyty dosłownie kilka razy  😫 także ja się do busse zraziłam i odradzam 😉

co do artemisa. to jest specyficzne ogłowie. ten masywny nachrapnik jest ładny. tylko na mało, którym koniu ładnie wygląda... equi, odpuść sobie. szczególnie że dzik wygląda super w meksykańcu!
14 lutego 2011 15:52
myślałam jeszcze o tym http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300659&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC ale nie podobają mi się białe nitki w tym ogłowiu  🙁
14 lutego 2011 16:02
mnie też. ale to właśnie to ogłowie kupiłam 😉 białe nitki to nie problem. zawsze możesz zasmarować. ja się bardziej martwie w drugą stronę - żeby mi się nie ubrudziły i białe pozostały. ponieważ to będzie ogłowie na co dzień a nie tylko na zawody.
Sei mówisz ? Słuchanie Cię ostatnio wychodzi mi na dobre, więc tak zrobię 😉 Mamy w tej chwili przejściowo decathlonowe ( dzięki uprzejmości MATRIX69  :kwiatek🙂, szukam nadal "tego jedynego".
Dlaczego białe nicie sa fu? Mi się podobają 🤣 Taki szlachetny delikatny dodatek.  😎
14 lutego 2011 19:08
equi, służę  :kwiatek: pychol dziczka dużo zgrabniejszy (czytaj nie traci uroku) w meksykańskim. a co do tego jedynego... ja mam nadzieję, że to właśnie hooks. tyle już się naszukałam 🙁

dramka, zależy w jakim ogłowiu. w tym gold medal są ok dopóki pozostaną białe 😉 ale na przykład te wszystkie przeszycia wzorki. w jakieś romby i inne 'kwiatki' już nie 😉
to ogłowie bym kupiła zamiast gold medal. jet tańsze. też z futerkiem. na potylicy tak jak lubię. naczółek jest mi ogólnie obojętny ponieważ mam inny. ale przeszycia na nachrapniku przesądziły sprawę...
Macałam dzisiaj ogłowie w decathlon, twarde jak wół  🤔

Sei Fajne  😍

A to?
http://www.gnl.pl/oglowie-meksykanskie-p-2810.html
Dramka kilka stron dalej pytałam o oglowia HKM'u i powiedziano mi, że ten meksykan ma fajną skórkę.  🙂
Aby..zamówiłam  💃  🤔wirek:

Ogłowie zamiast nowa para jeansów  😵
Dramka Nie martw się, nie jest z Tobą tak źle. Ja niedawno zamiast nowego łóżka bo zarwane kupiłam siodło  😜
czy ktoś z was użytkuje takie oto ogłowie lub miał je w ręku?

firma hansbo, moze jakies inne tej firmy ktos ma? cena ani niska ani wysoka, w sumie nie wiem czego się spodziewać... ale papieru też za takie pieniądze nie chciałabym dostać 🙂

za duże zdjęcie 🤦
deborah   koń by się uśmiał...
15 lutego 2011 14:03
Shantowa,
wg mnie coś takiego
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300468&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

tyle, ze na zamówienie żeby pasek potyliczny był skonstruowany tak jak chcesz
Dramka do mnie właśnie doszło to ogłowie, tyle że czekoladowe. Skóra faktycznie miękka, martwię się nawet czy nie za miękka i za delikatna. Boję się, że szybko się rozleci. No ale cóż ... pożyjemy, zobaczymy  😉

A co na taką główkę byście polecali? Bo ja chyba bezguście jestem. Jak podoba mi się ogłowie, to i każdy w nim koń  🤣
Marzy mi się Artemis, ale nie wiem, czy w ogóle jest to do łyknięcia.
Jaki naczółek? Opadający, blingbling ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się