... ślub :) ...

yga   srają muszki, będzie wiosna.
12 lutego 2011 20:18
emi-cudowna! Jakbym miała nakładać to właśnie taką!! 😜 😜 😜
Emi- kiecka BOSKA!!!!! To jednak będzie przyjęcie? 😎 Masz pozamiatane 😀iabeł: Bo domyslam się co to za miejsce i nawet gdybym nie miała być proszona na ślub i wesele to i tak ci się zwalę na głowę, bo KONIECZNIE chcę Ci zrobić zdjęcia  🏇 (gratis od firmy 😁 )

😉
yga cieszę się ze nie jestem osamotniona w swej miłości to tego skrawka materiału 🤣
Laguna
Spokojnie mam Cię na liście gości, którą tworzę na razie w głowie🙂 A przyjęcie to będzie tylko obiad plus "kawa", bez żadnych grajków, tańców czy alkoholu (no możne poza małym toastem na początku :lol🙂. Jeszcze tego samego dnia mamy w planach ruszyć w siną dal 🏇

Ale ja chcę Ci tez plener zrobić (moge jako fotograf dodatkowy- w końcu zrobię to na koszt firmy 😉 )
Laguna, z jakich okolic ty jestes,bo za mnie rodzina ustalila i w czerwcu biore slub, ja osobiscie planowalam na pozna jesien...no i ktos mi te fotkimusi walnac, w koncu mam nadzieje,ze to bedzie moj pierwszy i ostatni raz 😉
majeczka   Galopem przez życie!
13 lutego 2011 08:34
Moja będzie taka.
Co prawda ta na fotce jest mega za duża bo na 176 cm ale i tak się zakochałam, zamówiona, nie mogę się doczekać dnia odbioru
maleństwo   I'll love you till the end of time...
13 lutego 2011 09:08
emi, suknia śliczna! I widzę, ze nie tylko ja nie robię standardowego wesela...

My właśnie się feriujemy u teściów i czekają nas zakupy, wizyta u księdza - oj, będzie męcząco 😉
Gienia-Pigwa   Vice-Ambasador KAV w Dojczlandii, dawniej pigwa :P
13 lutego 2011 09:38
emi, piekna suknia, kupilas juz ja?  🙂
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
13 lutego 2011 09:51
emi przepiękna suknia  😜 Miejsce też wydaje się bardzo ładne  🙂
[quote author=maleństwo link=topic=34.msg896275#msg896275 date=1297588090]
emi, suknia śliczna! I widzę, ze nie tylko ja nie robię standardowego wesela...

[/quote]
ja nie trawię picia alkoholu w dużych ilościach. Lubię wino, czasem nawet piwo, na imprezach kolorowe drinki, ale brzydzę się pijanymi ludźmi, a wesele kojarzy mi się z wódką i głupimi gierkami.
Nasz obiad poobiedni wypad wspaniale, poza tym po deserze, jak już zeszły ze mnie emocje byłam tak zmęczona, że bałam się że zasnę na krześle albo zjadę z niego pod stół 😉 Napewno nie wytrzymałabym na weselu
zkonmiprzezzycie   Jeździec klasy Grand Prrrr...:)
13 lutego 2011 16:07
[CIAH]
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogloszenie poza watkiem
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
13 lutego 2011 16:56
Moja będzie taka.
Co prawda ta na fotce jest mega za duża bo na 176 cm ale i tak się zakochałam, zamówiona, nie mogę się doczekać dnia odbioru

Pierwsze skojarzenie, jak zobaczyłam wykończenie gorsetu - paczka (taki rodzaj sukni) z "Jeziora łabędziego". 🙂
majeczka   Galopem przez życie!
13 lutego 2011 23:23
nie oglądałam, znajdę gdzieś w necie?
[quote author=Gienia-Pigwa link=topic=34.msg896315#msg896315 date=1297589899]
emi, piekna suknia, kupilas juz ja?  🙂
[/quote]

Nie, nie. Nawet jeszcze nie przymierzałam (jeszcze mam czas :lol🙂  Na razie taka upatrzona, chociaż przeraża mnie jej cena- w promocji 2000zł 🙄. Dla mnie jak na jednorazowy wydatek to trochę dużo.

Maleństwo
,
Nasturcja-Renata :kwiatek:
Emi- spróbuj upolować na allegro uzywaną. Ja za swoją dałam 900 zł razem z welonem, 2 bolerkami, halką, pończochami i przesyłką kurierską, a w salonie dałabym 3200 zł
14 lutego 2011 12:36
Ha, drugie podejście do Menbura, tym razem w Olsztynie, i mam dwa typy butów. Jeśli jutro nic nie znajdę, to wezmę któreś

takie
http://allegro.pl/buty-slubne-menbur-r-38-czolenka-wyprzedaz-i1447695055.html

lub takie
http://allegro.pl/sliczne-buty-slubne-menbur-i1461724427.html
http://allegro.pl/buty-slubne-menbur-r-38-czolenka-wyprzedaz-i1447695055.html - te są moje. Na żywo wyglądają dużo lepiej ;-)
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
14 lutego 2011 13:08
rtk, śliczne. Powiem szczerze, że ciężko znaleźć ładne białe buty.
ash   Sukces jest koloru blond....
14 lutego 2011 13:17
maleństwo, rtk - bardzo ładne te buciki.
Możecie polecić jakiegoś fajnego fotografa ze śląska który bierze za całą sesję max 1500 ? 😉
Kurczę  🙁 chyba i ja będę musiała pójść na wesele.
W co się ma ubrać taka Ciocia w wieku postbalzakowskim jak ja?
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
14 lutego 2011 13:56
..żeby każda ciocia tak wyglądała jak Ty  :kwiatek:

