pensjonaty w okolicach trójmiasta

Zalezy co nazywasz chlewem, to raz.
Zalezy co nazywasz albo lepiej kogo klasykiem to dwa.
generalnie wszystko zależy od tego co i jak nazwiemy...dlatego "naturala" nie nazywam jeździectwem, a chlewu stajnią.
Poza tym dobre 75 % stajni Polskich to czysty banal, czysty. a tak serio to w ilu stajniach byłaś, poza chlewami pod Malborkiem i Tczewem?...to nie jest cała Polska! 🤔wirek:
W poprzedniej stajni, byl szef, ktory podobno wysoko jezdzil WKKW, wiec pojecie niby miec powinien dawaj nazwisko, łatwo sprawdzić, czy chociaż kiedyś ukończył L-klasę 😵...znam tuzin takich mistrzów co nawet tego nie zrobili  😂
wrotki Ty jesteś dorosłym facetem nie dałbyś już spokój ?🙂
masz coś do powiedzenia na ten temat, czy tylko tak sobie piszesz?
masz coś do powiedzenia na ten temat, czy tylko tak sobie piszesz?

rozumiem ze pytasz sam siebie?? Najeżdżasz na dziewczynę bo pochwaliła pensjonat. Ty za to zjechałeś osobę która zajmuje się jej koniem. Nic to nie wnosi do tematu, pokazujesz tylko jak bardzo nie lubisz naturalu i wszystkiego co z nim związane.

Nie zamierzam z tobą wdać się w przepychanki, bo to po prostu nie ma sensu.
żle zrozumiałaś, lub masz złe intencje...w każdym razie gdyby pytanie wrotki Ty jesteś dorosłym facetem nie dałbyś już spokój ?uśmiech miałoby mieć czyste intencje, powinno paść na PW 🤔wirek:
Ty za to zjechałeś osobę która zajmuje się jej koniem. Nic to nie wnosi do tematu ryli..? to stajnia nie służy do zajmowania się koniem?
ps. takie stanowisko dużo wyjaśnia, jeżeli chodzi o dobrostan w niektórych pomorskich stajniach 😎
nie, według mnie wrotki to kto zajmuje się jej koniem czyli prowadzi jakieś zabawy, lonże czy cokolwiek nie ma wpływu na jakość pensjonatu. Dla mnie opieka polega na karmieniu, wypuszczaniu na padok sprowadzaniu z niego i ogólnej opiece nad zdrowiem: czy mi koń nie kuleje, nie jest poraniony, nie kaszle itp. Jak cos się dzieje to do mnie dzwoni. I czy takie czynności będzie wykonywał stajenny, jakiś pan naturals, trener klasyczny nie ma znaczenia o ile będą one wykonywane dobrze.
czy takie czynności będzie wykonywał stajenny, jakiś pan naturals, trener klasyczny nie ma znaczenia o ile będą one wykonywane dobrze. przy takim podejściu to niech konia wyprowadza na wybieg nawet marsjanin...pod warunkiem, że zrobi to dobrze.
...no właśnie? może to dobrze zrobić? 😎
czy takie czynności będzie wykonywał stajenny, jakiś pan naturals, trener klasyczny nie ma znaczenia o ile będą one wykonywane dobrze. przy takim podejściu to niech konia wyprowadza na wybieg nawet marsjanin...pod warunkiem, że zrobi to dobrze.
...no właśnie? może to dobrze zrobić? 😎

daj znać jak Ci się uda sprawdzić 😉
w reakcji na zgloszenia uzytkownikow, prosze o zakonczenie offa.
chyba precyzyjniej nie można skwitować Panacezarowego GNH?
ps. Cejloniaro, może Ty sie pokusisz?
[/quote]

wrotki, nie wciągaj mnie w takie bagienne dyskusje, bo to jak dyskutować ze Stalinem o demokracji. W innych tematach chętnie, bo wiele ciekawych rzeczy można się od Ciebie dowiedzieć, ale z "naturalych" odpadam. Wyniosłam co moje i nie mam zamiaru się już tymi przemyśleniami tu dzielić. Kropka.

ps. bardzo przypadkiem znalazłam teraz tą dyskusję, odpisałam, bo było cosik do mnie, już nie przeszkadzam  :kwiatek:
Czy oprócz Hipodromu znajdę w okolicach 3miasta stajnię z halą 20 X 60 ?

