Obozy jeździeckie

A wiecie, że ja jeszcze nie odwołałem wyjazdu do Skręta? 😉 Nie mam na tyle silnej woli  🤣

W Skręcie to w ogóle niezłe jaja były, nigdy nie poznałem tak wyluzowanych ludzi jak Magda i Marek 😉
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
02 lutego 2011 19:51
Ale nie wpłaciłeś zaliczki, to cię nie eliminuje jako uczestnika? I dlaczego w ogóle rezygnujesz?
daliasta   Szkoda słów.
03 lutego 2011 16:23
Właśnie Grzesiek, też jestem ciekawa tego co Misskiedis.
😉
Nie mam pojęcia czy mnie eliminuje. Rezygnuje niestety z braku funduszy, pieniądze, które miały być na zaliczkę i część opłaty za obóz poszły na inny cel, a rodzince całej kwoty mi nie dadzą niestety.
03 lutego 2011 16:35
Szkoda 🙁 Ale skoro jeszcze nie zrezygnowałeś i jeszcze cię nie wykreślili to może dalista wskoczy na twoje miejsce 😁
daliasta   Szkoda słów.
03 lutego 2011 17:16
Byłoby super.  😉
Ale to sam Grzesiem musiałby zdecydować czy mógłby mi odstąpić miejsce. Tylko nawet jeśli Grzesiek byłby tak wspaniałomyślny  😉 , pozostaje jeszcze problem, czy można zwalniając miejsce zaklepać je komuś innemu.
A ja jadę do Rancza Hajnos. Mam nadzieję, że będzie fajnie 😀
A ja mysle grzesiek, ze tylko im podpadles nie informujac o rezygnacji, nie mowiac o tym, ze jak widzisz co niektorzy czekają od zeszlego roku na miejsce..  🤬
Ja myślę,że Misskiedis ma rację. Nie wpłaciłeś zaliczki w terminie = zostałeś skreślony z listy obozowiczów 😉 Myślę,że Twój e-mail to tylko formalność Grzesiu 😉
Nareszcie się dostałam do komputera i mam sekundkę czasu :P Ta szkoła mnie wykończy.. ;/ Nie jestem pewna tylko czy pisząc maila do Magdy zaklepiemy sobie ten pokój..zasłużyłyśmy? ;> Grzesiek już Cie skreślili bo nie wpłaciłeś zaliczki na czas..tak jak Agatę.. ;/ Aj dostanie się Wam!! Jak nic!!
Przez te Wasze wspomnienia chce tam jak najszybciej wrócić! 😀
Jasne,że zasłużyłyśmy ;D My zawsze grzeczne i pilne ;D
Jeszcze tylko.... 6 miesięcy !!! ;D  🏇
08 lutego 2011 14:11
Ja byłam bardzo grzeczna, proszę pana św. Mikołaja i chciałabym dostać taki czerwony pokoik, bo byłam grzeczna i zasługuję 🤣

Filka, jaszcze 178 dni 😎
No więc zasługujemy! ;D

To wydaje się tak dłuugo 🙁 Ale zleci ;D
hey ^^ szukam jakiegoś ciekawego obozu z możliwością zdania srebrnej odznaki, z co najmniej 2h jazdy dziennie. Polecicie coś? 🙂
ja polecam "Wakacje w siodle" we Wtórku k/Ostrowa Wielkopolskiego.
wspaniała atmosfera, świetne konie i dużo atrakcji.
są super treningi, bo i takie bardziej ujeżdżeniowe, i skokowe też
i doskonalimy jazdę konną zgodnie ze swoimi umiejętnościami. 🙂
są super ćwiczenia, jak np. skakanie bez strzemion i nie trzymając wodzy, fajna zabawa 😀
i jeszcze wyjazdy w tereny o świcie!
no i jest tam taki stawek, gdzie, jak dopisze pogoda, pławiliśmy się.
POLECAM! Byłam i w tym roku też się wybieram. 😉
to strona tej stajni: www.spam.com.pl