ed: z Tani jest strasznie fajowa laska, poważnie - wymyślcie jej coś fajowego ❗
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
14 lutego 2011 14:00
rtk powiem ci ze tez nie trawie pijanych ludzi. Przez to ze kilku znajomych ma z tym problem nie zostanie zaproszona na nasze wesele.
Poprostu jak widze nachlane osoby szlag mnie jasny trafia.

Ja zawsze marzyłam o takim biesiadnym weselichu ale bez meliniarstwa. Chciałbym aby każdy spędził jak najwięcej czasu na parkiecie. Bawił się, smiał, czuł swojsko.
Byłam na weselu u koleżanki gdzie mimo iz wydali kupe siana na impreze w dość modnym kurorcie,  towarzystwo schlało sie juz w pierwszych godzinach  wesela. Atmosfera byla wręcz tragiczna. 
czy ktos sie orieuje jak najszybciej zalatwic sobie bierzmowanie w Warszawie...
Pegasuska a Ty z Wawy? zawsze mozesz ktoregos voltowicza poprosic o zdjecia 😉 
14 lutego 2011 14:47
O, rtk, umknęło mi, że miałaś właśnie te. Mojemu P baaaardzo się podobają, ale ja mam wątpliwości, czy nie gryzą się stylem z suknią...

Suknia, dla przypomnienia

http://www.slubnesuknie.com.pl/kolekcja11/str11/elinor.html

mnie się bardziej do niej widzą te inne (a zarzekałam się, ze żadnych odsłoniętych palców...)
majek   zwykle sobie żartuję
14 lutego 2011 14:57
maleństwo ładna ta Twoja suknia. Miałam podobną troszkę.  Jeżeli te aplikacje koronkowe wpadają w złoty/srebrny kolor, to zastanów się, czy nie lepiej będziesz wyglądać w srebrnych/złotych butach
Właśnie stylistka (i autorka mojej sukni) namówiła mnie na ... złote buty.
W końcu miałam trzy pary. Jedne całe złote (takie, co mi się kojarzyły z eleganckimi paniusiami w legginsach w panterkę) - miały płaski obcas (a ja miałam skręconą kostkę, więc w końcu w nich wystąpiłam)
Drugie i trzecie były niby białe, ale obleczone taką złotą koronką? Nadrukiem w esy floresy... Były jakieś koraliki... Trudno mi to określić, ale faktycznie wyglądało to dobrze.
(a teraz złote płaskie buty latem były noszone do jeansów i też było fajnie)

jak znajdę fotki, to pokażę...
14 lutego 2011 15:18
Myślałam, myślałam o złotych (i naprawdę ciężko mi się uwolnić od myśli o legginsach w panterkę :p), ale sama nie wiem... Nie pamiętam dobrze, jak złote są te złote aplikacje, jaki odcień bym musiała... Jeja, ja myślałam, że z suknią będzie masakra, a buty pikuś, a tu zupełnie na odwrót! Jestem cała zestresowana przez te buciory (no, może nieco przesadzam), mało co mi się podoba, a termin przymiarki goni. Błeeee
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
14 lutego 2011 16:12
nie oglądałam, znajdę gdzieś w necie?

Nie znalazłam zdjęć z tej konkretnej inscenizacji, a jednak wykończenie gorsetu paczki (mimo iż dół zostaje taki sam) w dużej mierze zależy od kostiumologa, ale tu jest ciut podobne:
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
14 lutego 2011 16:22
maleństwo piekna jest twa suknia... 😡 szkoda ze ja w takich wygladam niekorzystnie...

Jesli chodzi o buty... nawet nie wiecie jak wielkie macie szczęście że możecie sobie wybierac, dobierac buciki.
Mam rozmiar stopy 42- kajaki które nie sa produkowane w seryjnych sklepach. Jedyny wyjątek to Deichman. Gdzie jeśli  dobieram sobie coś na obcasie to czesto przy różnych fasonach okazuje się że mam albo zbyt wąską stope na 42 a zbyt szeroką na 41.  😵
NIe wiem jak u mnei będzie z obuwiem ślubnym.. suknie mam lawendową.. z białym dołem. Wątpie żebym w moim rozmiarze buta  dostała coś innego jak płaskie ,,balerinki" czy gladiatorki :P
Załamkę przezywam od 17 roku życia, mam tylko jedną pare szpilek w której mogę chodzić jakieś 30 min- mordęga.
Najchętniej obciełabym sobie pół palców albo zawinęła jak robiły to kiedyś chinki.

Sama obecnie rozglądam się po mału za jakimś obuwiem na ślub i szczerze.. niczego ciekawego nie widze.Mam jeszcze ładnych pare miesięcy ale i tak wiem że dla mnie poporstu ładnych butów nie produkują. A już na pewno nie w cenie która odpowaidała by mojemu portfelowi 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się