Kj Jackiewiczów  😉
i Czeczewo, z tego co pamiętam ma też dużą halę 😉
[quote author=HORSES_ link=topic=87.msg894697#msg894697 date=1297459094]

Kj Jackiewiczów  😉
[/quote]60 być może jest...ale do 20, to tam bardzo dużo brakuje 😉
w Łężycach jest całkiem duża hala 25x50
Hanula,
zamierzacie sie przeprowadzić?
W Czeczewie jest 20 na 48.
_kate nie narzekamy na naszą stajnię a hala potrzebna 20 na 60 bo potrzebujemy zrobić KURa na zawody a na naszej hali wszystko wychodzi za ścisłe.
Ma ktoś może dokładny wymiar hali u Jackiewiczów?
ale Ty tak serio?  😲
_kate KUR dla trenerki nie dla mnie, ja to mały żuczek jestem 😉
Na stronie Jackiewiczów nie ma wymiarów, może ktoś zna dokładnie wymiary?
A gdzieś trochę dalej od 3miasta?
nic nie mówiłam o tym co i dla kogo, tylko z deka idiotyczne to się wydaje, aby wynosić się ze stajni, o której stronę temu sama pisałaś epopeje jak to ślicznie i cudownie, wszystko perfecto itp z powodu braku 12metrów.
Zwłaszcza że lada dzień będzie wiosna i będzie można jeździć na dworze.
Z tych trochę dalej to Dziemiany mają dużą halę, na ich stronie jest napisane, że jest pełnowymiarowa, ale nie wiem czy na pewno 20x60.
a u Poni ? albo Bacha ?
Z tego co wiem to Hanula wraz z trenerka nie zamiaru sie wynosić z Czeczewa, tylko pojechać na inna hale żeby zrobić KUR, więc nie rozumiem Twojego tonu, a zresztą nawet jakby się chciały wynieść, to nie nam to oceniać czy to jest idiotyczne czy nie.  🤔wirek:
jeśli potrafisz odczytać ton z tekstu pisanego, to gratuluję  😂
i pytałam, czy sie wynoszą i nie dostałam odp więc założyłam, że tak.  🙄
[quote author=_kate link=topic=87.msg896687#msg896687 date=1297609750]
[/quote]

a można odczytać ton z wypowiedzi ;P Co nie zmienia faktu że nic Ci do tego jaki kto ma pomysł na życie.
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
13 lutego 2011 15:33
Angeel, u Poni jest 20x40.
[quote author=_kate link=topic=87.msg896687#msg896687 date=1297609750]

a można odczytać ton z wypowiedzi ;P Co nie zmienia faktu że nic Ci do tego jaki kto ma pomysł na życie.
[/quote]

co nie zmienia faktu, że błednie odczytaliście ton mojej wypowiedzi.  🙄 jak wstawię milion uśmieszków, to Ci się lepiej zrobi?
idąc Twoim tokiem rozumowania, nic Ci do tego jaką mam opinię  na ten temat.
Ciekawe jest, że oburzeni są nie Ci co trzeba, bo jakoś nie widzę, aby Hanula się obruszyła. A znając ją trzy lata nie podejrzewam, aby zapłonęła oburzeniem jak poniektórzy powyżej.
Dziewczyny chill out 🙂 _kate dobrze mnie znasz, wyciszona jestem że hoho 😉
_kate jak już pisała milciaaa chcemy tylko gdzieś pojechać zrobić KURa i przejechać programy na pełnowymiarowej hali a co do pogody to nigdy nie można być pewnym.
Przeprowadzki w najbliższym czasie nie przewiduję.
Na stronie u Bacha znalazłam info że mają halę 25 X 76  😅
mogłabyś podrzucić stronę tej stajni, nie mogę znaleźć  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się