grzecznościowo[ osoba niepełnoletnia, ukończone 16 lat ]:
orientujecie się może , gdzie można przyjechać z własnym koniem i...
-zdać odznakę jeździecką [ brąz/srebro ]
-zdać odznakę "Jeżdżę konno, jadę na olimpiadę"
niekoniecznie na własnym koniu
w zamian za niewielkie koszty/pracę przy koniach lub pomoc ?
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
09 lutego 2011 17:47
Wie ktos o obozach jezdzieckich w zach.pom ?  szukalam po calym necie ale znalesc to nie moge  🙄
na bank organizuja brzozki (www.stajnia.info) i KJ konski gaj.
a mi dziewczynka wrocila z "obozu" i jezdzi o wiele gorzej niz jezdzila... okazalo sie, ze tamtejsze konie to łupy do pchania i jak wsiadla na moje, walnela lyda i poszly to spadla od razu. i na nastepny dzien tez. dzisiaj dostala prawdziwego hipcia, to ogarnela. najsmieszniejsze, ze na tych koniach wczesniej radzila sobie doskonale..
Hej

To mój pierwszy post na tym forum, także serdecznie Was witam, forumowicze.  😀

Wybieram się do Annopolu od 20.05 do 27.02. 🙂 Jedzie ktoś, albo zamierza jechac? 🙂
A Ci co byli ? Jakie wrażenia ? Słyszałam już wiele opinii i muszę powiedziec, ze prawie wszystkie pozytywne, także może byc fajnie. 🙂
daliasta   Szkoda słów.
11 lutego 2011 17:57
katka Możesz powiedzieć jaki to 'obóz' ?  :kwiatek:
skarogniada10
Witam  🙂 Nie byłam na tym obozie i nie wybieram się, ale chociaż się przywitam 🙂
skarogniada10  ja byłam w Annopolu kilka razy, jak masz jakieś pytania to pisz pw  😉
Kawecan   Jeździec bez konia...
12 lutego 2011 19:49
Łaaaaa....
Wróciłam ze Skręta i było suuuuuuper.
Oczywiście czerwony pokój.  😀
I wiecie co wam powiem?

Jestem szczęśliwa, jestem szczęśliwa..

😂

Nigdy nie zapomnę syndromu Pameli i innych rzeczy. Zawituję znów w wakacje.  👀
Kawecan  czerwony pokój, uuu.... to nie pogadasz! ;D najlepszy! ;D
W te wakacje jedziesz?;>
w zachodniopomorskim to jeszcze tu www.farmazdrowia.info
polecam - male grupy, indywidualne podejscie instruktorow, zajecia czesto indywidualne dopasowane do osob,natural i klasyka, fajne konie, dobre jedzenie 😉
chyba maja nawet miejsca na zimowy jeszcze bo cos tam 😉 trzeba dzwonic 😉
Kawecan   Jeździec bez konia...
13 lutego 2011 14:52
Tak w te , bo się załapałam na jakieś wolne miejsce.  😀
I bym musiała się powoli zapisywać na 2012.  😉
konirka też tam jadę 😉 Na jaki termin jedziesz?

Wybiera się jeszcze ktoś do Rancza Hajnos? Ja jadę na termin IV i V 😉
Hej

To mój pierwszy post na tym forum, także serdecznie Was witam, forumowicze.  😀

Wybieram się do Annopolu od 20.05 do 27.02. 🙂 Jedzie ktoś, albo zamierza jechac? 🙂
A Ci co byli ? Jakie wrażenia ? Słyszałam już wiele opinii i muszę powiedziec, ze prawie wszystkie pozytywne, także może byc fajnie. 🙂

Zajrzyj na strone 11 tego wątku 😀 cała prawda o Analopie
Kawecan Nie pogadasz! Jakie wyróżnienie :P Hmm..tylko czy my zasługujemy.. <diabełek w przebraniu aniołka>  😎 ahh! Jak tak czytam to wszystko to aż mi się smutno robi. Filka a pamiętasz naszą grę z "jajkami" 🤣 i atak na Marcina?  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się